Brugerdiskussion:Palnatoke/Arkiv1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sorry.. Jeg bruger også preview-funktionen, men når jeg er færdig med at redigere en større del, gemmer jeg - og så lidt efter opdager jeg noget nyt, som jeg også synes skulle laves ;) Men skal nok prøve at anvende den endnu mere.. Håber I er tilfredse med mit arbejde på siden, ellers..


Jep - vi gør det så godt vi kan. giver det en masse flimmer for administratorne når man gemmer?

Bruger:GunnerPoulsen


Hej Palnatoke ! Hvad har Kotis gang i, og hvem er han ?

Med venlig hilsen

Ultraman

Jeg ved ikke hvem han er, men han ryddede tre sider i rap og indsatte tilfældige bogstaver.

--Palnatoke 25. nov 2004 kl. 11:41 (CET)



Hej Palnatoke !

I forbindelse med Ordener og dekorationer ser jeg at du har byttet om på rækkkefølgen af Dannebrogordenen og Elefantordenen.

Jeg formoder at denne ændring, med Elefantordenen øverst, er foretaget fordi denne orden er mere betydningsfuld end Dannebrogordenen.

Jeg er meget interesseret i dette emne og jeg mener at valgte opstilling vil skabe problemer senere, specielt ved opslag og søgning hvor man normalt søger alfabetisk.

Lad mig forklare: Respektive lande har noget der ligner 300 til 400 dekorationer.

Når alle disse dekorationer bliver lagt ind (det gør de nu nok ikke). Hvad så ?

Hvor skal man lede, hvis ikke alfabetisk ?

Hvad er dit synspunkt efter at du har læst dette ?

Med venlig hilsen

Ultraman 7. okt 2004 kl. 23:00 (CEST)


Jeg ville nok lave to lister: en med rangordnede ordner og en anden med ordner, alfabetisk. Den alfabetiske kan vel endda autogenereres, og behøver ikke at være landeopdelt. --Palnatoke 9. okt 2004 kl. 11:51 (CEST)


Hej Ole

Har du bemærket, at jeg har ændret Mærsk Mc-Kinney Møller til at pege på A.P. Møller-Mærsk A/S? Du kan bare føre det tilbage, hvis det er mere passende at der peges på "gruppe"-artiklen.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. okt 2004 kl. 12:06 (CEST)

Jeps - jeg har set det, og jeg skal læse lidt mere op på Mærsk-gruppens forhold, før jeg kan sige om det ene eller det andet er mest passende, så lige nu får den lov til at blive hvor den er. --Palnatoke 28. okt 2004 kl. 12:18 (CEST)

Hej Palna-ole

Jeg kan se, du har været omkring X-Men og rette linket Angel til Angel_(tegneseriefigur), og det er jo såmænd en god ide, efter som det ellers pegede et sted hen,der ikke gav mening. Men hvad så med den oprindelige Angel-side - skal den ikke laves om til en flertydig side, eller venter man med det, til der rent faktisk findes to Angel-artikler? Jeg spørger, fordi jeg kun har været på sitet her et par dage, så jeg skal lige finde ud af, hvornår man gør hvad. --tsh 31. okt 2004 kl. 20:51 (CET)

Jeg ville nok vente til der var to artikler. Spørgsmålet er vel også om Angel egentlig er flertydig, eller om X-Men-læserne bare er en lille gruppe, mens langt de fleste vil forbinde Angel med halvøen. Hvis det er tilfældet, er det vist mere rimeligt at putte en lille henvisning ind i toppen af artiklen. --Palnatoke 31. okt 2004 kl. 23:00 (CET)
Sagnfiguren Angel kunne vel også tænkes at få sin egen artikel en dag, men seføli - lad os da bare vente til der er mere end en artikel. Jeg ville bare høre, at det var såfan det foregår, så jeg lissom kan lære et og andet.--tsh 31. okt 2004 kl. 23:08 (CET)

Så vidt jeg har forstået er brugervejledningen ved at blive skrevet. Du kan læse hvad der er blevet lavet indtil nu på Hjælp:Taxoboxe eller du kan gå ind på siden med skabeloner til taxoboxe på Wikipedia:Skabeloner/Taksonomi.

Isfisk 29. nov 2004 kl. 21:47 (CET)


Hehe... Tak fordi du lige fangede min lille falanks/hoplit-brøler. Jeg må være mere opmærksom, når jeg arbejder med flere artikler på engang.--tsh 10. dec 2004 kl. 12:47 (CET)


Er det med vilje, at der ligger en pandekageopskrift på din brugerside på wikibooks? Den blev tilføjet af en anonym bruger. Hvis jeg skal slette siden, så bare sig til (der er ikke andet i historikken), ellers lader jeg den ligge :-) --Christian S 20. dec 2004 kl. 22:08 (CET)

Nej, det er såmænd ikke spor med vilje, men hvis opskriften er god, bør vi vel lægge den over i WikiKogebogen. :-) --Palnatoke 20. dec 2004 kl. 22:18 (CET)

Tja... det er blot en uformatteret liste over ingredienser og en kommentar om, at de skal røres sammen uden at klumpe, kort sagt ufærdig og ugennemarbejdet. Men med lidt forbedring/tilføjelser kan den vel godt gøres brugbar. Jeg kigger på det en af dagene, når jeg får lidt tid, og så sletter jeg indholdet fra din brugerside bagefter (jeg går ud fra, at det er OK med dig...) :-) --Christian S 23. dec 2004 kl. 09:38 (CET)

Det er helt fint. --Palnatoke 23. dec 2004 kl. 09:43 (CET)

Husk at bruge "flyt" funktionen når du for eksempel flytter biblen til bibelen, ellers ligger alt historikken (som nu) under biblen og meget få mennesker vil kunne finde den der. --Christian List 22. dec 2004 kl. 23:05 (CET)

Nu har jeg rettet dette tilfælde. --Christian List 22. dec 2004 kl. 23:09 (CET)
Tak. "Flyt"-funktionen er lidt tricky, synes jeg - dels kan man ikke sætte beskrivelsestekst på, dels er jeg god til at ramme tilfælde, hvor "siden ikke kan flyttes hvis der allerede er en side med den nye titel, medmindre den side er tom eller er en omdirigering uden nogen historie" - men jeg skal gerne prøve lidt ihærdigere. --Palnatoke 22. dec 2004 kl. 23:14 (CET)

Hej, så lige at du rettede i tegneserie. Der har jeg et forslag: når nu listen med "kendte tegneserier" alligevel er sorteret efter oprindelseslande, hvorfor så ikke flytte de første få stykker ned til deres respektive lande også? Iøvrigt tvivler jeg på at f.eks. "Hr. Madsens fataliteter" og "Ingrid og Lillebror" når op på samme niveau af berømthed som f.eks. "Yoko Tsuno", så måske skulle man slette dem? Bare sig til, så skal jeg nok ordne det.--Ole Damgaard 30. jan 2005 kl. 20:04 (CET)


Hej Ole Tak for hjælp med opsætningen på "politisk parti" :-) Mvh Malene Thyssen 6. feb 2005 kl. 23:32 (CET)


Hej Ole

Skabelonen {{test}} anvendes i artikler hvor indholdet ikke er vandalisme eller hærværk, mens skabelonen {{nonsens}} (eller {{hurtigslet}}) anvendes når der uden tvivl er tale om vandalisme eller hærværk. I begge situationer skal den oprindelige tekst bevares og skabelonerne skal indsættes allerførst i artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. feb 2005 kl. 11:28 (CET)

OK - jeg skal prøve at huske det. --Palnatoke 16. feb 2005 kl. 11:32 (CET)
Ups, jeg fik endda selv blandet begreberne :-) - hvor jeg skrev "test" herover, mente jeg "slet", og du har netop korrekt brugt "test" på en vandals diskussionsside. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. feb 2005 kl. 11:42 (CET)

Indre Mission/Indre Mission[rediger kildetekst]

Jeg observerede lige, at du har lavet to artikler under henholdsvis "Indre Mission" og "Indre mission" med lidt forskelligt indhold. Da jeg er relativ ny på Wikipedia er jeg lidt tøvende overfor selv at søge at rette det (jeg vil helt sikkert komme til at gøre det på den forkerte måde), men kunne de ikke sammenskrives til en artikel under "Indre Mission", som "Indre mission" kunne henvise til? --Heelgrasper 31. mar 2005 kl. 02:41 (CEST)

Jo, de kunne godt sammenskrives, men ideen med at have to artikler er netop at IM ikke er den eneste forening, der driver mission på hjemmebane. Man kunne naturligvis også flytte IM-artiklen til en side med foreningens fulde navn. --Palnatoke 31. mar 2005 kl. 08:46 (CEST)
Okay, nu har selv jeg fattet fidusen med de to artikler:) Mærkeligt nok stod det tidligere knap så indlysende for mig, at den ene handler om begrebet, den anden om foreningen.--Heelgrasper 31. mar 2005 kl. 08:52 (CEST)

Kategori-fix[rediger kildetekst]

Hej Palnatoke,

Jeg har lagt mærke til, at du lavede en ændring på kategorien Metaforer. Så vidt, jeg kan se, har du indsat teksten |* i enden af kategorien. Hvad gør det? Jeg er sikker på, at det er en god idé at ændre det, jeg vil bare gerne vide, om det er noget, jeg generelt skal gøre... --Jakob mark 11. apr 2005 kl. 10:14 (CEST)

Er der nogen dybere mening med at vi viser persondata boksen på artiklen som default, i modsætning til hvad der sker på dewiki, hvor den som default er skjult ved hjælp af CSS? Efter min mening bør boksen som udgangspunkt være skjult, da der er tale om gentagelse af de allerede eksisterende biografiske oplysninger. -- Bruger:Wegge 14. maj 2005 kl. 14:42 (CEST)

Hvorfor er Skabelon:Persondata synlig, når de:Vorlage:Personendaten er usynlig? Jeg ser ikke lige nogen forskel på de to. --Palnatoke 14. maj 2005 kl. 16:17 (CEST)
Det er der heller ikke, men søg på metadaten i de:Mediawiki:Monobook.css:
/* Metadaten (bspw. Personendaten) */

table.metadata {
        border: 1px solid #aaaaaa;
        display: none; /* Muss von Benutzern eingeschaltet werden */
}
Så hvis intentionen er at boksen skal være usynlig, er det bare et spørgmål om at tilføje noget tilsvarende hos os. -- Bruger:Wegge 14. maj 2005 kl. 16:23 (CEST)

Gibraltar, uddybning[rediger kildetekst]

Hej Palnatoke

Du har tilføjet kvalitetssikring på Gibraltar. Jeg har været inde på QA siden, og kan ikke se at der er ramt ved siden af.

Kan du uddybe ?

Ultraman 19. maj 2005 kl. 18:42 (CEST)

Jeg sad og kiggede på Gibraltar og fandt at den var for ringe og fejlbehæftet, men havde ikke tid og energi til selv at rette op på det. Umiddelbare fejl er beliggenheden og forholdet til Commonwealth. Jeg prøver at gøre noget ved artiklen senere i aften. --Palnatoke 19. maj 2005 kl. 20:12 (CEST)

My mistake. The article is en:Etoumbi. Sorry about the confusion. 205.188.117.14 21. maj 2005 kl. 16:24 (CEST)


Værft Historisk selskab[rediger kildetekst]

Hej Palnatoke

Du har ændret foreningens officielle navn som er ’Værft Historisk selskab’ til noget andet. Bør man ikke fastholde det officielle navn ?

Ultraman 25. maj 2005 kl. 13:04 (CEST)

Værft Historisk selskab er ikke godt dansk. -- Sebastjan 25 maj 2005 kl. 13:10 (CEST)

== Om "Nederland"-afstemningen ==[rediger kildetekst]

Hej Palnatoke

Jeg synes ikke at det er passende at jeg som part i sagen kommer med direkte henstillinger vedr. den igangværende afstemning til deltagerne.

Jeg vil i stedet opfodre dig til at overveje at bede deltagerne i afstemningen om at begrænse deres kommentarer i forbindelse med deres stemme til et enkelt tekstafsnit så overblikket kan bevares, og så den automatiske optælling med "#" foran hver stemme ikke brydes. Større debatindlæg kan med fordel i stedet placeres på Wikipedia:Landsbybrønden/Hærværk mod artikler som indeholder ordet "Holland".

Byrial 2. jun 2005 kl. 22:02 (CEST)

Ang. iransk relaterede billeder[rediger kildetekst]

Jeg har angivet rettighederne, hvoraf alle billederne stammer fra den amerikanske version af Wikipedia. Billederne er de fleste tilfælde tilknyttet begrebet "fair use" men jeg vil forsøge at præcisere rettigheden nærmere.

Med venlig hilsen Kim Andersen

Thanks Palnatoke. I've sent him a message. However, for marking the bot with botship flag I'll need your (da: community) approval. Do you need a bot? I can use mine here, whenever it's needed, so the botship would really be necessary. Please reply on my PT page. -- Nuno Tavares PT 20. jun 2005 kl. 11:34 (CEST)

Hej Palnatoke!

Jeg så du fjernede minnan interwiki-koden, fordi den ikke virker mere. I stedet skulle du ændre den til den korrekte kode.

Se Wikipedia:Artikler som bruger det udgåede minnan: interwiki-præfiks

Mvh. Maitch 24. jun 2005 kl. 19:39 (CEST)

Ok, min fejl. Jeg kiggede kun på forskellen. --Maitch 24. jun 2005 kl. 19:44 (CEST)

Hej Palnatoke!

Du har markeret Korset som QA. Hvad er det der er galt. Er det den nye opdatering fra Haabet eller er det andet? --Maitch 28. jun 2005 kl. 19:09 (CEST)

Jeg regner med at beskrive det på sidens diskussionsside efter aftensmaden. --Palnatoke 28. jun 2005 kl. 19:10 (CEST)
Kan du ikke prøve at kigge min sidste version. Der havde jeg prøvet at fjerne de værste spekulationer og rette op på det dårlige sprog. Det skulle selvfølgelig ikke tage Haabet lang tid til at bringe det ned på QA niveau. Kunne vi ikke gendanne til min sidste version og evt. fjerne andre spekulationer?--Maitch 28. jun 2005 kl. 19:32 (CEST)


Hej Palnatoke. Jeg fjernede nogle ændringer, som du netop havde lavet ved Skat (kortspil). Jeg havde ikke set, det var spritnye ændringer, jeg fjernede - havde jeg lagt mærke til det på forhånd, havde jeg i stedet nøjedes med at nævne det på diskussionsiden. Nu kom jeg så til det alligevel, og så vil jeg lige forsøge at finde konsensus. Mener du, at kortspil hører til samfundsforhold, og at dette er noget særligt dansk - eller fejllæste du det som skat, altså det opkrævede noget? Hvis det første, hvorfor? --tsh 3. jul 2005 kl. 23:25 (CEST)

Nej, samfundsforholdsstubben var en fejl - det skulle være kultur. Det særlig danske handler om artiklen, ikke om emnet; artiklen mangler netop udsyn. --Palnatoke 4. jul 2005 kl. 06:24 (CEST)

Emneindeksering på artikelniveau[rediger kildetekst]

Du har tilladt dig at fjerne kategorien:Bøger fra nogle artikler, hvor jeg mener, at de kan være til stor nytte for en forbipasserende bruger. Eksemplerne var ISBN og Boghandel, men der kan komme flere, så derfor denne henvendelse. Når man skriver en artikel er det vigtigt, at man også anfører mindst én kategori - og her kommer vi så til uenigheden: Jeg mener, at man gerne kan anføre flere, hvis ellers det er relevant for artiklens fremfinding senere. Du mener, at man skal passe på, især hvis emneordene eller kategorierne er forbundne, som f.eks. for ISBN: boghandel / bøger, Boghandel: bogmarkedet / bøger. Der er ikke IMHO nogen grund til at spare her - altså på artikelniveau, fordi det netop tjener brugeren til hurtigere at kunne finde det, han/hun søger efter.--hansjorn 18. jul 2005 kl. 22:25 (CEST)

hej palnatoke, du skrev det hjalp at logge på - mht. at dato m.m. skulle kunne komme frem - nu er jeg logget på men? - betyder det at alle selv taster navn, dato og kl. efter hvert indlæg de skriver? M2

Jeg har svaret på M2's diskussionsside. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. jul 2005 kl. 10:14 (CEST)

Palica - bot[rediger kildetekst]

Hej Palnatoke. Hvis du er online, vil Palica gerne tale med dig på IRC da.wikipedia --Sir48 (Thyge) 21. jul 2005 kl. 15:55 (CEST)

misforstået afstemningen[rediger kildetekst]

Hej Palnatoke!

Der er mange der har misforstået afstemningen. Se f.eks.: Diskussion:Holland#Kompromisforslag. Og der er modvilje mod dialog. Hvad er dit syn på sagen? Fedor 31. aug 2005 kl. 21:43 (CEST)