Brugerdiskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Skriv ikke om dit job![redigér | redigér wikikode]

Jeg får en del henvendelser fra folk, der finder det svært at forstå at vi ikke accepterer artikler, som de skriver om/for deres arbejdsgiver - typisk med vinklen "Er det ikke smart, at det er den der ved noget om virksomheden (læs: arbejder i virksomheden), der skriver artiklen?"

Svaret er nej - af en lang række grunde, men som jeg ser det, er denne grund central:

  • Wikipedia er et projekt, der aldrig bliver færdigt - og derfor er det også et projekt, der på ethvert tidspunkt skal forsøge at være så komplet som muligt. Derfor skal vi hele tiden bestræbe os på at have de "{{NUMBEROFARTICLES}}" (p.t. 191.402) vigtigste emner dækket. Dette gælder naturligvis for hele projektet og ikke for den enkelte bidragsyder, men det er vigtigt at vi i den sammenhæng deltager ærligt i projektet og ikke med en skjult dagsorden om at promovere vores arbejdsgiver, band eller fodboldklub - eller os selv, for den sags skyld. Selve tilstedeværelsen af en artikel er jo en indikator af at nogen har fundet emnet værd at skrive om, men læseren skal kunne stole på at denne nogen er en bruger som ham/hende selv, og ikke en, der prøver at sælge dem noget.

Bemærk at diskussionsindlæg indsættes nederst på siden. Placering i toppen betragtes som hærværk.

Arkiv[redigér | redigér wikikode]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af KaareBot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv. Seneste opdatering: 17. Sep 2014 07:04

The Signpost: 03 September 2014[redigér | redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 6. sep 2014, 10:03 (CEST)

Tech News: 2014-37[redigér | redigér wikikode]

8. sep 2014, 11:33 (CEST)

Tak for flytningen af Østkarelske koncentrationslejre[redigér | redigér wikikode]

Min laptop har desværre en fejl, hvor den dobler t'eer. Det er ikke altid jeg ser de dobbelte t'eer, og slet ikke 04:12‎, så er det jo godtt at andre er mere vågne :) mvh Per (PerV) (diskussion) 10. sep 2014, 09:37 (CEST)

Holdning[redigér | redigér wikikode]

Hej Palnatoke. Jeg undrer mig over, at du frabeder dig at deltage i diskussionen, fordi der er flyttet rundt på dit indlæg, sådan at dit indlæg (som forresten ikke var indrykket, jævnfør Punkt 2), nu står i forlængelse af hvor det hørte til, fremfor i forlængelse af en anden del af diskussionen. Et vigtigt emne, som mulig fratagelse af administratorrettigheder for en bruger, bør have alle administratorers interesse. Jeg ser at du bruger Hjælp:Diskussionssider#Standarder (punkt 4) som argument for at jeg skal tilbageføre de ændringer jeg lavede - men du glemmer at der står følgende før hvert punkt "Nedenstående beskrivelser er ikke officiel politik, kun anvisninger på hvordan en diskussionsside kan bringes til at fungere på den mest hensigtsmæssige måde." Det er derfor ikke et krav at de kommer i kontinuerlig forlængelse - og i dette tilfælde var din og Savtaks diskussion malplaceret i en kontinuerlig rækkefølge. Jeg er yderligere klar over at jeg selv henviser til standarderne, men dette gør jeg kun for at pointere at der allerede var bøjet lidt i "reglerne" so to speak, hvorfor jeg mener synes det er, uskyld udtrykket som ikke er ment så hårdt som det kan lyde, en smule barnligt. Håber at du igen vil deltage i diskussionen, såfremt du selvfølgelig mener at have noget konstruktivt at byde ind med. Det kunne jo være du kunne ændre holdningen hos nogle af dem der har valgt at støtte fratagelsen af admin-rettigheder :) mvh Tøndemageren (diskussion) 10. sep 2014, 19:12 (CEST)

Jeg frabeder mig intet - jeg deltager blot ikke i diskussionen. Jeg har i forbindelse med min stemmeafgivelse bidraget med det relevante. --Palnatoke (diskussion) 10. sep 2014, 20:45 (CEST)
Det er også helt okay - men i kraft af dit indlæg om at du ikke ville deltage i diskussionen før dit forudgående indlæg var sat i reel kronologisk orden igen, samt din henvisning til det førnævnte punkt 4, kan man nemt få den opfattelse at du er blevet tøsefornærmet over at dit indlæg blev rykket, og derfor ikke vil deltage i diskussionen igen før det er rettet. Hvis det ikke har noget på sig, må jeg indrømme jeg stiller mig lidt undrende over henvisningen til punkt 4, da den ikke rigtigt har en relevans så, men ellers er det selvfølgelig skønt at vide det ikke er derfor du ikke vil deltage i diskussionen. Mvh Tøndemageren (diskussion) 10. sep 2014, 21:22 (CEST)
Hvis jeg læser sidehistorikken ret, har jeg benyttet :::: i mine indlæg i diskussionen. Og jeg forventer naturligvis at kunne finde mine diskussionsindlæg igen, når jeg tjekker siden. Det kan jeg ikke, når folk flytter rundt på det hele efter en subjektiv idé om hvilke indlæg, der skal læses sammen. --Palnatoke (diskussion) 11. sep 2014, 07:00 (CEST)
Hvis jeg læser Punkt 2 korrekt, bør du benytte ":::::" i netop det indlæg - da mit indlæg rent kronologisk kom før dit og stadig stod i samme kolonne, altså "::::". Forstår ikke hvad du mener med subjektiv idé om hvad der skal læses sammen? Du kan da umuligt mene at dit indlæg, kommer i naturlig forlængelse af Nicos og undertegnets indlæg? Dit indlæg kommer i forlængelse af et indlæg der stod fem indlæg højere oppe - og der var da i hvert fald en anden bruger der ikke havde svært ved at finde indlægget kan jeg se. Med placeringen af dit indlæg, var der samtidig risiko for at dreje diskussionen væk fra det egentlig emne (som du også selv skriver mere eller mindre), hvorfor det umuligt kan anses som værende uhensigtsmæssigt at flytte det op, så det kommer i en kronologisk og forståelsesmæssig sammenhæng. Jamen må desværre indrømme, at jeg synes det er en smule skuffende at en administrator , og så vidt jeg husker formanden for Wikimedia Danmark, ikke vil deltage i en relativt vigtig diskussion, fordi denne er blevet, undskyld udtrykket, "tøsefornærmet" og ikke får tingene som denne er vant til. Stof til eftertanke synes jeg - fortsat god dag :) mvh Tøndemageren (diskussion) 11. sep 2014, 07:23 (CEST)
Jeg har benyttet :::: siden mit første indlæg i diskussionen og ser ikke grund til at fravige det. Jeg kunne have rettet de øvrige indrykninger, så de passede med hjælpesiden, men fandt det forsvarligt at lade folk selv styre den slags. Jeg mener at kronologisk rækkefølge er hensigtsmæssigt og naturligt, og har til hver en tid en forventning om at kunne genfinde mine indlæg, hvor jeg placerede dem, med mindre folk eksplicit (og med relevante overskrifter) gør opmærksom på at debatten er blevet for uoverskuelig for dem og at de derfor har opdelt efter emner. Og nej, jeg finder ikke diskussionen væsentligere end så mange andre ting, jeg skal bruge tid på. Jeg kunne have valgt at svare lige under Savfisks indlæg, men valgte at rette mig efter hjælpesiden. --Palnatoke (diskussion) 11. sep 2014, 12:42 (CEST)

This Month in GLAM: August 2014[redigér | redigér wikikode]

This month in GLAM logo.png
Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 12. sep 2014, 15:16 (CEST)

Wikidata weekly summary #125[redigér | redigér wikikode]

The Signpost: 10 September 2014[redigér | redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Tech News: 2014-38[redigér | redigér wikikode]

15. sep 2014, 10:34 (CEST)

Bruger:Kontoreg[redigér | redigér wikikode]

Hej Palnatoke. Vi har begge medvirket i denne diskussion Wikipedia:Landsbybrønden/Forstad/Bydel/By hvorunder vi har givet en anvisning til bruger:Kontoreg angående brugen af "bydel", men han har tilsyneladende valgt at køre sit eget løb bl.a. med Kongens Lyngby, idet han bliver ved med at kræve kilder, selvom der er tale om trivielle oplysninger som vi begge er enige om ikke behøver et "kilde mangler". Jeg beder dig venligst om at gribe ind overfor ham, da han gennem afkrævning af kilder fra bl.a. bruger:Kartebolle er medvirkende til at sætte arbejdet med den ny stilmanual i stå. Venlig hilsen --Hubertus (diskussion) 16. sep 2014, 16:41 (CEST)

This Month in Education: September 2014[redigér | redigér wikikode]

Updates, reports, news, and stories about how Wikipedia and Wikimedia projects are used in education around the world.

The Signpost: 17 September 2014[redigér | redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Lægge filer op, Vejviser til oplægning af filer?[redigér | redigér wikikode]

Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18. sep 2014, 21:23 (CEST)