Brugerdiskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Skriv ikke om dit job![redigér | redigér wikikode]

Jeg får en del henvendelser fra folk, der finder det svært at forstå at vi ikke accepterer artikler, som de skriver om/for deres arbejdsgiver - typisk med vinklen "Er det ikke smart, at det er den der ved noget om virksomheden (læs: arbejder i virksomheden), der skriver artiklen?"

Svaret er nej - af en lang række grunde, men som jeg ser det, er denne grund central:

  • Wikipedia er et projekt, der aldrig bliver færdigt - og derfor er det også et projekt, der på ethvert tidspunkt skal forsøge at være så komplet som muligt. Derfor skal vi hele tiden bestræbe os på at have de "{{NUMBEROFARTICLES}}" (p.t. 197.514) vigtigste emner dækket. Dette gælder naturligvis for hele projektet og ikke for den enkelte bidragsyder, men det er vigtigt at vi i den sammenhæng deltager ærligt i projektet og ikke med en skjult dagsorden om at promovere vores arbejdsgiver, band eller fodboldklub - eller os selv, for den sags skyld. Selve tilstedeværelsen af en artikel er jo en indikator af at nogen har fundet emnet værd at skrive om, men læseren skal kunne stole på at denne nogen er en bruger som ham/hende selv, og ikke en, der prøver at sælge dem noget.

Bemærk at diskussionsindlæg indsættes nederst på siden. Placering i toppen betragtes som hærværk.

Arkiv[redigér | redigér wikikode]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 27. Mar 2015 05:30

Wikidata weekly summary #149[redigér | redigér wikikode]

Tech News: 2015-12[redigér | redigér wikikode]

16. mar 2015, 16:14 (CET)

[redigér | redigér wikikode]

Hej har nu oprettet et logo, du kan se det her:

  • Wikipedia da event 1.png


--Simeondahl (diskussion) 17. mar 2015, 08:53 (CET)

Translation notification: User:Keegan (WMF)/Quicktranslate[redigér | redigér wikikode]

Hello Palnatoke,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page User:Keegan (WMF)/Quicktranslate is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2015-03-19.

Hello, A very important sentence to the message that is being sent to users that may be renamed due to single-user login finalization has been added. Please take a moment to translate this one sentence, it's very important.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences here.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 19. mar 2015, 03:23 (CET)

Danmarks historie (1660-1814)[redigér | redigér wikikode]

Hej Palnatoke, jeg kan se at Tøndemageren har ændret denne artikels status fra "fremragende" til "god", men jeg kan ikke se på hvilket grundlag, det er sket. Efter min opfattelse kan det KUN ske, hvis der er afholdt en afstemning eller lignende, ikke ved en personlig ensidig beslutning. Må jeg bede dig om lige at undersøge det og svare tilbage. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. mar 2015, 19:58 (CET)

Kære Rmir2. Såfremt du har spørgsmål angående mine redigeringer, ville det være en fordel at du henvendte dig direkte til mig i stedet. Der har været en afstemning om artiklen skulle fortsætte som FA. Denne afstemning har ikke resulteret i et ønske om at bibeholde artiklen som FA, hvorfor status er frataget. Der har været en afstemningsperiode på tre uger, hvorfor der har været rigeligt med tid til at komme med sit synspunkt. Artiklen er frataget sin status som FA, ud fra de normalt gældende principper ved sådan en afstemning. Og må jeg så for fremtiden bede dig om at henvende dig til mig, hvis du er utilfreds med hvad jeg foretager mig. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. mar 2015, 20:02 (CET)
Tak for svaret. Jeg har IKKE set, at en sådan afstemning har været afholdt (og det tror jeg faktisk heller ikke de fleste andre deltagere har været opmærksomme på at dømme efter deltagelsen). hilsen Rmir2 (diskussion) 21. mar 2015, 08:06 (CET)
Det har været synligt på seneste ændringer i hele perioden, hvorfor det må være op til den enkelte bruger at holde øje med. Hvis der er et problem i måde hvorpå man bliver gjort opmærksom på afstemninger om GA og FA, så må det være et generelt problem vi skal have belyst. Der har nemlig ikke været forskel på det for denne artikel og for andre artikler. At få har deltaget er jo så bare ærgerligt, men det er vilkårene, og der er taget højde for det i afstemningsreglerne. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. mar 2015, 08:23 (CET)

The Signpost: 18 March 2015[redigér | redigér wikikode]

Wikidata weekly summary #150[redigér | redigér wikikode]

Tech News: 2015-13[redigér | redigér wikikode]

23. mar 2015, 16:09 (CET)

Niels Harrit[redigér | redigér wikikode]

Forstår det ikke: Jeg linker med en reference, der er valid, og det slettes ! Den tidligere version af wiki havde ikke engang en reference

Taler du om de ændringer, jeg rullede tilbage her? Jeg ser intet link i det, du skrev. Det glæder mig at Bruger:TorbenTT efterfølgende fandt et link. At han så også linkede til en engelsk Wikipedia-artikel, er hvad der sker. Det kunne jo heldigvis rettes. --Palnatoke (diskussion) 26. mar 2015, 17:53 (CET)
Hvad er problemet med at linke til engelsk wiki? mvh. TorbenTT (diskussion) 26. mar 2015, 19:00 (CET)

Utroværdig[redigér | redigér wikikode]

Kære Ole. Jeg kan se du stadig ikke har svaret på om du finder mig utroværdig i denne diskussion. Jeg vælger derfor at henvende mig til dig her, da jeg ser det som en overraskende nedladende og ondskabsfuldt angreb mod min person. Kan jeg få dig til at uddybe din udtalelse? mvh Tøndemageren (diskussion) 26. mar 2015, 18:06 (CET)

The Signpost: 25 March 2015[redigér | redigér wikikode]

Translation notification: User:Keegan (WMF)/Rename confusion message[redigér | redigér wikikode]

Hello Palnatoke,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page User:Keegan (WMF)/Rename confusion message is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2015-03-31.

During the messaging to 2.8 million accounts begin affected by SUL finalization, about 10,000 accounts across the wikis, mainly Commons, were incorrectly notified about their account needing to be renamed. This message is for those accounts, and it needs to be delivered as soon as possible.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences here.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 27. mar 2015, 23:18 (CET)