Bruger:Rasmus81

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kigger forbi en gang imellem og retter lidt hist og her, hvis jeg falder over noget, men jeg bidrager ikke længere så aktivt med artikler.

Babel
daDenne bruger har dansk som modersmål
de-3Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
sv-2Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska
nb-2Denne brukeren har god kjennskap til norsk (bokmål)
fr-1Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Brugere efter sprog

Hej, mit navn er Rasmus, jeg interesserer mig for det meste i denne verden. Man kan som regel genkende mig på wikipedia ved en fuldstændig hæmningsløs brug af smiley :-) Mit aktivitetsniveau på wikipedia er særdeles svingende, så forvent ikke altid svar med det samme.

Jeg tror, at den danske wikipedia efter at have nået de flotte 100.000 artikler bør fokusere på kvaliteten af artiklerne. En god idé kunne være at oversætte udmærkede artikler fra den norske wikipedia, der indeholder en del gode artikler, der nemt lader sig oversætte til dansk.

Meget af min tid på wikipedia er gået med at arbejde på nogle af de mere besøgte sider på den danske wikipedia, hvorfor min klamme hånd har lagt sig på bl. a. Danmark, Tyskland, Danmarks historie, København, Adolf Hitler, Nazisme og Berlin. Værsgo og ret på det.

Her er artikler som jeg har lavet, eller som jeg har lavet det meste af

Min Sandkasse, og her er min anden Sandkasse nr. 2 og den tredje Sandkasse nr. 3

Kontakt Rasmus81?
Du kan kontakte Rasmus81 på følgende måder:
Du kan bruge Rasmus81's diskussionsside.
Du kan sende Rasmus81 e-mail
Du kan møde Rasmus81 på IRC

Mine sure opstød, som gerne må tages med et gran salt :-)[redigér | rediger kildetekst]

Jeg mener langt hen ad vejen at den danske wikipedia er en stor succes. Jeg mener dog desværre der er nogle ting der forhindrer projektet i at udvikle sig yderligere.

  • Der er mange ihærdige ildsjæle, som er vigtige for projektet, men nogle brænder efter min mening desværre lidt for meget for det og har en tendens til at skræmme nybegyndere væk ved at være lidt for emsige. Alle, der bidrager til wikipedia på en ordentlig måde, skal være velkomne. Og man har ikke nødvendigvis ret i alt, blot fordi man er administrator.
  • Skabeloner til artikler er gode, men det kan også tage overhånd. En del skabeloner er unødvendige og grimme, og fjerner fuldstændig fokus fra indholdet. Stop skabelon-helvedet.

Til sidst en anbefaling til omstrejfende nybegyndere: SKRIV. Det kan godt være du ikke får respons på dit arbejde, men din indsats er utrolig værdsat.


Vigtige skabeloner: Skabelon:Infoboks by, Skabelon:Politisk parti, Skabelon:Infoboks Wikidata person