Brugerdiskussion:IkkeDenJesper

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, IkkeDenJesper! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 24. jul 2015, 11:20 (CEST)

Hejsa og velkommen til. Vær dog venligst obs på Wikipedia:Selvbiografier, man skal være varsom med at skrive om sin arbejdsplads. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. jul 2015, 11:52 (CEST)

Kopiering af ikke-frit materiale[rediger kildetekst]

Hej Jesper. Jeg ved ikke, om du har en tilknytning til HedeDanmark, jf. Knuds kommentar herover. Men jeg kan konstatere, at store dele af det indhold, du har skrevet i artiklen om firmaet er ren copy-paste fra dets hjemmeside. Dette materiale er højst sandsynligt ikke beregnet til fri anvendelse, så derfor bliver du mødt til at omarbejde det kraftigt. I modsat fald risikerer du, at artiklen bliver hårdt beskåret eller evt. slettet helt. Se Wikipedia:Ophavsret. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. jul 2015, 19:21 (CEST)

Ok, du mistede lidt tålmodigheden, hvilket jeg sådan set godt forstår. Det fik mig til at løbe igennem artiklen, som jeg har rettet lidt mere til, som du ser. Jeg mener ikke, at jeg har lavet større ændringer i teksten (ud over at ændre historien til datid, det er almindeligt at have det på Wikipedia), men jeg mener, at den er lidt mere "wiki"-agtig nu. Det eneste, jeg stadig savner, er nogle neutrale kilder, der kan belyse teksten; alle eksterne henvisninger går fortsat til virksomhedens egen hjemmeside. Jeg har ledt lidt, men har ikke rigtig fundet andet end en artikel om regnskabet 2014 fra Viborg Stifts Folkeblad, og der er ikke tale om ret meget andet end viderebringelse af virksomhedens egen pressemeddelelse, så det giver jo ikke så meget. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jul 2015, 11:39 (CEST)
Hej igen og tak for din tid til gennemgang og rettelser. Artiklen ser mere proff. ud nu. Enig mht. neutrale kilder. Jeg har selv forgæves søgt efter andre kilder, der kan underbygge eller bidrage. Der må dog være nogle derude, så jeg søger videre i de kommende dage og retter til, når jeg finder dem. --IkkeDenJesper (diskussion) 28. jul 2015, 22:18 (CEST)