Anders Meibom

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Anders Meibom

Personlig information
Født 9. september 1969 (54 år) Rediger på Wikidata
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Fysiker, fodboldspiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Anders Meibom (født 9. september 1969 i Odense) er en tidligere dansk fodboldspiller, professorMuseum National d' Histoire Naturelle i Paris fra 2005.

Meibom er opvokset i Bolbro i Odense. Han gik på Provstegaardskolen, blev student fra Sct. Knuds Gymnasium og studeredede derefter på Odense Universitet frem til en ph.d i fysik 1997. Derefter blev det studier i USA; University of Hawaii 1997-2000, Geological and Environmental Sciences og derefter Stanford University 2001-2004. Han blev 2005 udnævnt til professor ved Museum National d' Histoire Naturelle i Paris, hvor han forsker indenfor geo- og kosmokemi, dvs. analyser af meteoritter og støv fra solsystemet, og bio-mineralisation som er studier af dyr, som laver mineraler, som f.eks. koraller). Han arbejder med Nano SIMS, som analyserer sammensætningen af mineraler i partikler helt ned til en mikrodel af en meter.

Meibom var i sin ungdom en dygtig fodboldspiller i B.1909 og OB, Han kom på B B.1913’s divisionshold, og spillede 39 U-landskampe. Han blev af DBU udnævnt til årets U-19 talent 1987.

Anders Meiboms lillebror Søren Meibom, var også i sin ungdom en dygtig fodboldspiller. Han var er bosat og i USA, hvor han arbejder for NASA. Brødrenes morbror Preben Hansen spillede for OB.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

FodboldSpire
Denne biografi om en dansk fodboldspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om Anders Meibom kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.