Brugerdiskussion:Opspin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. aug 2005 kl. 22:23 (CEST)

Hej, som jeg har skrevet på Diskussion:Matematiske formler, ligner de artikler, du er ved at skrive, mere end artikel man ville finde på Wikibooks, end her på Wikipedia. På Wikibooks er skrivningen af en matematikbøger på forskellige niveauer også i gang. Se matematikboghylden :) --Pred 6. feb 2006 kl. 18:15 (CET)

Finn Bo Jørgensen[rediger kildetekst]

Hej Opspin, jeg ser, at du har indsat det kendte citat om Linux på Finn Bo Jørgensen. Citatet angives rundt omkring at have ukendt ophavsmand. Hvorfor har du indsat det der? --Sir48 (Thyge) 20. sep 2006 kl. 10:37 (CEST)

Øhm, jeg går ikke ud fra at "det ved jeg ikke" er et gyldigt svar? jeg tror bare jeg prøvede at give artiklen lidt mere kød, og det var det eneste jeg kunne finde... --Opspin 28. sep 2006 kl. 23:26 (CEST)

Hej, jeg ser I taler om mig... (Finn Bo Jørgensen). Jeg har ikke helt tjek paa hvad sagen drejer sig om, men hvis I kan forklare kunne jeg muligvis afklare situationen.

Venlig hilsen Finn