Brugerdiskussion:Fnielsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen til Wikipedia Fnielsen. Jeg kan se at du er kommet godt igang med artikler om Indien. Det er altid rart med flere hænder til sådan et stort projekt som dette. Jeg håber du kan lide det, og får lyst til at skrive mange flere artikler. JøhP 15. aug 2003 kl.12:06 (CEST)

---

Hej godt arbejde.

Forslag vedr neuron: neurotransmittorer, receptorer, aktionspotentialer, myelinisering, afferente, efferente.

MVH Jon


Hej Finn

Husk at bruge beskrivelsesfeltet til kort at fortælle hvad dine bidrag går ud på.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. dec 2004 kl. 02:01 (CET)

Link-problemer i billedliste: Lad det bare ligge :-)[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen - jeg kan se du har rumsteret med nogle problemer med de links jeg har til illustrationer. Jeg er periodevis i færd med at flytte mine illustrationer over på Commons, så den manuelle liste du ser på min brugerside, er næppe helt ajourført. Med al respekt for din indsats foreslår jeg at du lader det ligge - når jeg flytter billeder til Commons, er der rigelig med måder at finde "mine" illustrationer igen... :-)
Peo 13. jun 2005 kl. 21:51 (CEST)

OK. Jeg ville blot kigge dine povray-billeder ud, der ser ganske fine ud. - Fnielsen 13. jun 2005 kl. 21:55 (CEST)

Billedet under Dubai[rediger kildetekst]

Du havde sikkert en god grund til at fjerne billedet under Dubai. Men smid lige en begrundelse under "diskussion" når du sletter noget.

--Kisbye 20. jul 2005 kl. 16:37 (CEST)

Ref og note[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen, kom lige forbi din brugerside og så dit teknik-indlæg om ovennævnte. Der findes en alternativ metode, som er lidt mindre manuel og som bruger <ref>tekst</ref> til at gøre den indsatte "tekst" til en note og <references/> til automatisk at indsætte den. Se følgende eksempel

Dette er Finn[1]Nielsen[2]

noter

  1. ^ fornavn
  2. ^ efternavn

--Sir48 (Thyge) 15. jun 2006 kl. 16:54 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 2. maj 2007 kl. 17:47 (CEST)


Hej Fnielsen, kan du ikke skrive en kilde på Paul G. Bahn, så bliver jeg glad :-) --Morten LJ 14. jun 2007, 19:58 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

-- JGC 31. okt 2007, 00:32 (CET)

Sammenskrivning[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen

Husk at kontakte en administrator når du sammenskriver artikler, så historikkerne også kan blive sammenskrevet. --Broadbeer, Thomas 13. jun 2008, 01:30 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Broadbeer, Thomas

Eller brug en teksteditor til at skrive teksten i først. --Broadbeer, Thomas 28. dec 2008, 23:13 (CET)

problematisk[rediger kildetekst]

sig hvad du har på sinde . også gerne her . eller på diskussionssiden . ellers er det jo en blatant bagtale, når du i et meddelelsesfelt bare skriver 'en af (ip)s problematiske redigeringer . 84.238.88.38 14. sep 2009, 09:01 (CEST)

Redigering [1] linie 15 synes jeg var mærkelig da wikilinket vist gik fra at være blå til at være rød. Det er dog muligt at det er mere rigtigt at linket skal være Pippin d. Lille (som du skrev) frem for Pipin den lille (som var der før). I samme redigering laver du dog en stavefejl ved at slette i et bogstav i "vandringer" så det bliver til "vandinger". — Fnielsen 14. sep 2009, 20:53 (CEST)

Oi, den kan jeg godt huske . Det var billedteksten . ..så det er endnu en af mine problematiske redigeringer . Er der mere ? 84.238.88.38 15. sep 2009, 09:23 (CEST)

Hmmm, mange af dine redigeringer er så vidt jeg kan bedømme ganske ok, men til tider er der besyndelige redigeringer for eksempel:
* [2] Sletning af en vel ellers ok introduktion for Liberalisme.
* [3] Indsættelse af en kommentar-agtig sætning i artikel der allerede var POV-mærket.
* Redigeringerne omkring Demokrat [4]
Fnielsen 15. sep 2009, 17:30 (CEST)
ja jeg er helt enig på visse punkter . fremmest er jeg ikke gearet til det personsøgende - og det er min fejl . så jeg har lavet tonsvis af problematiske redigeringer . hvor meget vinder jeg ved at sætte et emblem på dig ? kan jeg sætte et emblem på dig ? kan du se tendensen ? det er jeg bange for du ikke kan : mit fortsæt er ikke at nedgøre dig . i wikipedia er der den instans som hedder diskussionsside . proklamer der, istedet for at komme med insinuerende bemærkninger i meddelelsesfeltet for en redigering . 84.238.88.38 16. sep 2009, 15:01 (CEST)

Fogh og Simone Aaberg Kærn[rediger kildetekst]

Se DR2 deadline kl 22.30 fra den 3. december 2010 her http://www.dr.dk/DR2/deadline2230/seudsendelser.htm søg evt på Fogh --Villy Fink Isaksen 12. dec 2010, 19:53 (CET)

Tak, for linket. Jeg så godt hvordan stakkels Adam Holm blev helt rundt på gulvet. Interessant TV. — Fnielsen 12. dec 2010, 22:06 (CET)

Tak for i dag![rediger kildetekst]

Det var herligt at se jer på Nationalmuseet. For at vi kan holde lidt samling på dagens billedhøst, vil jeg foreslå at du sætter "{{nationalmuseet-license|License=Cc-by-sa-3.0}}{{Cc-by-sa-3.0|1=<<dit navn>>}}" på de billeder, du måtte uploade til Wikimedia Commons. Jeg har ikke helt fået syntaksen til at virke, så vi i den første skabelon kan tydeliggøre at det er dig og ikke Nationalmuseet, der har taget billederne, men det må vi klare henad vejen. --Palnatoke 14. maj 2011, 22:27 (CEST)[svar]

Tak for billedet[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen. Jeg kan se, at du har indsat et FLOT billede af en spids fra Hamborgkultur. Tak for det. Oprindeligt lod jeg kulturen illustrere med en tegning. Skal vi udelade den nu? Jeg synes selv, at fotoet giver en bedre illustration og reelt overflødiggør tegningen. venlig hilsen --Rmir2 19. maj 2011, 06:48 (CEST)[svar]

Det kan man vel godt. — Fnielsen 20. maj 2011, 03:07 (CEST)[svar]

Husk forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Med venlig hilsen --Pacx 1. aug 2011, 03:12 (CEST)

Ja, det gør jeg stort set altid. Er der noget specielt du hentyder til? — Fnielsen 1. aug 2011, 03:50 (CEST)
Du får lige en småkage til morgenboret imorgen, får din store udarbejdelse af Politiets Efterretningstjeneste. --Pelle Hansen 16. apr 2012, 21:49 (CEST)


Vedr. "Halvmaraton"[rediger kildetekst]

Du fik tidligere at vide af Bruger:Pixi Uno at der ikke er grund til at fremhaeve nogle halvmaraton frem for andre, da der afholdes mange halvmaraton i Danmark. Alligevel valgte du at forsoege at tilfoeje det indhold, der tidligere blev fjernet. Jeg har fjernet din tilfoejelse til artiklen Halvmaraton og jeg vil bede dig om ikke at tilfoeje det igen, medmindre du starter en diskussion om indholdet paa artiklens diskussions side (Diskussion:Halvmaraton). Mvh. Cgtdk (diskussion) 6. jun 2012, 01:31 (CEST)

Hvis du sammenlignede versionerne ville du have opdaget at jeg ikke blot føjede det til igen, men udvidede teksten med mere forklaring. Det er en grund til at jeg nævner B.T. Halvmarathon, da det tilsyneladende et at de ældste og største. Ligeledes er Lillebælt Halvmarathon og Aarhus City Halvmarathon vist også et af de største. Din fjernelse af mit bidrag giver ingen forklaring i kommentarfeltet. — Fnielsen (diskussion) 6. jun 2012, 01:36 (CEST)
Der er ingen grund til at fremhæve nogle få danske løb, i en generel artikel om halvmaraton. Der finde mange tusinde løb rundt om i verden, og så skal de også med. Det med tilsyneladende "ældste og største". Der skal MEGET gode kilder til. Jeg opdagede at du havde kaldt Eremitageløbet for DK ældste, hvilket må siges at være en stor fejl. Hvis BT Halvmaraton er ældst, størst eller andet spændende, så kan der oprettes en selvstændig artikel om løbet. --Pixi Uno (diskussion) 6. jun 2012, 01:41 (CEST)
Det vil da være besynderligt at ikke at nævne specifikke marathonløb, så som New York Marathon, i artiklen om marathon. Det bliver gjort i en engelske artikel [5]. Den engelske artikel om "Half marathon" har også en omtale af "Largest number of participants". At jeg tager fejl af at Eremitageløbet ikke er Danmarks ældste er uheldigt. Men jeg er ikke den eneste: Berlingske [6] og Løb nu [7] nævner det også som det ældste, og er de ikke gode kilder? Så længe omtalen af BT Halvmaraton ikke er større er der ingen grund til at oprette en selvstændig artikel. Istedet er det da vel bedre at indføje en kort omtale af løbet i Halvmarathon artiklen. — Fnielsen (diskussion) 6. jun 2012, 02:00 (CEST)

Olaf Olsen som aktuel begivenhed[rediger kildetekst]

Hej Finn. Du spørger, om sagen er notabel nok til forsiden. Eftersom både DR og Jyllands-posten omtaler sagen, må den vel være notabel nok. Bemærk dog at der under retningslinjerne for Aktuel begivenhed står, at alle begivenheder skal henvise til en uddybende artikel over stub-niveau, som afspejler de nyeste oplysninger i anledning af nyheden. Eftersom artiklen om Olaf Olsen endnu ikke er helt udbygget, kunne man derfor med fordel uddybe forholdet om udlevering af oplysninger til Sovjet. Fx baseret på hvad han har fortalt til DR og Jyllands-Posten. Bruger:Morten Haagensen 15. juli 2012, 09.40 (CEST)

Jon Stephensen[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen,
Jeg kan se, at du arbejder på denne artikel, og jeg synes, at du gør en prisværdig indsats for at få oplysningerne verificerede.
Som du bemærkede, satte jeg "kilde savnes" på oplysningerne om Jons uddannelser. Du henviser til artiklen i Politiken, som nævner det (og uden yderligere kildehenvisninger), men jeg er ikke tilfreds, som du kan se af artiklens diskussionsside. Som du sikkert husker, var det netop blandt andet dette, der var rejst tvivl om i den tidligere udgave af artiklen. Derfor ser jeg helst en mere håndfast kilde end en avisartikel. Dette skal ikke opfattes som kritik af dit arbejde, men netop i dette tilfælde bør vi stramme kravene for at være sikre på, at vi under indtryk af kritik ikke havner i den modsatte grøft, hvor vi blot tager folks (og journalisters) ord for gode varer. hilsen --Rmir2 (diskussion) 20. okt 2012, 18:18 (CEST)
Fint. Tak. Det er ok at være skeptisk. Jeg har svaret på Diskussion:Jon_Stephensen#En_svag_kilde_til_uddannelser og Ole har en bedre "kilde". — Fnielsen (diskussion) 20. okt 2012, 18:21 (CEST)
Tak for svaret. Jeg stopper her. Yderligere diskussioner tager vi på artiklens diskussionsside (hvor jeg nåede at kommentere ind imellem). Du skal under alle omstændigheder roses for din indsats i forbindelse med denne artikel. venlig hilsen --Rmir2 (diskussion) 20. okt 2012, 18:26 (CEST)

Hello Fnielsen![rediger kildetekst]

Would you please be so kind to remove the following text: "om een reactie te plaatsen!" (without the quotes) from the article Helle Thorning-Schmidt. That text is Dutch and it means "to post a comment!" and it is the result of a bug in en:WP:REFLINKS, it mistakes the text in the commentfield for the name of the uploader of the movie. I am not able to edit it. Thanks in advance, Sarah Baartman (diskussion) 1. dec 2012, 02:45 (CET)

Thanks for the correction. I did not manage to correct it as our diligent "Palnatoke" already did it [8]Fnielsen (diskussion) 1. dec 2012, 15:36 (CET)

Det er dog et kæmpe arbejede du har lavet[rediger kildetekst]

på artiklerne Jacob Holdt og ikke mindst Jon Stephensen, en meget varm kartoffwl, for de to alene bør du ha en småkage!

En småkage for din håndtering af varme kartofler.mvh Per (PerV) (diskussion) 11. apr 2013, 00:10 (CEST)


Iøvrigt vil jeg bede dig om at kigge på Albigensiske korstog. Jeg tror, du har så meget sproglig pli, at dine øjne ville hjælpe. Jeg har arbejdet en del på artiklen, og mine øjne begynder at være trætte. Jeg overser simpelthen mine egne fejl, så med din meget disciplinerede skrivestil, kunne det være fint, om du kiggede forbi. Mit mål er at artiklen bliver mindst lovende. ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 11. apr 2013, 00:10 (CEST)

Se lige denne diskussion:[rediger kildetekst]

Søren1997 flytter Lyngby til Lyngby (flertydig).
mvh Per (PerV) (diskussion) 4. jul 2013, 00:39 (CEST)

Hej Finn, det vil være fint, hvis du kommenterer[rediger kildetekst]

Her: Fritstillet eller fritaget fra tjeneste mvh Per (PerV) (diskussion) 27. jul 2013, 12:42 (CEST)

PS: Se evt. her fritage på ddo og fritstille på ddo. Som det fremgår er fritstilling kombineret fritagelse fra arbejde i opsigelsesperioden samt indledning af en afskedigelsessag: Det var ikke tilfældet for Helmuth Nyborg, han blev populært sagt bedt om at blive hjemme, til tingene var afklarede. Der blev ikke indledt en afskedigelsessag, og så vidt jeg ved, blev han ikke truet med afskedigelse. Det ville iøvrigt være ekstremt, hvis der havde været rejst afskedigelsessag, manden skulle jo under alle omstændigheder gå af på grund af alder indefor få måneder (han blev 70 i 2007). mvh Per (PerV) (diskussion) 27. jul 2013, 13:12 (CEST)

Hej Fnielsen, Måske tager jeg fejl mht til dig som ophav til sætningen om Karl Bovin og families evt. venskabsrelationer til Jörg Meyer? I sammenhængen er der tale om en irrelevant oplysning, der skævvrider artiklen om en af vore større billedkunstnere. Kilden må siges at være obskur og påstanden fremstår som ren mistænkeliggørelse. Hvis kendte danskeres mulige og påståede relationer til efterretningstjenester i vest, øst og syd, skulle fremgå af Wikipedia, vil det skade troværdigheden. MVH --Bertha1949

Det er korrekt at jeg er ophav til sætningen. Jeg er på sin vis enig med dig at der er tale om en skævvridning, men det er vel nærmest fordi at der ingen der har udvidet artiklen med hans kunstneriske virke. Det kunne være en opfordring! Jeg medgiver at kildens forlag er usædvanlig, men jeg vil ikke kalde den obskur. Bogen blev udgivet på et usædvanligt forlag da forfatteren blev ilde set af venstrefløjen, fordi han skrev negativt om Meyer (så vidt jeg da forstår). Jeg har ikke påstået, og der er mig bekendt ikke andre der har påstået, at Bovin havde relationer til efterretningstjenester. Bovin var vel uvidende om Meyers agentvirksomhed? Kan du angive noget der er faktuelt forkert i artiklen? — Fnielsen (diskussion) 5. aug 2013, 16:58 (CEST)

Tak for din ændring på Rikki Tikki Company jeg var dog ikke klar over at man kunne skrive Cvr-nummeret i infoboksen. Vh --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 17. okt 2013, 12:58 (CEST)

Jeg har ændret i infoboksen, — uden at sige det til nogen. :-) Anpartsselskabet (18634430) går forøvrigt tilbage til 1995. Så hvorfor mon firmaet skriver at de startede i 2000? — Fnielsen (diskussion) 17. okt 2013, 13:36 (CEST)

Wikipedia:Landsbybrønden/Referencer/Henvisninger/Kilder. Hvad skal det hedde?[rediger kildetekst]

Se ovenstående. --Kontoreg 1. nov 2013, 13:58 (CET)

Et par kuriøse til samlingen?[rediger kildetekst]

Denne og denne kunne måske også have interesse? Tak for sidst, forresten. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 11. dec 2013, 00:57 (CET)

Tak for sidst. Og tak for eksemplerne som jeg nu har tilføjet Wikipedia:Liste med opfundet indhold på Wikipedia. Det kunne se ud som om der skal noget oprydning til ifm. brugeren. — Fnielsen (diskussion) 11. dec 2013, 01:19 (CET)

Jeg har slettet Ludwig Heidler, men artiklen kan foreløbig ses på Bruger:Pugilist/Hoax hvis du vil bruge den i "museet". Pugilist (diskussion) 11. dec 2013, 00:57 (CET)

Tak. Jeg har nu flyttet den til Wikipedia:Liste med opfundet indhold på Wikipedia/Ludwig Heidler. — Fnielsen (diskussion) 11. dec 2013, 01:29 (CET)

Billede af Frilandsmuseet[rediger kildetekst]

Skråt fra højre.
Symmetrisk.

Hej Fnielsen. Jeg kan se, at du allerede har taget en del billeder i Lyngby og omegn. Jeg har netop indsat en infoboks på artiklen om Frilandsmuseet i Lyngby, og i den forbindelse ville det være alle tiders med et billede af hovedindgangen på Kongevejen. Er det mon noget som du kan ordne ved lejlighed? På forhånd tak. Mvh. Toxophilus (diskussion) 15. mar 2014, 14:42 (CET)

Jeg kan forsøge. :-) — Fnielsen (diskussion) 15. mar 2014, 15:01 (CET)
Hej Fnielsen. Jeg har lige kigget på Kinopalæet, Lyngby Kulturhus og Lyngby Storcenter som alle kunne trænge til et billede, hvis du tilfældigvis kommer forbi en dag med et kamera. Toxophilus (diskussion) 29. apr 2014, 23:44 (CEST)
Tak for opfordringen. Jeg har nu lagt to filer op til Frilandsmuseet. Desværre fik jeg indstillet mit kamera til lav opløsning. Men måske de kan bruges alligevel. — Fnielsen (diskussion) 4. maj 2014, 13:09 (CEST)[svar]
Hej Fnielsen. Det er simpelthen bare alle tiders. Jeg har brugt det ene som nyt billede i infoboksen. Tak for hjælpen. Toxophilus (diskussion) 4. maj 2014, 13:14 (CEST)[svar]
Nu er der også kommet billede på Lyngby Kulturhus. — Fnielsen (diskussion) 4. maj 2014, 13:32 (CEST)[svar]

Tak for hjælp med tilretning af tekst og link. (Skrev Profundis (diskussion • bidrag) 10. apr 2014, 23:00. Husk at signere dine indlæg.)

Valgresultater[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen

Prøv lige at tage et blik på http://www.kmdvalg.dk . Der mangler stadig resultater fra rigtig mange valgsteder, så det er endnu alt for tidligt at konkludere på dagens to valg. At pressen allerede udråber vindere og tabere, gør det ikke til fakta. Tværtimod kan der gå timer, før landsresultaterne foreligger. --Dannebrog Spy (diskussion) 25. maj 2014, 23:24 (CEST)[svar]

Tak for linket. Mht. patentvalget har det været afgjort et godt stykke tid: For omkring en time siden sagde DR at et patent-ja var sikkert, - selv om alle stemme ikke var talt op. Mht. til EP-valget har jeg indtil videre skrevet "i mange valgkredse". — Fnielsen (diskussion) 25. maj 2014, 23:50 (CEST)[svar]
Hvornår er Wikipedia blevet et nyhedssite som skal opdateres med kildeløse rygter og andet? Er det DR som bestemmer om valg er afgjort, eller skal vi ikke bare holde os til de officielle resultater, og så skrive kolde facts når de foreligger om mange timer, i stedet for rygter og egne opfattelser af tingene. --Pixi Uno (diskussion) 25. maj 2014, 23:56 (CEST)[svar]

(redigeringskonflikt)

Pressen konkluderer altid længe før fakta foreligger. Ingen tvivl om at det bliver ja til patentdomstolen, men landsresultaterne for begge valg mangler stadig. Lige i øjeblikket mangler der resultater fra 8 kredse for afstemningen om patentdomstolen og fra 13 kredse for Europaparlamentsvalget. Der er altså en stadig en del usikkerhed om de endelige resultater, ikke mindst fordi der er flere store kredse blandt de manglende. --Dannebrog Spy (diskussion) 25. maj 2014, 23:59 (CEST)[svar]
I følger simplethen ikke med nyhederne. "Det betyder altså, at mindst 1.237.859 vælgere skulle sætte kryds ved nej, hvis lovforslaget skulle falde, hvilket ikke længere kan lade sig gøre." [9] Den nyhed er over en time gammel. — Fnielsen (diskussion) 26. maj 2014, 00:08 (CEST)[svar]

Da du har oprettet artiklen Christina Egelund, vil jeg meddele dig, at artiklen er foreslået slettet. Mvh Asger (henvendelse) 27. maj 2014, 16:38 (CEST)[svar]

Dit input ønskes[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen, jeg kunne godt tænke mig at høre din mening ang. Skabelondiskussion:Diskussion#Opdatering af skabelonen?. På forhånd tak, InsaneHacker (diskussion) 22. jul 2014, 19:33 (CEST)

Tak for hjælpen med Vestfrost[rediger kildetekst]

Det var faktisk din {{km}} i køleskab, der lokkede mig ind for at finde ud af hvorfor Vestfrost ikke var nævnt i den artikel, og fandt ud af at artiklen var en katastrofe.

I forbindelse med køleskabsartiklen se evt. her.

Jeg er i tvivl om Vestfrostartiklen fortsat bør hedde Vestfrost eller skal flyttes til A/S Vestfrost eller Vestfrost Solutions? mvh Per (PerV) (diskussion) 14. aug 2014, 10:21 (CEST)

Ja, problemet er at det blevet splitter. Jeg ved ikke hvad der er bedst. Måske give det sig selv hvis der blev skrevet noget mere i artiklen. — Fnielsen (diskussion) 26. aug 2014, 01:06 (CEST)

Hej Fnielsen: se venligst Diskussion:Per Helge Sørensen - Nico (diskussion) 3. dec 2014, 22:12 (CET)

"Sprogret"[rediger kildetekst]

Prøv i en rolig stund at overveje om denne rettelse var til det bedre eller værre.
Husk at RO på nettet kun er et klik borte; jeg bruger den selv hver dag, men måske ikke nok.
-- Mvh PHansen (diskussion) 4. dec 2014, 07:46 (CET)

Ja, det var en sproguret. Nu har jeg forsøgt mig igen. Der var endda en tredje fejl. — Fnielsen (diskussion) 4. dec 2014, 10:35 (CET)
Tak for korrektionen. — Fnielsen (diskussion) 4. dec 2014, 10:36 (CET)

Rammeformler[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen

Kunne du måske kigge på Rammeformler, den kunne nok trænger til et par fagøjne (og måske en udvidelse). --Villy Fink Isaksen (diskussion) 27. dec 2014, 20:01 (CET)

Tusind tak for din artikel, igår da jeg sad og rettede alle de der kilder, der var sat ind, tænkte jeg. Vi burde have en artikel om Moths Ordbog, men orkede ikke at skrive den. Jeg havde nok at gøre med at holde trit med kilderne, der blev indsat! Så highfive for din indsats. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. jan 2015, 15:37 (CET)

Tak for din indsats. Det må have været din og Se garbus' redigeringer der gjorde mig opmærksom på Moths Ordbog. — Fnielsen (diskussion) 18. jan 2015, 18:13 (CET)

Restaurant Frederikshøj[rediger kildetekst]

Restaurant Frederikshøj hed tidligere Frederikshøj Kro se evt. AarhusWiki : http://aarhuswiki.dk/wiki/Frederiksh%C3%B8j_Kro --Villy Fink Isaksen (diskussion) 26. feb 2015, 09:27 (CET)

Ok, så det var et link-disambig problem. — Fnielsen (diskussion) 26. feb 2015, 09:30 (CET)

Account creator rights[rediger kildetekst]

Hey, do you still need those account creator rights? I'd prefer to remove them if the edit-a-thon is over. Thanks, Ajraddatz (diskussion) 10. mar 2015, 17:20 (CET)

See meta:Steward_requests/Permissions/2015-03#Fnielsen.40dawiki. — Fnielsen (diskussion) 11. mar 2015, 08:59 (CET)
Awesome, thanks for your work :) Ajraddatz (diskussion) 13. mar 2015, 23:36 (CET)

Du har indsat skabelonen eftersyn, i nogle passager som jeg har oversat fra den engelske wikipedia. Jeg tror ikke rigtigt jeg forstår din begrundelse, for indsættelsen af denne skabelon.ParanoidLemmings (diskussion) 8. apr 2015, 12:01 (CEST)

Wikipedia:edit-a-thon, Bidrag til kunsthistorien den 29 maj[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen

I min sandkasse Bruger:Villy Fink Isaksen/sandkasse er jeg ved at forbedre et opslag om "Wikipedia:edit-a-thon, Bidrag til kunsthistorien" den 29. maj. Håber du vil kigge fordi og evt tilføje eller rette, med mindre jeg eller en anden har sat {{iBrug}} på og sæt den på hvis du laver noget og fjern når du er færdig. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. maj 2015, 12:35 (CEST)[svar]

Hej, Villy. Det er en større opgave kan jeg se. Jeg kan også se du også har listet relevante malerier. Jeg gad vide om Wikidata kan være til hjælp. — Fnielsen (diskussion) 5. maj 2015, 09:14 (CEST)[svar]

ft.dk er ajour[rediger kildetekst]

Hej Finn. Folketings hjemmeside er ajour med alle de nye medlemmer og har allerede fødselsdato mv. og give de oplysninger som de har. Så det er god ide at kigge på der. Og så kunne du få en link til den på plads med det samme. --Steen Th (diskussion) 20. jun 2015, 20:37 (CEST)

Tak for oplysningen. Internetsøgemaskinerne havde ikke opdaget disse sider. Jeg gad vide hvor opdateret ft.dk er: Laura Lindahl står som Stud.merc. [10], mens hendes Twitter siger "uddannet cand.merc'er" [11]. — Fnielsen (diskussion) 20. jun 2015, 21:01 (CEST)
Jeg skrev heldigvis hvad de have. Men kom vel i orden efterhånden, som de får kontaktet de nyvalgte. Alle de sider jeg har kigget er opdateret i dag. --Steen Th (diskussion) 20. jun 2015, 21:17 (CEST)

Penkowa får betinget fængsel[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen. Jeg kan se, at en stor del af den detaljerede artikel om Milena Penkowa er fremkommet ved din hånd. Jeg kan konstateret at hun har fået 9 måneders betinget fængsel ved Københavns Byret. Måske du vil sørge få at få det skrevet ind et relevant sted, da du nok har bedst overblik over artiklen? Mvh. Toxophilus (diskussion) 30. sep 2015, 10:52 (CEST)

Tak, for oplysningen. Jeg så godt nyheden. Jeg må se at få den bedre opdateret. — Fnielsen (diskussion) 18. nov 2015, 20:24 (CET)

Dublet artikel på wikidata[rediger kildetekst]

Hej Finn. Jeg kan se at du har oprettet et emnet på wikidata for Min morfars morder - en film om tilgivelse. Men det er en dublet til Min morfars morder. For at undgå dobbeltarbejde fremadrettet har jeg indsat {{SammenskrivesTil}}, som peger på dubletten for alle nuværende bot-oprettet dupblet-artikler, som Bruger:Palnatoke's bot har lavet. --Steen Th (diskussion) 5. okt 2015, 11:38 (CEST)

Tak. Nu har jeg redigeret og fjernet dubletten. — Fnielsen (diskussion) 7. okt 2015, 22:11 (CEST)

Jacob Holdt[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen.
Jeg kan se at du har lavet en del redigeringer på artiklen om Jacob Holdt. Siden starten af oktober har en anden bruger foretaget en del redigeringer, og nu fremstår artiklen langt fra neutral. Eftersom Jacob Holdt er en kendt, men også omdiskuteret person , mener jeg der risiko for at det kan udvikle sig til en uheldig sag for da-wiki, f.eks. hvis artiklen bliver taget op af pressen. Vil du påtage dig at redigere artiklen, så den fremstår mere neutral. Jeg vil gerne efterfølgende læse den igennem, men jeg vil ikke være egnet til at foretage redigeringerne, da det er et emne jeg kender meget lidt til. Jeg kan også skrive et indlæg på Landsbybrønden og lufte min bekymring, men jeg ville først høre din mening. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 16. nov 2015, 14:36 (CET)

Ja, den bør skrives om. Det der har holdt mig lidt tilbage var Weekendavisbetalingsmuren. Hvad jeg anser som en problemfyldt redigering er denne hvor sætningen "PET's ledelse var dog mere skeptisk, og i lighed med sagen om journalisten Jørgen Dragsdahl kom det ikke til en retssag." fjernes, da han i den foregående sætning beskyldes for at være KGB-agent. — Fnielsen (diskussion) 18. nov 2015, 20:31 (CET)
Før jeg fik taget mig sammen var der Adeldag der rettede den. Men nu fremstår vel for meget i den anden grøft. — Fnielsen (diskussion) 2. jan 2016, 15:52 (CET)

Hejsa. Dit input vil være værdsat på Brugerdiskussion:VejleMuseerne. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. nov 2015, 15:18 (CET)

Hej Finn!

Bruger:Palnatoke/Autolister/Sange i danske sang- og salmebøger burde vel være en delmængde af Bruger:Fnielsen/Autolister/Danske sange (der er dansk tekst til alle sangene på min liste), så det er nok ukomplette data, der gør forskellen. Din SPARQL-query er i øvrigt klart pænere end min WDQ-query. --Palnatoke (diskussion) 27. dec 2015, 08:09 (CET)

Palnatoke: Jeg så ikke din liste. Man kan fundere over hvad det vil sige at en "dansk sang". "Originalsprog" som jeg har brugt er måske for meget. Iøvrigt er jeg begyndt at bruge "udgivet i" i stedet for "del af". Er det ikke bedre? — Fnielsen (diskussion) 27. dec 2015, 11:14 (CET)
Min SPARQL går nu på sprog (P407). Det hjælper på den norske Herre Gud! Dit dyre navn og ære. — Fnielsen (diskussion) 2. jan 2016, 19:19 (CET)

Værker på kunstmuseer[rediger kildetekst]

Burde vi ikke have en Værker på Statens Museum for Kunst, Danmark førende kunstmuseum? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. dec 2015, 22:01 (CET)

Jo, men hvordan gør vi det uden at den bliver uoverskuelig lang? — Fnielsen (diskussion) 28. dec 2015, 22:32 (CET)
evt dele listen i to: Danske malere (ca 120) og udenlandske malere (ca 300-400) antallet er taget fra c:Category:Paintings in Statens Museum for Kunst. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. dec 2015, 22:40 (CET)
eller lister efter malernes nationalitet, evt i grupper med flere nationaliteter i hver. Start med danske malere! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. dec 2015, 22:46 (CET)
Alle kunstværker på SMK på Wikidata giver "6712 Results" (?artwork wdt:P195 wd:Q671384), mens kunstværker på SMK på Wikidata med billede kun giver 205 Results (?artwork wdt:P195 wd:Q671384 . ?artwork wdt:P18 ?image .). Det kunne man måske starte med. — Fnielsen (diskussion) 3. jan 2016, 01:48 (CET)

automatisk overførsel af wikidata til infoboks[rediger kildetekst]

Dette indlæg er kopi af indlæg hos Bruger:PHansen: Jeg har lige oprettet Jean-Jacques Henner, derved så jeg at den franske artikel får overført data fra wikidata til infoboks, nemlig kunstnerens hovedværker. Det kunne være dejlig om det også kunne ske på den danske wiki, men hvem kan lave det? Kan du? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jan 2016, 12:53 (CET)

Jeg fik ikke set din, Villy Fink Isaksen, meddelelse før nu. Jeg kan se at Bruger:PHansen allerede har ændret i skabelon-koden således at hovedværker hentes fra Wikidata, hvis feltet ikke er defineret i skabelonen. Og det har du nok også bemærket. — Fnielsen (diskussion) 18. jan 2016, 19:22 (CET)
Ok - det er smart, men man skal huske at tilføje dem i wikidata, hvad nok ikke alle er fortrolig med. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. jan 2016, 19:24 (CET)

Wikipedia Chat[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Hej Fnielsen. Jeg ville bare lige fortælle dig, at vi har en Wikipedia chat, hvis det kunne interessere dig. Der sidder næsten altid andre wikipedianere. På chatten kan du spørge om hjælp eller bare sidde og hyggesnakke med de andre :-) Hvis du har en IRC-klient installeret, som f.eks. ChatZilla, kan du bare trykke her: #wikipedia-da, men hvis du ikke har det, så kan du bare bruge denne hjemmeside. Du kan læse mere om chatten her på Hjælp:Chat. Vi glæder og til at se dig derinde! Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 24. jan 2016, 00:58 (CET)

Håber at se dig derinde. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 24. jan 2016, 00:58 (CET)

Davs Finn,

hvor er det, at I laver noget? Eller er det et andet sted end Wikipedia, hvor I taler om emnet?

Og værs'go' bemærk, at jeg taler om 2017, fordi min erfaring er, at det bruger intensiv forberedelse, hvis man gerne vil have mange medvirkende og især nye. (Det vil være i hvert fald mit mål.) På forhånd tak for dit svar.

Med venlig hilsen Catfisheye (diskussion) 17. apr 2016, 13:17 (CEST)

Finn og mig har snakket sammen om de sidste gange vil har mødtes om WLM.
Vores deltagelse gik i stå fordi håndtering af data skete helt manuelt. Og han, som håndteret det, gik død i det. Så vi skal havde det på plads som det første. Der er del fletning af billeder og links, som allerede blev lagt op i de år, hvor vi har deltaget.
Men du har ret del at formidle det ud til nye, som vi ikke har fat i. Vil du være i det arbejde? --Steen Th (diskussion) 18. apr 2016, 09:31 (CEST)
Vi snakkede om WLM på weekendens bestyrelsesmøde i Wikimedia Danmark, og du har nok ret i at '17 er mere realistisk end '16. --Palnatoke (diskussion) 18. apr 2016, 10:18 (CEST)
Davs, Catfisheye. Jeg er gået i gang med at downloade data fra fbb. Jeg har begyndt på nogle programmer her: https://github.com/wikimedia-danmark/fbb Jeg tror nok vi nå noget. — Fnielsen (diskussion) 18. apr 2016, 10:35 (CEST)
Hej med jer!
Jeg prøver lige at fatte sammen, det hvad jeg har forstået. Der er interesse i at have allerede i år et genoplag af WLM i Danmark.
Finn sidder og "nørder" med et programm, der gør det nemmere at forbinde FBB's informationer med det allerede uploadede materiale.
Hvad med en uploads-assistent, som andre lande har brugt, der sørger for en automatisk kategorisering?
Hvis vi vil i gang i år, har vi desuden brug for promotion, en jury og priser.
Da jeg tænkte på 2017, var det også, fordi jeg ville søge penge hos Wikimedia til lige netop promotionen og priser.
Men vi kan selvfølgelig begynde med noget småt i år og udvide det til næste år. 4 mænd er ikke alt for mange.
Der fandtes en gang i den tyske version følgende mini-projekt, hvor folk mødtes og har prøvet i små grupper systematisk at fotografere de fredede bygninger i et forudbestemt område. Hvad der var smart ved det, synes jeg, var, at det var både teambuilding mellem wikipedianerne, mulighed at arbejde sammen med folk fra området, der ikke endnu var wikipedianer plus at det ikke var et hotspot, men lidt i "udkanten". Jeg kom derfor i tanke om, om man ikke kunne lave i 2017 et grænseoverskridende projekt med tysk wikipedianerfolk? (Jeg håber på, at I ikke er den slags folk, der mener, at Danmark består kun af Sjælland og Århus ;) ).
Jeg ser frem til jeres svar! Med venlig hilsen Catfisheye (diskussion) 19. apr 2016, 14:25 (CEST)

Har jeg fornærmet nogen? Så undskyld! Catfisheye (diskussion) 23. apr 2016, 21:03 (CEST)

Vi er ved at få styr på det. Så det være lidt før kommer ud i alle hjørner. Det tages først var det som blokkeret sidst. Resten tager vi senere. --Steen Th (diskussion) 23. apr 2016, 21:20 (CEST)
Du har slet ikke fornærmet nogen. Hvis jeg ikke har været så responsiv er det fordi jeg ikke helt er klar over hvad jeg skal mene. — Fnielsen (diskussion) 24. apr 2016, 01:35 (CEST)

Vi har lige fået en ny Wikidata-egenskab der relaterer sig til bygningsfredning. Der er tale om wikidata:Property:P2783. Jeg har tastet FBB-nummeret ind for nogle bygninger (alle jeg umiddelbart kunne finde) i Wikidata og ladet Listeria skabe en side: Bruger:Fnielsen/Autolister/Bygninger med Fredede bygningers sagsnummer. Min ide er at manuelt at matche eksisterende bygninger med FBB og derefter automatisk oprette resten. — Fnielsen (diskussion) 25. apr 2016, 11:53 (CEST)

Jeg er begyndt at udfylde data (særligt FBB-nummeret) på denne side: Bruger:Fnielsen/Autolister/Monumenter i Kulturstyrelsens register uden Fredede bygningers sagsnummerFnielsen (diskussion) 25. apr 2016, 15:11 (CEST)
Undskyld, at jeg var tavs i så lang tid, havde bare megatravlt.
Jeg kan ikke rigtig forstå, hvad du har gang i, Finn. Du knytter vel en wikidata-entry(?) til hver FBB nummer? Er det rigtigt? Og derudover tilføjer du den nye wikidata-egenskab?
med venlig hilsen, Catfisheye (diskussion) 29. apr 2016, 18:37 (CEST)
På Wikidata har vi fået en ny såkaldt "egenskab" ("Property") til Fredede og bevaringsværdige bygninger Wikidata:Property:P2783. Den gør det muligt at linke Wikidata til statens database over disse bygninger. Se for eksempel Lundbæk (wikidata:Q12325112) der fører til https://www.kulturarv.dk/fbb/sagvis.pub?sag=22001010 Dette er fordi Bruger:Steenth har tastet "22001010" ind se her. Vi har et stor del af Wikipedias artikler om fredede bygninger linket til FBB nu, se Bruger:Fnielsen/Autolister/Bygninger med Fredede bygningers sagsnummer, men mangler tilsyneladende stadig en del, se Bruger:Fnielsen/Autolister/Monumenter i Kulturstyrelsens register uden Fredede bygningers sagsnummer. Der er i øjeblikket problemer med Wikidata SPARQL service der gør at disse lister ikke er komplette (Jeg har rapporteret problemet). Idéen er at fortsætte med at finde det listede artikler Bruger:Fnielsen/Autolister/Monumenter i Kulturstyrelsens register uden Fredede bygningers sagsnummer ovre i statens FBB-database. I nogle tilfælde kan Wikipedias/Wikidatas informationer være forkerte. Efter vi har identificeret alle Wikipedia-artikler kan vi oprette resten automatisk. Jeg har fået en fil fra folkene fra Slots- og Kulturstyrelsen, der muligvis vil hjælpe. Jeg ved ikke om forklaringen hjælper? — Fnielsen (diskussion) 29. apr 2016, 18:56 (CEST)
Kan jeg hjælpe med at identificere? Eller gøres det ved hjælp af botterne? Catfisheye (diskussion) 29. apr 2016, 20:04 (CEST)
Gerne! Der er stadig nogle artikler for København som mangler at blive matchet: Bruger:Fnielsen/Autolister/Monumenter i Kulturstyrelsens register uden Fredede bygningers sagsnummer. De sidste der mangler er svære at matche. Nogen kan allerede være matchet igennem andre artikler. Andre, f.eks. runestenene, er vil slet ikke i FBB-registret. — Fnielsen (diskussion) 29. apr 2016, 23:03 (CEST)
Hej, vil du lige skitsere fremgangsmåden op for mig? PFT! Catfisheye (diskussion) 30. apr 2016, 15:31 (CEST)

Her er en måde:

  1. Gå til Bruger:Fnielsen/Autolister/Monumenter i Kulturstyrelsens register uden Fredede bygningers sagsnummer og vælg en artikel.
  2. Se og du kan finde den tilsvarende på https://www.kulturarv.dk/fbb/fredningsliste.htm
  3. Hvis du kan finde den, så udfyld egenskaben "Fredede bygningers sagsnummer" i Wikidata. Eventuelt også gadeadresse og hvad der måtte mangle.

Jeg tror efterhånden det kun er et nogle få bygninger i København der ikke er matchet.

Det er muligt at artikler på Wikipedia ikke er på listen Bruger:Fnielsen/Autolister/Monumenter i Kulturstyrelsens register uden Fredede bygningers sagsnummer. Steen har en anden liste her: Bruger:Steenth/sandkasse21 som måske er til bedre hjælp. Jeg tror måske at Steen har klaret alle emner på listen. Ud over Steen og min liste kan der være andre, men hvordan man finder dem er et godt spørgsmål. Måske kan man kigge under bygninger under kommune. — Fnielsen (diskussion) 30. apr 2016, 15:48 (CEST)

@Catfisheye: Jeg har opdateret listerne i aften med det nyeste databasedump
* Bruger:Steenth/sandkasse21 - match på sagsnavn imod wikipedia-artikler - den er nok den letteste at gå til. Jeg kigger også på den. Når den er gennemgået, slettes den. Hvis sagsnummer er registret i wikidata, forsvinder den fra listen ved næste databasedump.
* Bruger:Steenth/sandkasse23 - de normale lister, som blevet er bearbejdet med et link til artikler, som det er angivet i wikidata - den vil jeg også opdatere næste mandag.
Så der er noget arbejde med. --Steen Th (diskussion) 2. maj 2016, 21:46 (CEST)[svar]
@Steenth: Det ser ud som om du allerede har linket en del af artiklerne i dag og i går. — Fnielsen (diskussion) 3. maj 2016, 11:04 (CEST)[svar]
Jep. Jeg har taget en del specielt i sandkasse21. Men der er del arbejde i 23.. --Steen Th (diskussion) 3. maj 2016, 23:45 (CEST)[svar]
Så, nu hvor jeg har forstået det, ser det ud til, som om Steen er færdig? @Steenth: Opretter I wikidataentries også til dem, der ikke har en egen artikel her? mvh Catfisheye (diskussion) 7. maj 2016, 10:23 (CEST)[svar]
Listerne er så klar, de kan bruge til arbejde med. Jeg vil opdatere dem løbende. Min forslag, at vi venter med at oprettet de manglede sager i wikidata. Vi skal også håndtere at vi arbejder på bygningsniveau, mens på sagsniveau kan flere bygninger. Og fortidsminder har vi ikke fået arbejde med. --Steen Th (diskussion) 8. maj 2016, 12:06 (CEST)[svar]
Blev ajourført i går. Jeg havde ikke fået dem med, som kun er registeret i wikidata. Sandkasse23 er opdateret med det og flyttet til Bruger:Steenth/lister/FBB match af de gamle lister

@Catfisheye: @Steenth: Magnus Manske har lavet en service til WLM: https://tools.wmflabs.org/wlmuk/index_wd.html Der kan man søge på "Danish listed buildings case". — Fnielsen (diskussion) 7. jul 2016, 01:34 (CEST)

En nøgen kvinde sætter sit hår foran et spejl[rediger kildetekst]

Du har lavet et stort stykke arbejde på artiklen om En nøgen kvinde sætter sit hår foran et spejl. Morten Haagensen har tilføjet nogle punkter til huskelisten (jeg kan også se, at du selv har tilføjet til den). Er det noget, som du har fået bragt i orden, eller forestiller dig bliver gjort inden for en overskuelig fremtid? Jeg synes det er en fin artikel, og jeg vil gerne godkende den til LA, når huskeliste er blevet ordnet. I øvrigt skal du have en generel tak for dit arbejde på wiki. Det bliver bemærket! Toxophilus (diskussion) 4. maj 2016, 21:28 (CEST)[svar]

Tak for påmindelsen. Jeg har nu gjort nogle bemærkninger på billedets diskussionsside. — Fnielsen (diskussion) 7. maj 2016, 12:05 (CEST)[svar]
Fint, så er der da kommet en konklusion på dem. Jeg har godkendt den til LA. Mvh. Toxophilus (diskussion) 8. maj 2016, 19:24 (CEST)[svar]

To nye Martinus Rørbye malerier[rediger kildetekst]

Disse to har jeg lige oplagt, men problemer med datering og tilhørsforhold. c:File:Scene af det offentlige liv i Orienten. Motiv ved karavanebroen i nærheden af Smyrma.jpg findes såvidt jeg kan se på ARoS, men wikidata angiver Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster (måske et udlån) . c:File:Brønden på pladsen St. Sophie ved Seraillets port i Constantinopel.jpg har et dateringsproblem enten 1845 eller 1846. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. maj 2016, 21:18 (CEST)[svar]

Lidt research løste det første problem med tilhørsforhold, maleriet var udlånt til ARoS til deres udstilling "GULD" (kilde udstillingskataloget derfra side 238 og 239, 298) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. maj 2016, 22:04 (CEST)[svar]
For at gøre det mere kompliceret så mener jeg at kunne huske at der er to udgaver af "Brønden på pladsen...". Den ene muligvis med vandfarve. — Finn
Det rigtigt nok, den med vandfarve er i kongehuset. Villy Fink Isaksen (diskussion) 31. maj 2016, 16:10 (CEST)[svar]
Er det ikke bare Commons der er forkert på den? Eller hvor står 1845? — Fnielsen (diskussion) 31. maj 2016, 16:18 (CEST)[svar]
Jeg kan se du har "1845" fra Aros. Mon ikke det er dem der er galt på den. Inskriptionen angiver 1846. Fnielsen (diskussion) 31. maj 2016, 16:24 (CEST)[svar]
Akvarellen kan ses omtalt her http://www.kongernessamling.dk/dronningens-haandbibliotek/object/martinus-roerbye-sultan-ahmed-3-s-broend-foran-serailporten-i-istanbul-1840/ Villy Fink Isaksen (diskussion) 31. maj 2016, 17:15 (CEST)[svar]

wikidata til L.A. Ring maleri[rediger kildetekst]

Hvad mener du om en sådan en redigering, jeg har lavet, af katalognummer oplysning der ikke findes: https://www.wikidata.org/wiki/Q22981623 --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. jul 2016, 18:16 (CEST)

Men måske findes der oplysning i tillæget : https://www.wikidata.org/wiki/Q25291327 --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. jul 2016, 18:23 (CEST)
Hvis den ikke er nævnt i bogen skal den vel ikke nævnes? Der er jo mange bøger hvor maleriet ikke er nævnt. :-) — Fnielsen (diskussion) 5. jul 2016, 18:28 (CEST)
Ok - men hvad så med et af hans hovedværker "Banevogteren" : https://www.wikidata.org/wiki/Q18600294 . Jeg mener det skal nævnes, da jeg tror folk forventer at disse værker er med i sådanne omfattende kataloger. {men min ussel mening :-) } --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. jul 2016, 18:55 (CEST)
Ser lige at i udstillingskataloget L.A. Ring På kanten af verden er det nævnt, at "Banevogteren" ikke er nævnt i HCC's katalog. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. jul 2016, 19:01 (CEST)

Fouriertransformation et flertydigt link[rediger kildetekst]

I Fouriertransformation er et flertydigt link til spektrum, men jeg synes noget af det ikke det passer på spektre af lyd, kan du hjælpe? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. jul 2016, 19:13 (CEST)

Har nu selv oprettet en meget lille stub : Lydspektrum (der bør udvides) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. jul 2016, 20:26 (CEST)
Jeg har nu forbedret den lille stub sprogligt og med to illustrationer. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. jul 2016, 22:28 (CEST)

Hvad har {{kilde nyheder}} gjort dig?[rediger kildetekst]

Hej. Hvor indsætter du konsekvent {{Cite news}}, som bliver omdirigeret til {{Kilde nyheder}}? - og hvorfor indsætter du konsekvent, som den eneste på da-wp, linjeskift ved indsættelse af skabelon. Det gør almindelig redigering besværlig, og du deler afsnit op, så de er mange meter lange, selvom der kun er få ord. Venligst be' om at du gør som de fleste andre her. → Ingen linjeskift, det er ikke en Infoboks - og så brug den danske udgave, i stedet for at lave omdirigeringer. Hilsen --94.191.185.183 15. jul 2016, 01:44 (CEST)

Hej Royal Export. Linket er fint læseligt og vises som fx "[1]". I wikiteksten er linket mere læseligt, hvis det ikke er klappet sammen i en enkelt linje. Hvis du vil have en norm på området, vil jeg foreslå at du logger dig ind og starter en debat på Landsbybrønden. --Madglad (diskussion) 15. jul 2016, 01:57 (CEST)
Grunden til at jeg bruger {{Cite news}} er måske gammel vane. Der er fordele ved denne: Vi har {{Cite web}} men vist ikke noget tilsvarende dansk; {{Cite news}}, {{Cite web}} og {{Cite journal}} kan genbruges på engelsk. Med hensyn til linjeskift, så synes jeg faktisk at det er lettere at redigere og læse. Måske burde vi spørge bredere hvordan folk har det med reference-formateringern — Fnielsen (diskussion) 15. jul 2016, 02:03 (CEST)
Det kan være fint med en standard for wikitekst-redigeringer. Problemet er at det ikke nytter noget, når alle skal kunne gå ind fra gaden og redigere. Og diskussionen bør føres på Landsbybrønden, ikke som en irettesættelse af en bruger. Hvordan mon i øvrigt visual editor gør det? --Madglad (diskussion) 15. jul 2016, 02:10 (CEST)
Shit, vidste slet ikke der var så mange for det samme. :-) Kan alle de skabeloner ikke parres ind i den danske? På computer er dit linjeskift intet problem, da man der har godt overblik på skærm. - men så mange mange andre, og som jeg går lige nu, sidder med en telefon, giver linjeskift ingen mening. Skabelonen er ikke så vigtig, at den fortjener mere plads end teksten. Skabelon skal blot "følge teksten ud", så det er nemt at fortsætte redigering. Skabelon bliver indsat, og bliver sjældent redigeret. 94.191.185.183 15. jul 2016, 02:14 (CEST)
Jeg aner ikke hvad Madglad laver her i denne diskussion, og hvad han overhovedet mener. 😀 - men tak til Fnielsen for godt svar på hans egen side, hvor jeg stillede ham et par spørsmål. / som så pludseligt blev til en "irettesættelse". 😂😂 Hilsen 94.191.185.183 15. jul 2016, 02:26 (CEST)
Glæder mig til fortsat og altid godt samarbejde med Fnielsen. 👌🏼

P-nummer i Infoboks?[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen. Kender du et klogt hoved, som kan lave et "Infoboks-link" til P-nummer, når CVR er en smule misvisende. Jeg har indsat CVR på Hjerl Hede, men her, og mange andre steder ville P-nummeret være mere gavnligt. Hilsen fra --94.191.184.13 18. jul 2016, 01:52 (CEST)

Jeg har nu ændret på skabelonen [12]. Undskyld, det senere respons. — Fnielsen (diskussion) 19. dec 2016, 22:27 (CET)

Humlegaarden (klinik)[rediger kildetekst]

HEjsa. Kan du finde andre kilder til sagen end Facebook-opslag og den hjemmeside? Jeg savner lidt neutrale kilder til den del af det. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. jul 2016, 17:01 (CEST)

Jeg er enig med dig om at kilden kunne være bedre. Jeg kan ikke umiddelbart finde bedre kilder. — Fnielsen (diskussion) 29. jul 2016, 13:01 (CEST)

Danske kategorier - Wikidata[rediger kildetekst]

Hei! Ville bare gi deg beskjed vedrørende en årstallskategori dere har, med flere underkategorier. Det gjelder Kulturår, altså f.eks. Kategori:Kultur i 1975. Denne kategorien har nå kun vært knyttet til nynorsk på WD. På nynorsk har vi funnet ut at kategorien vår heller bør knyttes til den som har flest interwiki, i dette tilfelle Q8160369 (på bokmål:Kategori:Kunst og kultur i 1975 og på engelsk Category:1975 in art). Jeg holder på med å endre dette på WD for nynorsks vedkommende, men har ikke endret den danske da jeg ikke er sikker på hva dere ønsker å gjøre. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskussion) 30. okt 2016, 09:33 (CET)

  • @Anne-Sophie Ofrim: Undskyld mit sene svar. Jeg usikker på om du hentyder til noget specielt, - en redigering jeg har lavet? Jeg erindrer det ikke. — Fnielsen (diskussion) 19. dec 2016, 22:32 (CET)

Meningstilkendegivelse[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen,

Kan jeg lokke dig til at kigge forbi min ansøgning om administratorstatus og give din ærlige mening til kende, så vi får så mange meninger/stemmer som muligt, at basere den snart endelige konklusion på. På forhånd tak. Mhv Pelle Hansen 30. apr 2017, 15:32 (CEST)

Det var en lørdag aften (folkevise)[rediger kildetekst]

Jeg har nomineret artiklen, Det var en lørdag aften (folkevise), til ugens artikel, men der ønskes en længere intro i artiklen. Er du mand for det? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. maj 2017, 20:57 (CEST)[svar]

Muligvis, hvis jeg får tid. — Fnielsen (diskussion) 8. maj 2017, 22:18 (CEST)[svar]

Kontakt Tom Wall for billede.[rediger kildetekst]

Hej. Jeg syntes du skal kontakte Tom Wall, Kim Walls bror, og spørge pænt om han vil frigive hans billede til Commons. Har har jo alligevel snart sendt det ud til alle, så hvorfor ikke her. Venlig hilsen --212.27.20.145 14. aug 2017, 23:23 (CEST)

Værker fra Nivaagaasrds Malerisamling[rediger kildetekst]

Hej Finn, Kan du mon ikke lave en side med Værker fra Nivaagaasrds Malerisamling ala Værker på Statens Museum for Kunst, måske skal den hedde "værker fra", "værker i" eller "værker i" (jeg er ikke så sprogstærk). --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. jan 2018, 16:09 (CET)

Hej Villy Fink Isaksen. Værker fra Nivaagaards Malerisamling. — Fnielsen (diskussion) 11. jan 2018, 16:57 (CET)
Mange tak - der er masse at CC0 til download fra http://www.nivaagaard.dk/samling/ --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. jan 2018, 17:02 (CET)
Det må jeg nok sige. Der er mange. Jeg faldt lige over Strandbillede https://www.wikidata.org/wiki/Q47201725. På http://www.nivaagaard.dk/en/samling-en/jan-van-goyen-2/ skriver de "canvas" mens https://www.kulturarv.dk/kid/VisVaerk.do?vaerkId=104105 skrive "wood". — Fnielsen (diskussion) 11. jan 2018, 17:15 (CET)

teknisk spørgsmål om wikidata[rediger kildetekst]

Hvorfor er der ikke angivet noget navn på maleren til "Bondekone fra Bretagne" fra 1886 i Værker fra Nivaagaards Malerisamling? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 19. jan 2018, 17:54 (CET)

Godt spørgsmål. Måske er det en meget langsom cache? — Fnielsen (diskussion) 19. jan 2018, 18:19 (CET)
Det må have været et cache-problem. Der er navn nu. — Fnielsen (diskussion) 19. jan 2018, 20:50 (CET)
Ja - det tog noget tid. Men redigeringer i mellemtiden var på plads med det samme. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 19. jan 2018, 22:43 (CET)

Det var ingen fejl eller hærværk...[rediger kildetekst]

To uger senere blev han filmet af vægtere, mens han skrev i en jernbaneundergang i bydelen Storo. Han blev ilagt en bøde på 3.000 kroner fra Grønland politistation, og børneværnet kom igen ind i billedet. (...)[1]

Sandsynligvis en fejl eller hærværk. Hvis ikke, bør det forklares, hvorfor det grønlandske politi beskæftiger sig med, hvad der sker i Oslo.__Gamren (diskussion) 21. jun 2018, 11:12 (CEST)

  1. ^ Aage Storm Borchgrevink: En norsk tragedie. (s. 107-11)
@Nordfra: [13]. — Fnielsen (diskussion) 21. jun 2018, 20:58 (CEST)
Det var godt nok Grønland politistation - Grønland er nemlig også en bydel i Oslo: https://www.politiet.no/om/organisasjonen/politidistrikter/oslo/gronland-politistasjon/
Mvh --Nordfra (diskussion) 25. jun 2018, 09:57 (CEST)
Der er i øvrig en lille artikel her om Grønland i Oslo - så forklaringen var ikke så langt væk: https://da.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%B8nland_(Oslo)
Mvh --Nordfra (diskussion) 25. jun 2018, 13:48 (CEST)

ugens artikel[rediger kildetekst]

Måske kunne have interesse i kigge på Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer og afgive en eller flere stemmer. hilsen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. okt 2018, 20:17 (CEST)

@Villy Fink Isaksen: Mht. Johannes V. Jensen mangler der stadig noget om Himmerlandshistorier. :) — Fnielsen (diskussion) 15. okt 2018, 21:00 (CEST)

Hej.

Kunne jeg få dig til at tage et kig på ovenstående artikel og lave en ordentlig opdatering? Da både Andersen & Martini samt Ebbe Elmer nu er pløjet ned.

På forhånd tak og godt nytår Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 26. dec 2018, 19:25 (CET)

Kilde mangel?[rediger kildetekst]

Hej Finn. Jeg forstår ikke et bidrag som Special:Diff/9964735 hvor du indsætter flere oplysninger og samtidlig markerer dem med kilde mangler. Hvis det er fordi du kender Samira Nawa personligt, og der ikke findes offentligt tilgængelige kilder, bør oplysninger ikke være på Wikipedia. Og hvis du har kilder, hvorfor angiver du dem så ikke? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. jun 2019, 21:29 (CEST)

@Dipsacus fullonum: Det skyldes nok for meget dovneskab. Eller forsøg på at erindre mig senere om at der skal en kilde der. — Fnielsen (diskussion) 10. jun 2019, 21:32 (CEST)
Forøvigt er kilderne til Ny-Dansk Ungdomsråd irriterende svære at finde. Næste alle er flyttet... — Fnielsen (diskussion) 10. jun 2019, 21:35 (CEST)

Politikere valgt i 2015[rediger kildetekst]

Du har oprettet artiklerne om Karina Due og Christian Langballe . Artiklerne har næsten intet indhold. Nu hvor de er ude af Folketinget kunne vi opsummere hendes bedrifter, er der noget specifikt du synes der skal nævnes? --Ysangkok (diskussion) 5. jul 2019, 20:32 (CEST)

@Ysangkok: Man kunne vel nævne ordførerskaber. — Fnielsen (diskussion) 6. jul 2019, 23:29 (CEST)

Frokost-maleri[rediger kildetekst]

Hej, jeg komme over dette frokost-maleri fra 1884, c:File:O.A. Hermansen - Et frokostbord - KMS3132 - Statens Museum for Kunst.jpg måske kan det bruges til artiklen om digtet Ved froksten? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. dec 2019, 21:47 (CET)

@Villy Fink Isaksen: Mange tak for linket. Jeg har nu sat billedet ind i Ved Frokosten. — Fnielsen (diskussion) 31. jan 2020, 15:21 (CET)

Julekort 2019[rediger kildetekst]

Julekort 2019
Glædelig jul og godt nytår

Tak for godt samarbejde. Villy Fink Isaksen (diskussion) 20. dec 2019, 11:28 (CET)

Kirsten Halsnæs[rediger kildetekst]

Hej Finn. Jeg har indsat en notabilitetsskabelon på artiklen Kirsten Halsnæs. Det er meget muligt at hun er notabel jf. WP:BIO, men der er intet i artiklen som forklarer hvorfor en artikel er relevant. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 3. jan 2020, 14:20 (CET)

i følge Wikipedia:Kriterier_for_biografier#Forskning er hun notabel. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 3. jan 2020, 15:06 (CET)
@Villy Fink Isaksen: Nej, for hun er ikke professor, men professor MSO (midlertidig forskerstilling). Men artiklen er nu udvidet så der ikke længere er tvivl om notabilitet basereret på meritter. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 3. jan 2020, 15:41 (CET)
Ok. Tak for udvidelsen. — Fnielsen (diskussion) 3. jan 2020, 15:44 (CET)
Selv tak. Det er dig som udvidede artiklen. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 3. jan 2020, 15:48 (CET)
Tak. Der var dog også udvidelser omkring uddannelse fra dig. — Fnielsen (diskussion) 3. jan 2020, 17:37 (CET)

Har set, at du har skrevet indlæg om komponister til melodien Solen er saa rød, Mor, bl.a. Harald Agersnap. Gider du rette H.A.s fødselsår til det korrekte, 1899, i stedet for 1889, som er nævnt, i infoboksen på siden om ham? På forhånd, tak. Kan ikke selv finde ud af det.--Bornsommer (diskussion) 1. maj 2020, 01:28 (CEST)[svar]

@Bornsommer: Gjort! — Fnielsen (diskussion) 1. maj 2020, 01:33 (CEST)[svar]

Hej. Här kommer en hälsning från Sverige. Du har ju installerat Template:Databox och modul:Databox. Vi har utökat den, se sv:Modul:Databox, och dokumenterat den på sv:Template:Databox. Det skulle vara roligt om något fler språk vill testa den nya versionen.Tomastvivlaren (diskussion) 8. jul 2020, 15:15 (CEST)

Ok, tak. Jeg kan se at vi ikke har benyttet vores version endnu. Jeg håber at kunne kigge nærmere på det. — Fnielsen (diskussion) 7. aug 2020, 17:22 (CEST)
Nu har jeg taget mig den frihed at opdatere din version af modul:Databox til den samme som på svwiki, og sætte den i et par flere testballoner af forskellige typer. Tomastvivlaren (diskussion) 22. jun. 2023, 00:19 (CEST)[svar]

Brug fornuftige kilder og lad være med at fremhæve enkeltfirmaer[rediger kildetekst]

På baggrund af Parasolfod:

Der står beskrevet i Wikipedia:Kildeangivelser#Typer_af_kilder, hvilke typer kilder der bruges på Wikipedia. Det betyder ikke at der ikke kan anvendes andre typer kilder i relevante tilfælde, men det er ret udstikkende at anvende butikkers internetsteder som kilder, og i specielt i massivt omfang at overklistre en artikel udelukkende med firmaers reklamer som kilder.

Vi baserer generelt artiklerne på hvad andre har skrevet og ikke egne observationer.

Det er desuden ikke rimeligt at fremhæve et enkeltfirma, især er det påfaldende når man tænker på at der foreligger et forslag om at slette den selvoprettede artikel om det pågældende perifære firma.

Se også Diskussion:Parasolfod. --Madglad (diskussion) 3. aug 2020, 15:30 (CEST)

SARS-CoV-2‎[rediger kildetekst]

Hvad synes du om en extra formulering?

  • "og menes at være spredt, fra menneske til mink og videre til mennesker via minkfarme"
  • zoonose
  • "og menes at være spredt, fram og tilbake, mellem mennesker og mink via minkfarme"
  • "og menes at være spredt fra mink til mennesker via minkfarme". (Fra artik. "Cluster 5").

(Viruset har blitt fundet hos hunder - det er ikke en stor sag, kan man sige.) 89.8.181.180 8. nov 2020, 14:27 (CET)

I hvilken artikel skulle det være og hvorhenne? — Fnielsen (diskussion) 8. nov 2020, 15:19 (CET)

Ændring af referencestil[rediger kildetekst]

Undlad venligst venligst ændre eksisterende CS1-kildeskabloner jf. WP:CITEVAR. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. dec 2020, 19:07 (CET)

@Dipsacus fullonum: Hvad er det mon du hentyder til? Denne citering [14] og lignende citeringer havde det problem at linket http://tidsskrift.dk/visning.jsp?markup=&print=no&id=80488 ikke længere virkede. — Fnielsen (diskussion) 10. dec 2020, 19:34 (CET)
Ja. Det fremgik ikke af din redigeringsopsummering at linket ikke virkede. Hvorfor rettede du ikke bare linket? En søgning på titel finder nemt det nye link. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. dec 2020, 19:43 (CET)
@Dipsacus fullonum: Cite Q-skabelonen gør formateringen mere konsistent og citeringen fylder ikke så meget i wikiteksten. Er det et problem at Cite Q-skabelonen benyttes? — Fnielsen (diskussion) 10. dec 2020, 20:09 (CET)
Jeg har det problem at skabelonen samt det modul som den bygger på, begge er fuldstændig uden dokumentation. Så det vides ikke hvordan formateringen er, og hvordan den skal bruges. Jeg synes ikke en udokumenteret og muligvis også utestet skabelon skal bruges. Men så vidt jeg kan se, er formateringen svarende til CS2, og den bør følgelig af den grund heller ikke bruges i artikler som følger en anden referencestil jf. WP:CITEVAR som jeg også henviste til før. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. dec 2020, 20:56 (CET)

WikiProjekt Kvinder[rediger kildetekst]

Håber at du måske vil skrive de artikler du oprettet om kvinder på listen på kvinde portalen Wikipedia:WikiProjekt Kvinder ----Zoizit (diskussion) 28. jan 2021, 20:45 (CET)

@Zoizit: Tak for opfordringen. Jeg skal se om jeg kan huske det. Jeg lagde en ind fra januar og jeg så at to andre seneste oprettelse allerede var oplistet. — Fnielsen (diskussion) 28. jan 2021, 22:36 (CET)

Hassager Christiansen[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen, Jeg er helt ny på wikipedia, og jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan jeg svarer på dit spørgsmål om min farfars navn. Han hed Christian Hassager Christiansen. Og jeg forsøger at rette det rundt omkring. Der er mange grunde til at vi i familien ikke har gjort det tidligere. Men bedre sent end aldrig. Mvh. Helene Marie Hassager.

@Helenemariehassager: Tak for oplysningen. Jeg ser nu at brugeren Hjart har flyttet rundt på siden, så måske er det ok nu? — Fnielsen (diskussion) 5. maj 2021, 10:10 (CEST)[svar]

Johannes V. Jensen og L.A. Ring[rediger kildetekst]

Jeg er et par gange stødt på at Johannes V. Jensen har kommenteret L.A. Ring og hans værker. Blandt skulle han have skrevet mindedigt i 1933 "L.A. Ring" i Politiken 8.11.1933 side 11. Desuden en anmeldelse af Forårudstillingerne på Charlottenborg og Den frie Udstilling i 1912. Johannes V. Jensen: "Forårsudstilligerne", Gads Danske Magasin, maj 1912, side 469.

Måske dette skal med i artiklen om Johannes V. Jensen.

venlig hilsen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. okt 2021, 17:39 (CEST)

@Villy Fink Isaksen: Ja, det kunne komme med. Der er også en del andre kommentarer til andre person, blandt and Fritz Syberg. — Fnielsen (diskussion) 18. okt 2021, 17:44 (CEST)
ok - tak Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. okt 2021, 17:53 (CEST)

Notabilitet[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen. Jeg vil gerne foreslå at når du oprettet artikler at det så fremgår at første version du laver, hvorfor emnet (eller personen for biografier) er encyklopædisk relevant. Det kunne man for eksempel ikke se ud fra den første revision af artiklen Jacob Rosenberg hvorfor det var helt berettiget at en bruger satte spørgsmålstegn ved notabiliteten. Du kunne have at undgået det (og muligheden for sletning!) ved at lave en artikel som udfyldte minimumskravene før du offentlige den. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 15. nov. 2021, 15:18 (CET)[svar]

Kejsergadesagen[rediger kildetekst]

Alle for håndenværende kilder - inkl. PET-kommissionens beretning bind 10, bl.a. p. 188 - skriver, at det var en FE-central. Dine ændringer i Kejsergade og Kejsergadesagen er derfor rullet tilbage. Har du kilde på, at aflytningscentralen skulle være drwevet af nogele andre ? Og i givet fald: Hvorfor angiver PET-kommissionen så, at det er en FE-central ? --Pugilist (diskussion) 18. jan. 2022, 11:06 (CET)[svar]

Det var ikke Forsvarets Efterretningstjeneste men Forsvarets Centralradio ifølge Hans Davidsen-Nielsen (2008), Spionernes krig, Politikens Forlag, s. 165, ISBN 978-87-567-8689-8, OL 50174500MWikidata Q110609661 . Fnielsen (diskussion) 18. jan. 2022, 11:21 (CET)[svar]
"...for det var ikke FE, men derimod det ukendte Forsvarets Central Radio, de studerende på Københavns ..." Fnielsen (diskussion) 18. jan. 2022, 11:26 (CET)[svar]
Interessant oplysning, men i givet fald skal den så ind i artiklerne, i stedet for blot at slette "aflytteren". Jeg skal ikke tage stilling til, om det var FE eller Centralradionen, der aflyttede; der er massivt mange kilder til, at det var FE. Men derfor behøver det jo ikke være rigtigt. Forsvarets Centralradio blev i øvrigt i begyndelsen af 70'erne lagt ind under FE, så en vis forbindelse har der formentlig været allerede dengang. --Pugilist (diskussion) 18. jan. 2022, 11:30 (CET)[svar]
"I efteråret 1969 blev FE’s aflytningscentral i Kejsergade afsløret" på side 188 kan måske siges at være lidt upræcis. Ganske hvis blev Forsvarets Centralradio ført ind under FE i 1971. Fnielsen (diskussion) 18. jan. 2022, 11:30 (CET)[svar]
Der er en fin gennemgang her: https://koldkrig-online.dk/wp-content/uploads/FE-50-aar-jubilaeumsskrift.pdf Så næppe så meget tvivl om, at Centralradioen var "aflytteren", og heller ingen tvivl om, at Centralradionen først kom ind under FE i '71, men som det fremgår af jubilæumsskriftet var Centralradionen også en del af efterretningstjenesterne under forsvaret. Helt enig i, at det skal beskrives mere præcist i de to artikler. --Pugilist (diskussion) 18. jan. 2022, 11:38 (CET)[svar]
Jeg har justeret lidt i Kejsergadesagen. Kig på det, og se, om du er enig, eller om du vil tilføje/ændre. --Pugilist (diskussion) 18. jan. 2022, 11:47 (CET)[svar]

Blokeret IP[rediger kildetekst]

Jeg har gendannet muligheden for at logge på med en brugerkonto for den påvirkede IP. Mvh KnudW (diskussion) 5. okt. 2022, 13:16 (CEST)[svar]

@KnudW: Tak. En anden bruger meldte om samme problem, men øjensynligt fra en helt anden IP. Jeg gad vide om der er noget vi kan gøre bedre? — Fnielsen (diskussion) 5. okt. 2022, 16:19 (CEST)[svar]
Det kommer an på hvor meget pladder der har været fra den pågældende ip.
Som regel blokeres der ikke for indloggede brugere, med mindre at det viser sig at hærværket fortsætter eller begåes af brugerkonti. Så lukkes der helt ned. Mvh KnudW (diskussion) 5. okt. 2022, 20:57 (CEST)[svar]

Henvisning på Kongens Fald[rediger kildetekst]

Hej Finn. Henvisning til THE FALL OF THE KING er til en anmeldelse af en oversættelse, hvor de nævner en del oplysning om udgivelsen. Det vil jeg ikke betegne som en del af titel på opslaget. Steen Th (diskussion) 2. maj 2023, 18:25 (CEST)[svar]

@Steenth: I opsætningen ser det ud som hele metadata er titlen, fx https://www.jstor.org/stable/40919676 men det er vist op og ned hvordan titlen bliver angivet for anmeldelser. — Fnielsen (diskussion) 10. maj 2023, 00:16 (CEST)[svar]

Korte, kildeløse artikler[rediger kildetekst]

Hej Finn. Kan du ikke sørge for at der er lidt mere kød på dine artikler, inden de ryger i artikelrummet?

Som et minimum bør der være (fungerende) kilder, kategorier og noget der understøtter relevansen.

Jeg har flyttet den sidste til Bruger:Fnielsen/555 sange. Mvh KnudW (diskussion) 7. maj 2023, 22:43 (CEST)[svar]

Hejsa. Hvor af Q21870255 kan jeg se at der er fjernet becifringer for 128 sange? Mvh KnudW (diskussion) 8. maj 2023, 00:32 (CEST)[svar]
@KnudW: Det er bogen under forordet i afsnittet "2. udgave". Siden har ikke sidetal, men siden svarer til side "minus et". Brødteksten er "er identisk med 1. udgave bortset fra 128 melodier, hvis becifringer er fjernet p.gr.a. ophavsretslige problemer." — Fnielsen (diskussion) 8. maj 2023, 00:37 (CEST)[svar]
Der er desværre ingen ISBN til bogen, - så vidt jeg umiddelbart kan se. — Fnielsen (diskussion) 8. maj 2023, 00:38 (CEST)[svar]
Aha, jeg kan se at kildebeskrivelsen har ændret sig et par gange eller tre de sidste 10 min. Det er mere til at forstå nu. Mvh KnudW (diskussion) 8. maj 2023, 00:39 (CEST)[svar]
@KnudW: Det er forvirrende. Som jeg forstår blev Egtved opkøbt af Wilhelm Hansen og derfor var der på et tidspunkt en side på WH's hjemmeside til bogens side. De to redaktører Alvad og Asmussen var ikke oprettet på Wikidata, men er nu. Jeg har også indsat udgivelsesstedet, så det måske kan gøre det mere klart. — Fnielsen (diskussion)

tysk version af 'Altid frejdig, når du gaar'[rediger kildetekst]

Det fremgår i artiklen om 'Altid frejdig, når du gaar', at sangen også findes i en tysk version. Hvad/hvem er kilden til den oplysning? Kan nogen oplyse link/kontaktdata til kilden? Kan nogen tilføje eller sende mig den fulde tyske tekst til sangen?

Mvh Steen SteenLJensen (diskussion) 10. jul. 2023, 14:55 (CEST)[svar]

@SteenLJensen: Det er meget sparsomt hvad jeg kan finde. Det eneste er fra et kirkeblad [15]. — Fnielsen (diskussion) 15. jul. 2023, 17:19 (CEST)[svar]

Jeg har flyttet den til Bruger:Fnielsen/Des (tone) hvis du vil gøre den færdig en dag. Mvh KnudW (diskussion) 8. sep. 2023, 23:02 (CEST)[svar]

@KnudW Når jeg på de artikler, som er på des (Q3268931), så er det svært at udvide den. Nogle gange der en definition, som er kort og nødvendig at have. Steen Th (diskussion) 9. sep. 2023, 09:20 (CEST)[svar]
En artikel, uanset størrelse, kræver som minimum en kilde og måske en forklaring, som er nemmere tilgængelig for læsere, der måske ikke er inde i musik-teori-jargon.
Hvis der ikke er mere, så burde den måske skrives ind i en samlet artikel? Mvh KnudW (diskussion) 9. sep. 2023, 11:27 (CEST)[svar]

I sne står urt og busk i skjul[rediger kildetekst]

Jeg ser til min forbavselse at vi ikke har denne sang af B.S. Ingemann. Måske var det en opgave for dig at skrive den? Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. jan. 2024, 15:59 (CET)[svar]

Som du har set, har jeg begyndt på en artikel. — Fnielsen (diskussion) 9. jan. 2024, 19:14 (CET)[svar]
Ja og mange tak for det. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. jan. 2024, 19:54 (CET)[svar]

Notabilitet og manglende kilder[rediger kildetekst]

Hej Fnielsen. Nogen gange må jeg indrømme at jeg bliver overasket over at en så garvet bidragsyder som dig opretter artikler, som jeg ville have slettet mere eller mindre på stedet pga. manglende relevans og kilder, hvis det ikke var for det faktum at du oprettede dem.

Jeg har svært ved at se at Amanda Rakel overholder kriterierne, en EP og nogle singler?

Ligeledes mangler jeg en uddybning af relevansen af Galina Grigorjeva. Hvad har hun bedrevet, som berettiger en artikel?

Jeg mangler i høj grad kilder til Sangbogens relevans. Pt ved jeg bare at den findes i 4 oplag.

Ligeledes er der ingen kilder overhovedet på Niels Fenger (forfatter) og Forlaget Presto har jeg kommenteret på.

Der kommer rigeligt med unotable kildeløse artikler fra nybegyndere, det burde man ikke skulle forvente fra de garvede brugere. Mvh KnudW (diskussion) 2. feb. 2024, 19:51 (CET)[svar]

Tilladelse fra DFI til kopiering af artikel om Jette Bang på deres website[rediger kildetekst]

Hej Finn. Se venligst Brugerdiskussion:Zelrin#Kopiering af ophavsretsbeskyttet materiale fra DFI hvor der et spørgsmål til dig. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. mar. 2024, 21:58 (CET)[svar]

Vi har fortsat her diskussionen her: https://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Jette_BangFnielsen (diskussion) 3. apr. 2024, 17:58 (CEST)[svar]