Brugerdiskussion:OrbitOne

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej.

Du har oploadet et par billeder hvilket selvfølgeligt er helt ok. Jeg vil dog anbefale at du lige tjekker, om du ikke kan finde det samme eller tilsvarende billede på wikimedias fælles billedesamling Commons, da du så ikke behøves at uploade dem igen, men kan bruge dem direkte på den danske wikipedia. F.eks. kan Chicagos flag findes på commons her: Commons:Image:Municipal_Flag_of_Chicago.svg. Derfor har jeg også slette det igen fra den danske wikipedia, da der ikke er nogen grund til også at have det til at ligge her. --Peter Andersen 18. feb 2006 kl. 19:49 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 00:31 (CET)

Assistance[rediger kildetekst]

Hej, jeg kan se du er blevet god til dansk, men mangler lidt endnu. Jeg vil gerne tilbyde min assistance til dig, ved at rette fejl i dine kommende indlæg. Jeg fik 13 i 10. klasses afgangseksamen for retsskrivning (svarer til det amerikanske A+), så du kan trygt regne med mine evner. :-) --Zep73 6. dec 2006 kl. 17:15 (CET)