Brugerdiskussion:Kidbs

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej og velkommen --- Zoizit (diskussion) 18. jul 2014, 20:06 (CEST)


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Kidbs! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 18. jul 2014, 20:06 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 17:41 (CEST)

Hej Kdibs, tak for dine bidrag mht. Warcraft-universet, jeg vil dog bare lige gøre opmærksom på at din artikel om Grommash Hellscream er skrevet "in-universe" uden nogen indikator om at det er en fiktiv figur, jeg kan se at du har skrevet det er en fiktiv figur i dine andre artikler så jeg ville bare lige gøre opmærksom på smutteren. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 22. aug 2014, 18:00 (CEST)

Hej Kidbs jeg ligger svaret om billeder her hos dig også så har du det ved "hånden", du kan læse om billeder og hvordan her ==> Hjælp:Redigering#Billeder og Her ==> Wikipedia:Upload, jeg kan se du søger en Mentor, du kan se hvem der er mentor her Hjælp:Mentorer, jeg ved at Palnatoke er online tit, jeg ved ikke med de andre, men du er altid velkommen til at spørge ---Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 18:27 (CEST)

Goddag igen[rediger kildetekst]

Jeg skal lige høre dig om en sidste ting; hvordan fungerer det med sådan en mentor? :D

(Kidbs (diskussion) 22. aug 2014, 18:36 (CEST))

Kidbs det er jeg ikke helt klar over men det står her Hjælp:Mentorer ---Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 18:43 (CEST)

Warcraft figur skabelon[rediger kildetekst]

Hej Kidbs jeg har lavet en skabelon til Warcraft figurer, du kan se den her Skabelon:Warcraftfigur og du kan se den i brug i artiklen om Grommash Hellscream, det er lidt nemmer ---Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 19:56 (CEST)

Mange tak Zoizit, det sætter jeg pris på :) (Kidbs (diskussion) 22. aug 2014, 21:05 (CEST))
Det var så lidt Kidbs :) (spiller selv wow) ---Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 21:08 (CEST)
hej Zoizit jeg ville lige hør hvordan det fungere med det der small? - det dur ikke når jeg prøver :/ (Kidbs (diskussion) 22. aug 2014, 21:25 (CEST))
Kidbs Du skal skrive < small > før ordet du vil gøre lille og </ small > efter ordet (uden mellemrum, de er der kun for at vise dig det)--Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 21:30 (CEST)
Tak igen Zoizit, kan jeg godt adde et felt hos Stormrage der hedder mentor? :) (Kidbs (diskussion) 22. aug 2014, 21:35 (CEST))
Kidbs så skal du ind i koden i skabelonen, for at add et felt mere --Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 21:38 (CEST)
jeg har lavet et felt som hedder note, til det som ikke passer et andet sted -- Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 21:41 (CEST)
har rettet note til Mentor ---Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 21:55 (CEST)
Zoizit, jeg tænkte på om du synes om det ville være for meget, hvis man lavede et felt mere, som hed Lærlige ell. elever? :) (Kidbs (diskussion) 22. aug 2014, 23:11 (CEST))
Kidbs så har jeg lavet en Elev --Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 23:21 (CEST)
cool Zoizit, men du tror ikke at det bliver for meget? og f.eks har garrosh ikke en mentor eller lærling så vidt jeg ved og kan se? :) (Kidbs (diskussion) 22. aug 2014, 23:25 (CEST))
Hej Zoizit jeg ville lige høre dig om hvordan jeg sætter en skabelon ind? :) (Kidbs (diskussion) 23. aug 2014, 12:34 (CEST))
Hej Kidbs, hvilket skabelon tænker du på?? Her finde du de forskellige warcraft skabeloner Kategori:Warcraftnavigationsbokse hvis det er for eksempel Skabelon:Figurer fra Warcraft så sætter du den ind ved at sætte {{}} omkring Figurer fra Warcraft, altså navnet minus Skabelon: det gælder de fleste skabeloner ---Zoizit (diskussion) 23. aug 2014, 12:40 (CEST)
og hvis det er Skabelon:Warcraftfigur, så går du ind på skabelonen side, og tager en kopi at den viste tekst, ikke den tekst hvor der er {{}}, men den som ser ud som den du udfylder ---Zoizit (diskussion) 23. aug 2014, 12:45 (CEST)

Jeg har tilladt mig at flytte Jedi Rådet, som du oprettede tidligere på aftenen, til Bruger:Kidbs/Jedi Rådet, eftersom artiklen ikke har nogen brødtekst. Så kan du redigere videre på den, mens den ligger der. Når du har skrevet artiklen færdig, kan du lægge den ud på Jedi Rådet igen. Hvis du har nogle spørgsmål, må du gerne spørge.
- Sarrus (db) d. 2. apr 2015, 21:31 (CEST)

Hej Sarrus, kan du eventuelt hjælpe mig med at få lagt denne side (Bruger:Kidbs/Jedi Rådet) ud på "det rigtige" Wiki? --Kidbs (diskussion) 4. apr 2015, 17:00 (CEST)
Hermed Gjort.
- Sarrus (db) d. 4. apr 2015, 17:08 (CEST)