Brugerdiskussion:Jan Kronsell

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Har du selv forfattet artiklen om New Orleans, er den oversat fra en anden sprogudgave af Wikipedia eller kopieret med tilladelse fra en ekstern kilde? En sådan oplysning bør fremgår af beskrivelsesfeltet eller artiklens diskussionsside.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. apr 2005 kl. 22:12 (CEST)

Artiklen om New Orleans har jeg selv forfattet. Det er nu tilføjet beskrivelsesfeltet.

Hej Jan det er en udmærket artikel du har skrevet om New Orleans - jeg har allerede brugt den som en dagens artikel. Kunne man lokke dig til at angive dine kilder i et seperat afsnit sidst i artiklen? Det ville lige give den sidste prik over i'et :-) Mvh Malene Thyssen 19. maj 2005 kl. 08:56 (CEST)

Hej Malene[rediger kildetekst]

Problemet er at de fleste af de kilder jeg har brugt er mundtlige. Det vil sige at hovedparten af artiklen er baseret på informationer jeg har fået af forskellige mennesker i forbindelse med besøg i New Orleans.

ok ja det jo være lidt svært at få sat kilder på så :-)Mvh Malene Thyssen 19. maj 2005 kl. 14:23 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 03:45 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:57 (CET)

Wikimedia Commons[rediger kildetekst]

Please see here. Nyttend 16. okt 2009, 19:47 (CEST)

Den Originale Barnstar
Hermed giver jeg dig denne Barnstar for dit arbejde på artiklen "Cherokee (sprog)". Den er rigtig god, og du har gjort en stor indsats for at gøre teksten og informationen let forståelig. Super arbejde, tak skal du have for det.Maunus (diskussion) 18. apr 2016, 04:16 (CEST)


Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:47 (CEST)