Anthony Davis

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Anthony Davis
Anthony Davis Hornets.jpg
Personlige data
Fulde navn    Anthony Davis Jr.
Fødselsdato    11. marts 1993 (21 år)
Fødested    Chicago, Illinois, USA
Højde    208 cm
Kælenavn(e)    Fear the brow
Position    Power Forward
Klub information
Nuværende    New Orleans Hornets
Trøjenummer    23
College
Kentucky (2011-2012)
NBA draft
Placering i draft Årgang Draftet af
1 2012 New Orleans Hornets
Seniorhold1
Årrække Klub Kampe
2012-Nu New Orleans Hornets 0 (førsteårsspiller)
Landshold
2012-nu U.S.A

1 Klubber som senior med antal kampe.

Anthony Davis Jr. (født 11. marts 1993 i Chicago) er en amerikansk basketballspiller som spiller for New Orleans Hornets (der i 2013 skiftede navn til New Orleans Pelicans) i National Basketball Association (NBA). Han spiller normalt Power Forward, men bliver også brugt som center. Davis spillede college basket i Kentucky indtil han meldte sig til NBA draften som 19 årig, og blev valgt af Hornets som 1 overall pick. Han blev betragtet som den spiller med mest talent, der havde været i draften i mange år. Han blev meget hurtigt berygtet for sit forsvar, med sine lange arme. Han kan hoppe meget højt, så han blockerer mange skud. Han er også en meget begavet dunker og spiller meget af sit spil som post-up spiller.

Kritik[redigér | redigér wikikode]

Anthony Davis er blevet meget kritiseret fra sin mangel på styrke og evne til at afgøre kampe. Samt hans skud på straffekastlinjen.

Landsholdet[redigér | redigér wikikode]

Anthony Davis var med til OL 2012 for U.S.A's landshold. Han var med til at vinde guldmedaljerne som den første uden NBA erfaring siden Emeka Okafor. Han blev dog kun sendt på banen når kampen var afgjort.