Brugerdiskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Skriv ikke om dit job![redigér | redigér wikikode]

Jeg får en del henvendelser fra folk, der finder det svært at forstå at vi ikke accepterer artikler, som de skriver om/for deres arbejdsgiver - typisk med vinklen "Er det ikke smart, at det er den der ved noget om virksomheden (læs: arbejder i virksomheden), der skriver artiklen?"

Svaret er nej - af en lang række grunde, men som jeg ser det, er denne grund central:

  • Wikipedia er et projekt, der aldrig bliver færdigt - og derfor er det også et projekt, der på ethvert tidspunkt skal forsøge at være så komplet som muligt. Derfor skal vi hele tiden bestræbe os på at have de "{{NUMBEROFARTICLES}}" (p.t. 191.745) vigtigste emner dækket. Dette gælder naturligvis for hele projektet og ikke for den enkelte bidragsyder, men det er vigtigt at vi i den sammenhæng deltager ærligt i projektet og ikke med en skjult dagsorden om at promovere vores arbejdsgiver, band eller fodboldklub - eller os selv, for den sags skyld. Selve tilstedeværelsen af en artikel er jo en indikator af at nogen har fundet emnet værd at skrive om, men læseren skal kunne stole på at denne nogen er en bruger som ham/hende selv, og ikke en, der prøver at sælge dem noget.

Bemærk at diskussionsindlæg indsættes nederst på siden. Placering i toppen betragtes som hærværk.

Arkiv[redigér | redigér wikikode]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af KaareBot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv. Seneste opdatering: 30. Sep 2014 07:09

Bruger:Kontoreg[redigér | redigér wikikode]

Hej Palnatoke. Vi har begge medvirket i denne diskussion Wikipedia:Landsbybrønden/Forstad/Bydel/By hvorunder vi har givet en anvisning til bruger:Kontoreg angående brugen af "bydel", men han har tilsyneladende valgt at køre sit eget løb bl.a. med Kongens Lyngby, idet han bliver ved med at kræve kilder, selvom der er tale om trivielle oplysninger som vi begge er enige om ikke behøver et "kilde mangler". Jeg beder dig venligst om at gribe ind overfor ham, da han gennem afkrævning af kilder fra bl.a. bruger:Kartebolle er medvirkende til at sætte arbejdet med den ny stilmanual i stå. Venlig hilsen --Hubertus (diskussion) 16. sep 2014, 16:41 (CEST)

This Month in Education: September 2014[redigér | redigér wikikode]

Updates, reports, news, and stories about how Wikipedia and Wikimedia projects are used in education around the world.

Headlines · Highlights · Single page · Newsroom · Archives · Unsubscribe · MediaWiki message delivery (diskussion) 17. sep 2014, 17:19 (CEST)

The Signpost: 17 September 2014[redigér | redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 18. sep 2014, 07:36 (CEST)

Lægge filer op, Vejviser til oplægning af filer?[redigér | redigér wikikode]

Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18. sep 2014, 21:23 (CEST)

Tech News: 2014-39[redigér | redigér wikikode]

22. sep 2014, 11:04 (CEST)

The Signpost: 24 September 2014[redigér | redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Tech News: 2014-40[redigér | redigér wikikode]

29. sep 2014, 11:44 (CEST)

Wikidata weekly summary #126[redigér | redigér wikikode]