Brugerdiskussion:CarinaT/Arkiv 5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:CarinaT.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Dette er CarinaT's diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til CarinaT/Arkiv 5.

Generelle råd, når du bruger brugerdiskussionssiderne:

Aktuel
Arkiv

Arkiver


12345678910

Kontakt (svar)[rediger kildetekst]

Hej Carina

Okay, jeg skal nok prøve at holde det - jeg er rimelig ny herinde, så der er stadig en masse ting jeg ikke helt har fat i - så tak fordi du siger det. Er det også det forkerte sted jeg svarer her, eller skulle jeg have svaret hvor du startede diskusionen, altså på min egen diskustions side?--Chrallle 15. aug 2008, 14:47 (CEST)

Ja, det er forkert, at du svarer her. Man fortsætter altid diskussioner, hvor de er påbegyndt. Med mindre det er helt nye brugere, kan du godt regne med, at hvis der er en, der kontakter dig på din diskussionsside, så har denne din bruger på sin overvågning og venter på svar der. Det er meget nemmere at holde styr på så. --CarinaT 15. aug 2008, 17:34 (CEST)

AA-TaskForce (Vejle)[rediger kildetekst]

Hej Carina.

Jeg bor i Vejle, og kunne godt tænke mig at arbejde lidt sammen med dig og Sabbe i artiklen om Vejle - og måske senere om nogle af de andre byer i dette fokusemne. Kan du sætte mig lidt ind i hvordan det foregår. Kan se i nærmest har et værksted hvor i arbejder på, og så først til sidst ligger artiklen ud, eller hvordan?

Og hvordan har i tænkt jeg at bygge artiklen op, layoutmæssigt, og hvilke informationer mangler i? --Chrallle 17. aug 2008, 21:25 (CEST)

Hej Chralle. Som du meget rigtigt bemærker har vi et værksted, hvor det ufærdige arbejde er. Her kan vi lettere skrive stikord og andet løbende, som bl.a. ikke er pænt nok/klar til navnerummet. Alle afsnittene, som vi i øjeblikket har planer om, ligger inde på værkstedet som overskrifter og det er derfor let at se opbygningen/layoutet. Vi mangler det der ikke er skrevet under overskrifterne, men som du kan se i paranteserne har vi allerede delt afsnittene ud. Du er dog velkommen til at skrive dig på et afsnit, hvis der er noget du specielt har mod på at gå i gang med. --Sabbe 18. aug 2008, 12:47 (CEST)
Jeg svarer også lige: Jeg tror vi er rimeligt åbne for hjælpende hænder lige nu, så du kan stort set få indflydelse på alle afsnittene - men giv lige besked først, for der er nogle få af afsnittene, vi snart er færdige med. Mht. layout vil vi bare have de afsnit, vi allerede har skrevet op - hverken flere eller færre - og så skal vi ud og have taget nogle billeder, som du meget gerne må gøre, for vi tager til Århus igen i løbet af denne uge og når ikke rigtigt at få taget billeder inden. Men jeg kan også gøre det en gang jeg kommer forbi byen i løbet af den næste tid. --CarinaT 18. aug 2008, 12:57 (CEST)

Lyder godt begge to. Jeg skal nok hjælpe så meget jeg lige kan. Er det noget bestemt i skal have billeder af? Jeg har min mobil med 5 mp kamera, så kan tage nogle okay billeder til artiklen.--Chrallle 18. aug 2008, 21:11 (CEST)

Hvis du er med hedder det nu vi ;) Men med hensyn til billeder har jeg endnu ikke fået overvejet det helt. Jeg tænker i hvert fald nogle af de nyere bygninger og jeg kunne også tænke mig byparken. Og rådhuset - ikke at det er noget særligt, men bare for at have et eller andet til politik-afsnittet. Jeg vil meget gerne have et billede af montrene i gågaden ned til de gamle veje. Ellers skal jeg nok sige til hvis jeg kommer i tanker om noget, men bare tag lidt af hvert hvisa du får nogle ideer. --CarinaT 19. aug 2008, 08:31 (CEST)
Okay jeg skal nok prøve at få taget nogle billeder, VI kan bruge, når jeg lige kommer forbi uden der er alt for mange mennesker så jeg ligner en eller anden turist (: I øvrigt hvorfor har i så lige valgt Vejle som den by i vil gøre til fremragende artikel, og ikke en af de større byer? --Chrallle 19. aug 2008, 20:03 (CEST)
Vi vil jo heller ikke have for mange mennesker med på billederne, så det passer fint :) Vi valgte Vejle, fordi vi umiddelbart kender mest til den i forvejen, og så var den nem at gå til, og Vejle bibliotek er enormt godt sammenlignet med andre biblioteker, og de har bl.a. en stor samling litteratur om lokalområdet. Så ja, derfor - og når vi så havde klaret den, ville vi vide, hvordan vi skulle gribe de andre an. Forresten: har du Anders Grosen som en af dine lærere? --CarinaT 19. aug 2008, 20:56 (CEST)

Okay. Og ja jeg har så, jeg er lige startet på Rosborg her efter ferien, og jeg er en af de få heldige der har fået ham til naturgeografi. Han er den sejeste lærer :p - Kommer du også fra Vejle af, og har du gået på Rosborg?--Chrallle 19. aug 2008, 21:49 (CEST)

Nå, men grunden til, at jeg ville vide det, er at han har lavet et ret godt kompendium om Vejle i middelalderen, hvilket umiddelbart er det sværeste at finde kilder til, som jeg gerne vil have adgang til. Jeg har prøvet at skrive en mail til ham, som han ikke har svaret på, hvilket jeg synes er ret underligt, og tænkte på, om du måske kunne komme til at spørge ham på et tidspunkt? --CarinaT 20. aug 2008, 10:42 (CEST)
Mener at han har sagt at du kan finde det på Vejle bibliotek.--Chrallle 20. aug 2008, 11:48 (CEST)
Hmm, det lyder underligt, for jeg har efterhånden brugt lang tid dernede. Men anyways får jeg ikke tid til det lige i nærmeste fremtid, så måske det ville være en opgave for dig. Ellers må det blive senere... --CarinaT 20. aug 2008, 12:00 (CEST)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Forbedring af artiklen "cembalo"[rediger kildetekst]

Hej Carina

Jeg arbejder gerne videre med artiklen om cembaloet. Jeg synes det er et godt initiativ at forbedre musikinstrumenter. Artiklen "musikinstrument" mangler også en opstramning mht. klassifikation af instrumenter. Her vil jeg foreslå at man viser flere forskellige, herunder den klassiske efter tonefrembringelse (chordofon, idiofon, etc). Skriv endelig hvisdu har flere ideer.

Mvh. Cembalo 23. aug 2008, 22:33 (CEST)

Hov, jeg ved ikke lige, hvordan jeg har kunnet overse dit indlæg - beklager! Jeg er helt enig mht. musikinstrumentartiklen, og derfor påbegyndte jeg også bl.a. Hornbostel-Sachs i april engang, men kom aldrig videre med den. Generelt skal hele artiklen (musikinstrument) slettes, jf. wikipedia:lister, og der skal oprettes tekst i stedet (fra de nuværende lister skal de røde links dog flyttes til en ønskeliste under [[kategori:musikinstrumenter]]). --CarinaT 30. aug 2008, 08:47 (CEST)

One Tree Hill igen igen[rediger kildetekst]

Hej CarinaT. Har du ved lejlighed tid til at kommentere på de seneste ændringer i One Tree Hill, jvf. nomineringen? --Lhademmor 24. aug 2008, 08:54 (CEST)

Wikimania Stockholm[rediger kildetekst]

Hi Carina! I sent you a message on facebook; is there any way we could talk on IRC soon? Please reply on facebook. :) Mike Halterman 25. aug 2008, 11:08 (CEST)

Fokusemner[rediger kildetekst]

Hej Carina. Hvordan bliver nye fokusemner i AA-Taskforce-projektet valgt? Altså f.eks. "Venner" som kommer på og noget tid, hvor bliver det valgt henne? --Man-U 29. aug 2008, 16:05 (CEST)

De fleste af fokusemnerne bliver ikke som sådan valgt, men er mere et resultat af et nyopstået samarbejde. Har man fundet nogle samarbejdspartnere, som er villige til at køre et emne mod AE, så kan man oprette en projektside til koordineringen af arbejdet, og så er man i gang med det nye fokusemne. I tilfældet med Venner er der tale om et brugersamarbejde, der er aftalt over msn, mens fx Ædelgasser blev aftalt via irc. En god måde at komme i gang med et fokusemne er at skrive det på huskelisten, for hvis der så er andre, der også er interesserede, så tager de nok kontakt til den, der har foreslået emnet. Ellers kan du spørge på folks diskussionssider, hvis du har opdaget de redigerer meget i artiklerne i det emne, du har udset dig, men lad være med at spame folk som højest sandsynligt ikke er interesseret, for det er bare irriterende. Du kan også kigge på interesselisten. --CarinaT 30. aug 2008, 08:42 (CEST)
Okay mange tak for det. --Man-U 30. aug 2008, 09:49 (CEST)

Gik du i stå i historiksammenfletningen[rediger kildetekst]

Hej CarinaT. Jeg har undret mig lidt over dette: Flyttelog); 20:17 . . CarinaT (diskussion | bidrag) Arbor felix flyttet til Vestakulten (Samler historik). Det ser ud som om, at du aldrig blev færdig. Går ud fra, at noget kom i vejen, så jeg har sat denne besked her, så du kan huske hvor du nåede til. --MGA73 4. sep 2008, 20:44 (CEST)

Tak skal du have for at huske mig på det. Det var fordi, mit internet fungerede meget dårligt igår, og da jeg så lige var gået i gang med den sammenfletning, gik det hele i stå. Men nu tager jeg lige en tørn. --CarinaT 5. sep 2008, 07:27 (CEST)

Enzym-evalueringen[rediger kildetekst]

Hej CarinaT. Jeg har knyttet kommentarer til Enzym-evalueringen. Det er stort set kun størrelsesproblematikken jeg har skrevet noget om. --Santac 5. sep 2008, 09:55 (CEST)

Tak, jeg ser, hvad jeg kan gøre. --CarinaT 5. sep 2008, 09:59 (CEST)

Übersetzungswunsch[rediger kildetekst]

Hallo CarinaT! Ich habe eine kleine Bitte, könntest Du mir folgenden Titel ins Deutsche übersetzen de:Wikipedia:Übersetzungswünsche#Dänisch_nach_Deutsch? Vielen Dank --Bullenwächter 9. sep 2008, 13:17 (CEST)

Ich habe versucht. --CarinaT 9. sep 2008, 16:01 (CEST)
Hallo CarinaT! Vielen Dank, Du hast mir damit schon einmer sehr weitergeholfen. Viele Grüße nach Dänemark --Bullenwächter 10. sep 2008, 07:58 (CEST)

En velfortjent Barnstar[rediger kildetekst]

Jens Vejmand-Barnstar
For din utrættelige indsats med historiksammenfletning, rettelser af fejl i artikler og oprydning generelt, tildeles du denne Barnstar. ~ Mads Ren`ai 9. sep 2008, 19:52 (CEST)


Tusind tak, den er jeg meget glad for! Altid dejligt at ens arbejde værdsættes. --CarinaT 9. sep 2008, 19:56 (CEST)

Ibrug på Lissabon[rediger kildetekst]

Hej CarinaT. Du har nu haft IBrug-skabelonen på Lissabon-siden på i en måned. Jeg synes du skal overveje at tage den af igen. mvh Santac 10. sep 2008, 15:04 (CEST)

Ja, du har helt ret, det er slet ikke i orden. Jeg har fjernet skabelonen nu, da jeg må indse, at jeg ikke lige får taget mig tid til at arbejde med den nu. --CarinaT 11. sep 2008, 08:33 (CEST)

Næste AATF nyhedsbrev[rediger kildetekst]

Hej CarinaT

I forbindelse med næste nyhedsbrev og Danmarks historie kan du skrive at projektet er gået i gang igen, men mangler (aktive) bidragsydere hvilket må være fokus indtil næste nyhedsbrev. --Broadbeer, Thomas 16. sep 2008, 15:44 (CEST)

Okay, det skal jeg gøre. Godt at få gang i emnet igen. --CarinaT 16. sep 2008, 16:30 (CEST)

Kunne du lave en skabelon til udenlandske brugere?[rediger kildetekst]

Hej CarinaT! Det har været drøftet hvad man gør med redirect til udenlandske brugere, jf. Wikipedia:Sider der bør slettes/Defekte omdirigeringer. Du skrev der, at "Jeg synes en skabelon er en god idé. Man kan godt blive forvirret, hvis man kommer ind på en helt tom side - og så er det ikke lige sikkert, man opdager et iw. En skabelon vil løse problemet.". Kan du lave den nævnte skabelon? --MGA73 17. sep 2008, 23:19 (CEST)

Hej MGA73. Nu har jeg lavet et forslag, som jeg synes fungerer. Den ser ud som følger:
Interwiki user/Interwikibruger
This user mainly contributes to the Danish Wikibooks. You can find more information about the user on b:da:User:CarinaT/Arkiv 5.
Denne bruger bidrager hovedsageligt til Wikibooks på et andet sprog. Du kan finde mere information om brugeren på b:da:User:CarinaT/Arkiv 5.
Så er det bare med at få sat dem på og måske lave en henvisning i {{welcome}} og evt. på ambasaden, men det er nok ikke vigtigt. --CarinaT 18. sep 2008, 15:55 (CEST)
Mange tak. Jeg synes det er fint. Tak for det. Jeg undrer mig bare over, at dit svar ikke kom på min overvågningsliste. Jeg synes også, at der bør "reklameres" for skabeonen et passende sted. --MGA73 20. sep 2008, 16:02 (CEST)
Der ser ud til at være en fejl, jf. Bruger:RTH. Eller også har jeg brugt skabelonen forkert. For der henvises til iw-linket til venstre, men der er intet. Men hvis man klikker på linket i den engelske del af boksen, så virker det fint. Vil du se på det? --MGA73
Jeg har indsat det manglende iw manuelt, men det var lettere, hvis skabelonen blev rettet (synes jeg). Den engelske del indeholder diverse snedige koder - løsningen er vel at bruge den samme kode/opbygning i den danske del? --MGA73 20. sep 2008, 16:34 (CEST)
Svaret kom garanteret på din overvågning, men eftersom der har været en del aktivitet lige efter, opdagede du det nok ikke. Men det er også ligemeget nu. Grunden til at skabelonen fortæller, at man kan se efter iw-links til venstre er, at jeg går ud fra, de udenlandske brugere, der har sådan en brugerside indsætter et iw-link. Men jeg indser, at det nok ikke altid er tilfældet. Vi kan sagtens inkorporere koderne i den danske del også. Jeg gør det nok i morgen eller overmorgen, hvis ingen andre har gjort det inden. --CarinaT 20. sep 2008, 22:32 (CEST)
Jeg troede også, at jeg havde overset svaret, men jeg tjekkede på listen under dato og klokkeslet og jeg søgte også på dit navn men fandt dig alligevel ikke. Jeg har lige tjekket igen (søger under 18. sep. kl. 15.55). Nå men pyt.
Jo brugeren havde oprettet et iw, men det slettede jeg, da jeg satte skabelonen ind. Jeg trode jo, at der kun skulle være skabelonen. Så du skal også tage højde for, at der kan være tumper blandt de danske brugere :-D --MGA73 20. sep 2008, 23:01 (CEST)
Nu har jeg tilføjet iw-linket i den danske oversættelse. Så skulle det være lige til for alle. Er nok også ret meget bedre, at det forekommer i teksten, så man dels ved, hvilken der er hovedsproget, og dels meget nemt kan klikke videre. --CarinaT 21. sep 2008, 15:31 (CEST)
Tak, det er bare fedt! --MGA73 21. sep 2008, 17:02 (CEST)
Jeg har nu taget de fleste af brugerne på Speciel:Defekte omdirigeringer. Tilbage er nogle få stykker jeg ikke helt er sikker på hvordan jeg skal klare:
Har du tid og lyst til at se på dem? --MGA73 21. sep 2008, 18:21 (CEST)
Jeg kigger lige på dem med diskussionssider senere, for der skal lige laves en mindre ændring. Det var desuden også tilfældet med meta-brugerne, men den var meget hurtig :) Tror jeg kigger på det i morgen måske. --CarinaT 22. sep 2008, 09:40 (CEST)
Det er bare super. Har noteret at du har fixet meta'erne. Det ender med at listen bliver tom (lige som Kategori:Snævre emner, som blev tømt i går for første gang i årevis! Party!!!). Jeg har rettet nogle diskussionssider, fx Brugerdiskussion:Helios89. Hvis du synes det skal laves om, så siger du bare til (så finder jeg listen frem). --MGA73 22. sep 2008, 09:53 (CEST)
Ja, det er altid dejligt, når der kommer nye initiativer. Jeg har også tidligere haft armene oppe over hovedet et par gange i forbindelse med at jeg havde fået nedbarberet nogle oprydningskategorier. Det med årevis for de snævre emner tror jeg næppe, du har ret i, da de fleste kategorier kører lidt op og ned i takt med, at nogen lige gider give dem en skalle. Jeg har nu ændret lidt mere i skabelonen, så hvis man tilføjer disk=ja, får man et link til diskussionssiden (kan dog kun bruges sammen med main). Ved brug af meta behøver man nu heller ikke skrive main, da det giver sig selv. --CarinaT 23. sep 2008, 15:21 (CEST)
Tak for hjælpen. Ikke for at prale - bare for at dele min glæde - som jeg husker det, så var "snævert emne" sat på engang i starten af 2007 og så burde kategorien jo ikke have været tom siden. Men det er også ligemeget for glæden ved en tom kategori holder jo ligesom ikke særligt længe - man bliver nødt til liiiiiiige at se på noget af det andet også. Jeg overvejer at forsøge mig med en bot. Skal lige læse lidt mere om det og se om det er noget jeg kan finde ud af.
Noget andet er, at efter hvad jeg har snuset mig frem til, så er det ikke altid at historikken bliver flyttet med, når en kategori bliver flyttet. Burde den det? Det letteste var jo hvis man kunne flytte en kategori-side, for så skete det automatisk.
PS så godt du slettede min signatur på ambasaden - tænkte også doh da jeg så det :-D --MGA73 23. sep 2008, 17:35 (CEST)
Ja det var da noget værre rod, jeg vist selv fik startet på ambassaden;) I perioder skriver man bare så mange beskeder, at signaturen ligger i hånden inden man kan trykke gem! Synes det er en god idé at få gang i en bot - det virker som om du godt kunne bruge en rimeligt ofte. Mht. kategorihistorikkerne synes jeg slet ikke de behøver at blive flyttet med, for der er sjældent nogen egentlig information eller nogle interessante redigeringer bag - der skal bare gang i en bot og så er det ude af verden (havde faktisk også tænkt jeg ville skrive på sammenfletningssiden at det ikke gælder kategorier, men det gør jeg så nu). Forresten vil jeg lige igen nævne irc: det kunne altså være ret gavnligt for dig at kigge forbi, så du kunne få hurtige(re) svar, og der vil du også nemt kunne spørge nogen om fx botter. --CarinaT 23. sep 2008, 22:14 (CEST)
Prøvede at hente IRC, men man skulle bruge et bestemt program for at åbne og installere, og så fik jeg ikke lige gjort det. Undskyldninger ;-) En eller anden dag får jeg nok taget mig sammen. --MGA73 23. sep 2008, 22:32 (CEST)
Ja, dem er der jo nok af. Skulle ellers ikke tage særlig lang tid... Men møder dig nok en dag derinde så. --CarinaT 23. sep 2008, 22:34 (CEST)
Hvilken browser bruger du MGA73? --Broadbeer, Thomas 23. sep 2008, 22:37 (CEST)
Internet Explorer - selvom jeg stadig synes at Amiga var det bedste ;-) --MGA73 23. sep 2008, 22:43 (CEST)
MGA73, du kunne besøge wikibookssiden b:IRC-kursus, for hjælp til IRC. --Fredelige 23. sep 2008, 23:12 (CEST)

Ang. nyhedsbrevet[rediger kildetekst]

Hej Carina.

Da det jo er dig der står for nyhedsbrevet tænkte jeg på, om du skulle have nogle oplysninger omkring det nystartede fokusemne Spillekonsoller (7. generation), eller om det er for nyt til at komme med i nyhedsbrevet? --Chrallle 18. sep 2008, 18:13 (CEST)

Det er ikke for nyt nej, og jeg vil meget gerne have noget info. Men prøv lige at se her, hvor jeg lavede et indlæg for en god uge siden. Det er meget fint, hvis du er den, der giver mig info, men så skriv dig lige på her. --CarinaT 18. sep 2008, 18:29 (CEST)
Det er jeg ked af at jeg ikke lige har opdaget, men har egentlig ikke været så aktiv det sidste stykke tid, svært at nå det hele jo. Men godt du lige gør mig opmærksom. Jeg har nu skrevet mig på som skribent. Hvilke noget information har du brug for?--Chrallle 18. sep 2008, 18:51 (CEST)
Det er okay. Jeg har brug for at vide om I har lavet noget indtil videre (mest om der er kommet store tilføjelser til en eller flere artikler eller om nogen har ændret status), noget om hvor mange medlemmer (aktivitet) der er, og så i særdeleshed hvad I har tænkt jer den næste måneds tid (du ved selvfølgelig ikke helt hvad de andre har tænkt sig, men giv et godt bud på hvor der skal sættes ind i nærmeste fremtid). Sådan noget, og så hvis du synes et eller andet lige er interessant. --CarinaT 18. sep 2008, 19:19 (CEST)
Super, jeg forsøger mig. Indtil videre er vi tre medlemmer (Man-U, Lhademmor, og mig (Chrallle)). Vi har delt det op så vi hver især tager os af en artikel. Lhademmor er ikke rigtig kommet igang, Man-U har lavet en lille smule, men kun nogle små afsnit i sin sandkasse, og jeg selv har snart skrevet et stort afsnit i min sandkasse om Wii, hvor jeg har tilføjet de fleste af delene til selve artiklen, formodentlig vil dette afsnit blive færdiggjort i weekenden. Vi er som sagt kun tre personer, og arbejder meget langtsomt, så vi ville rigtig godt kunne bruge nogle andre, bare til måske at oversætte nogle få afsnit, ikke det store. Målet er i hvert fald at få gjort Wii artiklen til lovende i næste måned, men det afhænger alt sammen af, hvor meget tid jeg får, og om der kommer flere medlemmer til hjælp. Det var vist det hele i store træk, andet du ville vide?--Chrallle 18. sep 2008, 19:30 (CEST)
Nej, det er glimrende. Synes det virker som et godt udgangspunkt. Emnerne behøver heller ikke flyve derudad, fx er de ti største byer meget langsomt fremadskridende. --CarinaT 18. sep 2008, 19:40 (CEST)
Ja det har jeg set, og er ked af at jeg heller ikke selv har haft overskud til at komme igang, men det kræver lidt mere selv at skulle researche, end bare at skulle oversætte, og sætte ordentlig, synes jeg i hvert fald, så giver det lige lidt tid endnu, ellers skal jeg nok sætte mig som inaktiv i det projekt.--Chrallle 18. sep 2008, 19:43 (CEST)
Nej nej, det er helt fint. Hvis du tror du får lyst på et tidspuunkt, så bare lad dig stå som aktiv. Det er jo heller ikke som om vi andre er vildt aktive;) Det skal nok skride fremad. Men jeg ved i hvert fald Sabbe og jeg ikke har så meget tid lige for øjeblikket. Lad os bare se, hvad der sker. --CarinaT 18. sep 2008, 19:48 (CEST)
Nej tror også at det var derfor jeg blev lidt træt af projektet før, der skete ikke rigtig noget, men lader mig bare stå som aktiv, så kan vi altid komme igang igen hvis det er.--Chrallle 18. sep 2008, 19:51 (CEST)

Opdatering[rediger kildetekst]

Har lige set at Lhademmor, har meldt ud at han ikke er fast deltager, men vil rette lidt hist og her.--Chrallle 18. sep 2008, 19:33 (CEST)

Ja, okay. --CarinaT 18. sep 2008, 19:40 (CEST)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Hej CarinaT

Tak for dit tilbud. Jeg er en gammel vietnamiser (81 år) og bor i Århus (8210). Jeg kan læse forstå dansk.

Venlig hilsen.Việt Chi 20. sep 2008, 13:30 (CEST)

Det er i orden. Måske du kunne skrive, hvem du er på din brugerside, så andre også kan se det. --CarinaT 20. sep 2008, 15:43 (CEST)

Hovedartiklernes skabelon?![rediger kildetekst]

Hej Carina. Kan se at der er en der har ændret skabelonen "hovedartikel". Er det noget der er blevet vedtaget, eller kan vi venligst få den gamle tilbage igen?--Chrallle 21. sep 2008, 19:25 (CEST)

Jeg tillader mig lige at svare: Det er bestemt ikke noget, der er blevet vedtaget. Har tilbagerullet ændringen, så skabelonen igen fremstår som vanligt. --Sabbe 21. sep 2008, 19:35 (CEST)
Dejligt tak, synes nemlig den vi havde var noget pænere end den "nye". --Chrallle 21. sep 2008, 19:38 (CEST)

Oversættelse[rediger kildetekst]

Hej Carina. Jeg er lige nu i gang med at oversætte Manchester United F.C. fra enwiki. Kan du muligvis oversætte denne tekst? På forhånd tak. Jeg har nemlig lidt svært ved netop denne. Skriver lige det danske først så du kan se hvilken sammenhæng det er i. Jeg har markeret det der skal oversættes med fed skrift: Manchester City var i den tidligere tid blevet undersøgt for at have betalt nogle af deres spillere et beløb, som var mere end det FA tilladte. De skulle betale 2680 kr. i bøde og 18 af deres spillere blev udelukket af holdet for altid. United var hurtige til at udnytte sitiuationen og fik blandt andre Billy Meredith (the Welsh Wizard) og Sandy Turnbull trukket til sig. The new boys from across town were ineligible to play until New Year's Day 1907, due to their suspension, so it was left until the 1907–08 season for them to make a proper impact on United's bid for the title. And that they did, getting the campaign off to a storming start, with a 2–1 victory over Sheffield United, beginning a run of ten consecutive victories. Despite a shaky end to the season, United managed to hang on and finished the season nine points ahead of their closest rivals, Aston Villa. --Man-U 24. sep 2008, 17:33 (CEST)

Har spurgt en som er online nu sorry. /: --Man-U 24. sep 2008, 19:36 (CEST)
Jeg er ikke selv interesseret i at oversætte ovennævnte stykke, og eftersom jeg så, at Allano, som du også har spurgt, heller ikke var det, har jeg nu oprettet en side til den slags forespørgsler og placeret dit indlæg der (Wikipedia:Oversættelseshjælp). Håber det er okay med dig. --CarinaT 25. sep 2008, 09:51 (CEST)
Okay. Det er helt okay med mig. Ved du om der tit er nogle der tjekker den side for oversættelsesønsker? --Man-U 25. sep 2008, 17:45 (CEST)
Nej, det ved jeg sjovt nok ikke, eftersom jeg lige har oprettet den i dag. --CarinaT 25. sep 2008, 19:39 (CEST)
Nårh nej det er rigtigt. --Man-U 25. sep 2008, 20:43 (CEST)

Hej CarinaT

Jeg har modtaget din besked. Angående de wi-links, jeg har skrevet over 70 artikler om Danmark og de betydelige danskere på vietnamesisk. Du kan cheche disse links.

Venlig hilsenViệt Chi 26. sep 2008, 09:39 (CEST)

Ja, jeg har også opdaget at du har lavet artiklerne, men det sker desværre ofte et stykke tid efter, du har tilføjet iw-linket til den danske artikel, og deri ligger problemet. Så gør det bagefter tak. Desuden svarer man på indlæg, der hvor de er påbegyndt, så denne besked skulle faktisk være fortsat på din egen diskussionsside. --CarinaT 26. sep 2008, 09:41 (CEST)