Brugerdiskussion:Carsten R D

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Carsten R D!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 10. jul 2010, 22:08 (CEST)

Et par tips[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 19. jul 2010, 13:23 (CEST)
Gider du huske tippet vedr. forhåndsvisning :-).
- Sarrus (db) d. 29. jul 2010, 20:28 (CEST)
Hejsa. Vær venligst obs på ovenstående. Knud Winckelmann 30. aug 2010, 21:20 (CEST)
Hejsa igen. Har du set ovenstående tips? Knud Winckelmann 1. sep 2010, 22:19 (CEST)
Carsten, kunne du evt. kommentere på ovenstående? Mvh Knud Winckelmann 10. sep 2010, 17:00 (CEST)
Carsten R D: Du er flere gange venligt blevet opfordret til at 'beskrive dine redigeringer. Vil du venligst følge den opfordring fremover. --Sir48 (Thyge) 24. sep 2010, 11:08 (CEST)
Ovenstående gælder stadig. Vær venlig at huske det! Er der noget, du er i tvivl om i den forbindelse er du meget velkommen til at spørge, enten her på siden, eller på diskussionssiden hos en af de skribenter, der har henvendt sig til dig hér. Husk nu at beskrive dine redigeringer! --Medic (Lindblad) 5. nov 2010, 18:29 (CET)
Og så prøver vi igen - Hvad er årsagen til, at du vedholdende ignorerer henstillingerne til forhåndsvisning og beskrivelse af redigeringer? --Medic (Lindblad) 9. nov 2010, 00:32 (CET)

Omdirigeringer[rediger kildetekst]

Lige et tip: Når du vil lave en omdirigering, må artiklen ikke bestå af andet end omdirigeringen: :#REDIRECT [[Side]]. Se evt. mere på Hjælp:Omdirigeringer.
- Sarrus (db) d. 2. aug 2010, 18:19 (CEST)

Desuden skal man lige være obs på at man ikke omdirigerer til en anden redirect-side, så vil det nemlig ikke virke. En redirect skal gå direkte til hovedartiklen. Mvh. Knud Winckelmann 5. aug 2010, 12:52 (CEST)

Hvis du vænnede dig til at bruge Retskrivningsordbogen og Google Translate, kunne du fange en del. Notér desuden dem der bliver rettet, så du ikke gentager. Jeg henter en del fra norsk Wikipedia og ved det kan være svært at få det sidste med (sprogvask? ;). -- Mvh PHansen 11. sep 2010, 20:15 (CEST)

Mangel på kommentarer[rediger kildetekst]

Hej Carsten. det ville være rigtigt, rigtigt rart hvis du begyndte at kommentere dine ændringer så vi andre kan se hvad du mener med dem. Hvad er f.eks. begrundelsen for denne redigering? Jeg kan se at du gerne vil beholde flagene, men du kunne godt lige begrunde det, med nogle få ord?

Det vil også gøre det nemmere for os andre, der kontrollerer de forskellige redigeringer at vi kan nemt se hvad der er rettet og hvad evt. der er af tanker bag.

Vil du ikke nok lige give en kommentar til ovenstående, så jeg ved at jeg har forklaret det godt nok? Mvh Knud Winckelmann 27. nov 2010, 23:16 (CET)

Hejsa. Du bliver nødt til at forklare mig hvad det link til juleforretningen bibringer af nyt til artiklen. Den siger jo intet nyt om Drøbæk, som ikke er nævnt i artiklen. Linket er mere reklame end der er information. Skal alle forretninger i Oslo så også have et link på artiklen om Oslo? --Pixi Uno 25. mar 2011, 02:47 (CET)