Brugerdiskussion:94.146.20.198

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa. Jeg syntes stadigt du mangler at svare på alle de henvendelser du har fået. Det er meget muligt at de fleste af dine redigeringer er i orden, men når du så konskvent insisterer på at indsætte forkerte oplysninger, så er det bekymrende.

Forstår du dette? Do you understand the problem (for det tilfælde at dansk ikke er forståeligt)? Knud Winckelmann (diskussion) 14. jul 2014, 17:41 (CEST)


Kilder til at Miriam Makeba ikke er død den 9? Du hjælper ikke dig selv ved at blive ved på den måde. Knud Winckelmann (diskussion) 20. sep 2014, 10:03 (CEST)

Manglende redieringsbeskrivelser / Missing edit descriptions[rediger kildetekst]

Dansk: Vær venlig at beskrive alle dine redigeringer, ellers er det ikke til at gennemskue hvorfor du mener at for eksempel tre afdøde personer skal fjernes fra artiklen om år 2008.

English: Please describe all of your descriptions, otherwise it is impossible to figure out why you think that e.g. three deceased persons shall be removed from the article about the year 2008.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 29. sep 2014, 18:29 (CEST)

? Knud Winckelmann (diskussion) 10. jan 2015, 16:27 (CET)
Du er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.