Brugerdiskussion:Pixi Uno/Arkiv 7

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kalø Veteranbiltræf-artikel[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno, kan du genoverveje, hvorfor du har slettet et afsnit med henvisning til andre specialmotor-steder i nærheden af Kalø veteranbiltræffene i artiklen om samme? Herfra er begrundelsen for at nævne Dansk Landbrugsmuseum, Landbrugsmessen, Dansk Motor- og Maskinsamling samt Mosten Raceday, at det er steder i nærheden, som kan være af interesse for folk, der er fascineret af specialmotorer. Din umiddelbare begrundelse er, at det er reklame. Hvis du ved nærmere eftertanke kan se min pointe, må du godt genetablere disse oplysninger. På forhånd tak.Old Dane (diskussion) 14. feb 2014, 10:43 (CET)

Skabelon: Vidste du[rediger kildetekst]

Hejsa. Er du sikker på at Toxophilus er den rette at lade galden gå ud over? Knud Winckelmann (diskussion) 18. feb 2014, 11:17 (CET)

Redigering af artikel om Vallekilde Højskole[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno

Du er aktiv i redigeringen af artiklen om Vallekilde Højskole. Tak for din interesse og indsats.

Jeg kan se, at du senest har fjernet links og genindsat gammel tekst om Vallekilde Højskole 4. januar. Den tekst er temmelig forældet. Eksempelvis har vi ikke udbudt fag inden for rytmisk musik i over tre år.

Vi ser meget gerne, at du retter tilbage til versionen af 4. januar inklusiv links. Og indgår også gerne i en dialog om rettelserne, hvis du mener at de er misvisende eller i konflikt med retningslinjerne her på siden.

Mvh Håkon Stolberg Viceforstander hkon@vallekilde.dk Telefon: 31344131

UEFA Europa League og Inter-Cities Fairs Cup[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno. Jeg vil meget gerne hører om dine planer med skabelonerne {{Inter-Cities Fairs Cup}} og til dels {{UEFA Europa League}}. Hvad er dine planer med disse to skabeloner. Vil du lave en skabelon ala (den pæne) {{UEFA Champions League}}, eller? Lige nu overlapper de to skabeloner hinanden på en for mig lidt uhensigtsmæssig måde. Glæder mig til at hører dine planer for skabelonerne. Venlig hilsen --Morten1997 (diskussion) 27. feb 2014, 18:25 (CET)

Den pæne model. Inter-Cities Fairs Cup har ikke samme historik som UEFA Cup, som derfor jeg laver to. --Pixi Uno (diskussion) 27. feb 2014, 18:33 (CET)

Anders Walter[rediger kildetekst]

Læs Brugerdiskussion:Daniellomholt


Holdet Vejle[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno

Jeg kan se at du har slettet siden for Holdet Vejle. Det er jeg ked af, da jeg føler at siden er/var faktuel, og det bedste sted at finde oplysninger om klubben. Jeg kan finde mange artikler ved en søgning på https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Speciel%3AS%C3%B8gning&search=fodboldklubber+danmark&go=G%C3%A5+til, som har mindre relevans end siden for Holdet Vejle. Siden var i øvrigt tænkt at skulle holdes opdateret og samtidig have historisk relevans på længere sigt.

Æselrytteren (diskussion) 7. mar 2014, 12:40 (CET)Æselrytteren

Hej. Jeres nystartede forening overholder ikke kriterierne for notabilitet. Det kan være om nogle år at foreningen har gjort sig bemærket og relevant. Men ikke nu. --Pixi Uno (diskussion) 7. mar 2014, 12:44 (CET)

Hajduk SPuL[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno. Jeg kan se, at du nu to gange har slettet siden for Hajduk SPuL udfra et kriterium om notabilitet. Hajduk SPuL er efter 6 års eksistens blevet en veletableret og aktiv del af det københavnske foreningsliv. De seneste to år er turneringen Hajduk Cup blevet gennemført på initiativ fra Hajduk SPuL, senest med deltagelse af hold fra større klubber som Skjold og B1950. Turneringen, og i øvrigt klubben Hajduk SPuL generelt, er baseret på 100% frivillighed, og grundlagt ud fra et ønske om at skabe større sammenhold mellem fodboldklubberne i københavnsk klubfodbold. Desuden opfylder Hajduk SPuL på et mere formelt plan samtlige notabilitetskrav for sportsklubber, som er beskrevet her: https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kriterier_for_virksomhedsartikler Jeg vil derfor gerne høre, hvor du finder belæg for at slette siden om Hajduk SPuL? Asmusjensen (diskussion) 11. mar 2014, 14:55 (CET)

Hvis du har mulighed for det, synes jeg vi skal have oprettet stubber for samtlige oblaster i Ukraine med 5-10 linier om oblastens historie, koncentreret om peroden fra Polens tre delinger frem til nu, og en grundig gennemgang af demografien. Netop tilknytningen til henholdsvis Rusland og Østrig mener jeg er med til at skabe baggrund for den aktuelle splittelse i Ukraine. Tilknytningen afspejler sig også i demografien idag. Der ud over bør artiklerne indeholde omtale af massakrerne i 20'erne, 30'erne og 40'erne hvor ukrainske højrekræfter var involveret i udrensninger af ikke ukrainere. Det er bl.a. karakteristisk at nogle af de meget aktive kræfter på Euromajdan, som Spilna sprava, Svoboda, Pravij sektor og UNA-UNSO har sine rødder i højrekræfterne, der manifesterede sig i 20'erne - 40'erne. Kan vi dele oblasterne op mellem hinanden, og sikre at artiklerne oprettes i løbet af et par uger? mvh Per (PerV) (diskussion) 13. mar 2014, 09:34 (CET)

Masherbrum[rediger kildetekst]

Hej Pixi,

Du skriver der ikke er troværdige kilder? Det er jo et Faktum at Ivan Braun hævdede det i Liga på P3 d. 19.03.2014. Desuden havde jeg opdateret med info om bjergets sværhedsgrad, som også er et faktum?

Hvad sker der?

/MM

- da du selv skriver i artiklen, at der ikke findes kilder som nævner udsagnet, er der ingen grund til at nævne det her. Hvis det kan bevises at manden, udover eget udsagn, har været på bjerget... ja, så er det en anden ting. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 20. mar 2014, 23:02 (CET)

VisitDenmark rettelse[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno.

Kan se du har rettet VisitDenmark-artiklen tilbage. Det er ok, mine rettelser var nok for gennemgribende ift det orginale indhold. Desværre er der stadig en del fejl og mangler i artiklen, som jeg gerne vil rette så den bliver mere faktuel. Et hurtig kig på danskturisme.dk er nok til at finde de første 15 ting man kan rette ;-)

Jeg forsøger at rette siden i mindre omfang, sådan at vi er enige med at det er faktuelt det der står der (meningen var slet ikke at gøre teksten til markedsføring, blot at gøre teksten rigtig).

Ellers er du velkommen til at sige til hvad jeg gør forkert - er nybegynder i det her :-)

God weekend!

//Mike/MikeyBO (diskussion) 21. mar 2014, 14:08 (CET)

Esther Ahlstrøm skulle ikke være notabel nok? Da artiklen med Niels Jørgen Riis blev slettet var begrundelsen den samme. En operakender mente nu nok, at han kunne synge, og artiklen kom på igen. På samme måde med Esther Ahlstrøm. Bare fordi hun er kendt og elsket på Bornholm, kan hun jo være dygtig nok.(Skrev 77.215.143.98 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


Maskinoversættelse?[rediger kildetekst]

Hallo. Den artikel "Miquel Crusafont i Pairó" er ikke en maskinoversættelse. Mit modersmål er tydeligvis ikke dansk, men jeg gør mit bedste. At slette den artikel med forklaringen "maskinoversættelse" er en utilstedelig mangel på respekt for mig. Hvis du hjælpe at rette de stavefejl, vil jeg være dig meget taknemmelig. Tak. --Leptictidium (diskussion) 23. mar 2014, 13:05 (CET)

Morten1997 har gjort en grundig sproglige revision af den artikel. Forhåbentlig skal du ikke slette den artikel igen. Tak for din forståelse og ha' en god dag.--Leptictidium (diskussion) 23. mar 2014, 13:24 (CET)

...det er mig, der har redigeret artiklen om Nessser. Jeg forstår ikke indvendingen om 'reklame', og jeg synes ikke jeg kan finde eksempler på det i artiklen. Der er udtryk, som ikke er neutrale, men det er vel ikke i sig selv udelukket i sammenhængen (Caruso var en fremragende tenor). Det er i hver tilfælde ikke hensigten, jeg har ikke nogensomhelst interesser i Nesser. Uanset hvad, forstår jeg ikke, at du ikke bare retter, det der støder dig. Det er vel vilkårene i Wikipedia og helt ok med mig.37.49.141.200 26. mar 2014, 13:01 (CET)


Et hurtigt kig på borsen.dk Top 1000 antyder at Danske Bank med en omsætning på mere end 100 mia. er nummer to og Wrist Group "blot" nummer 3 - målt på omsætning? --VicVal (diskussion) 27. mar 2014, 07:19 (CET)

Jeg tror, at et af problemerne er, at omsætning ikke er et helt entydigt begreb - særlig ikke når der tales pengeinstitutter. Ifølge Danske Banks eget regnskab for 2013 omtales samlede indtægter på "kun" 40 mia. og andre "hitlister" synes at lægges vægt på den opgørelsesmetode, se eksempelvis denne opgørelse (baseret på 2012-tal). Pugilist (diskussion) 27. mar 2014, 08:34 (CET)
Tak for hurtigt svar :-) Så er der jo mening med galskaben! - og jeg blev lidt klogere på dansk erhversliv --VicVal (diskussion) 27. mar 2014, 12:08 (CET)


Hej Pixi Uno. Jeg har ualmindeligt svært ved at se, at angivelse af et museums åbningstid er "reklame"- jf. din rettelse af Baunhøj Mølle--Ramloser (diskussion) 28. mar 2014, 18:55 (CET)

Men omvendt er det vist heller ikke særligt encyklopædisk !?! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. mar 2014, 20:45 (CET)
Det har du da ret i, Arne, og måske skulle det løses ved en generel politik på området. Det er ret tilfældigt, om åbningstider og lign. er anført i museumsartiklerne.Ramloser (diskussion) 29. mar 2014, 18:38 (CET)


Vedr. fjernelse af opslag.[rediger kildetekst]

Vi har set, at I har fjernet vores opslag på Wikipedia om Skøn Skole. Som en uddybende forklaring kan vi informere jer om at Skøn Skole er en non-profit organisation - altså ikke en skole i ordets forstand men en organisation/forening - som giver hjælp til selvhjælp til unge mennesker i uddannelse på skoler her i landet for at fremme kreativitet og samarbejde - færdigheder, som efterspørges i erhvervslivet. Hvad mener du, at der skulle ændres i teksten for at dette forstås rigtigt? Hvis I har brug for foreningens vedtægter, sender vi også gerne dem som dokumentation.

Original tekst: Skøn Skole er non-profit og landsdækkende forening stiftet af formand Anne Hopmann og næstformand Regitze Siggaard i oktober 2010. Initiativet giver hjælp til selvhjælp til skoler, gymnasier, handelsskoler, efterskoler mv. der vil forskønne deres læringsmiljø. Elever og lærere støttes online med idékataloger, tjekliser og processtyringsværktøjer. Målet er at formidle elever, at de med initiativ, en stor indsats og ansvar for egen situation kan være med til at forme deres eget liv og bevæge ting i samfundet.

I 2011 og 2012 blev der gennemført 4 pilotprojekter på private og kommunale skoler forskellige steder i Danmark. Skøn Skole financieres af virksomheder, som tager et socialt medansvar i samfundet – og foreningen nyder i øvrigt godt af frivilliges arbejdskraft fra fagfolk, som pædagogiske konsulenter, lærere, skoleledere, arkitekter og andre konsulenter, som kan give professionelt input. Et Advisory Board med repræsentanter fra erhvervslivet, kommuner og/eller anden offentlig part og lærere støtter foreningen.


Mange tak på forhånd. (Skrev 5.103.117.254 (diskussion • bidrag) 30. mar 2014, 18:35. Husk at signere dine indlæg.)

Fucking tøs[rediger kildetekst]

Jeg har lige oprettet siden Fucking tøs, men du slettede siden kort tid efter.

Hvorfor?

en film på 12 minutter, udgivet på en hjemmeside, uden den store opmærksomhed... er ikke notabelt og relevant her. --Pixi Uno (diskussion) 31. mar 2014, 21:51 (CEST)

Johannes Hecht-Nielsen[rediger kildetekst]

Pixi Uno, du har fjernet min redigering af artiklen om Johannes Hecht-Nielsen med begrundelsen, at den er POV. Du har ikke begrundet dette. Du har ikke svaret på artiklens diskussionsside endsige svaret på mine tidligere diskussionsindlæg sammesteds. Du kan ikke dokumentere din POV-påstand. Det er muligt, at du finder Johannes Hecht-Nielsens fremgangsmåde uheldig, men det er efter min opfattelse ukorrekt at fjerne de tiltag og handlinger, som manden SELV står inde for. Jeg forventer en forklaring her eller på artiklens diskussionsside. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 30. mar 2014, 18:29 (CEST)

Jeg er fuldstændig uvildig i denne sag; har ikke nogen præferencer eller aversioner i fht. Johannes Hecht-Nielsen. Ved læsning af teksten og ledsagende kilder er udtrykket "helt vildt POV" naturligvis uberettiget. Visse superlativer i tilføjelsen bør slettes, og der kan sikkert nuanceres vedr. mandens manglende popularitet; men det forekommer veldokumenteret, at han ved KV 2013 blev underkendt af vælgerne i Helsingør. Pixi Uno har tidligere tilkendegivet meget problematiske holdninger vedrørende, hvad der bør slettes =det Pixi Uno ikke kan lide. Vi har ikke brug for smagsdommere i administratorkredsen og Pixi Uno nærmer sig betænkeligt grænsen for, hvad der er rimeligt. Det bør seriøst overvejes, om denne bruger misbruger den betroede post, det indebærer, at være administrator. Personligt finder jeg, at mandatet bør underkendes.---Ramloser (diskussion) 30. mar 2014, 23:45 (CEST)
Til Ramløser: Jeg skal blot kvittere for din kommentar. Man kan være enig med Pixi Uno i bedømmelsen af dette eller hint tekststykke, men det er efter min opfattelse uholdbart, at Pixi Uno tydeligvis end ikke vil argumentere for sin holdning. Jeg har hele tiden argumenteret for min vurdering og efterlyst et modspil - det kommer bare ikke, og det bekræfter kun for mig, at jeg har ret. Rmir2 (diskussion) 2. apr 2014, 06:28 (CEST)

Frank Lauridsen slettet?[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno

Jeg er ved at redigere siden om en af dansk rocks koryfæer Frank Lauridsen, som du har slettet? Det er jeg meget uforstående overfor, der er jo masser af wikipedia-sider herinde om musikere? Hvis jeg ser på Rasmus Seebach eller Lis Sørensen, så er de både faktuelle, men også meget rosende og de har fået lov at blive stående? Det synes jeg ikke at der e rmeget ytringsfrihed over? Mvh. Giant Sheep Music

Hej. Hvis du nu har læst din diskussionsside, vil du finde svaret. Du havde gang i en stor reklame og forherligelse af ovennævnte person. - dertil må I finde andre steder til den slags. --Pixi Uno (diskussion) 4. apr 2014, 11:42 (CEST)


Sletning af "Daniel Thorup"[rediger kildetekst]

Jeg forstår ikke din beslutning om at slette artiklen om Daniel Thorup grundet manglende notabilitet. Du har måske ikke meget viden om rap-verdenen, undergrundshiphop og rapslam, hvilket kan begrunde din manglende indsigt. Daniel Thorup er ikke en meget kendt musiker, men er uden tvivl et upcoming navn; Daniel har været spillet i radioen, hans musik er blevet brugt på primetime TV3-programmer og nummeret "Klap Forhelvede" havde stor national succes på iTunes, Spotify etc, samt at det var den officielle sang i Sunny Beach sommeren 2013 (tror jeg nok).

Udover det, så er Daniel et kæmpe navn indenfor Rapslam og så videre og så videre og så videre. Personen der skrives om er uden tvivl notabel jvf. reglerne om notabilitet for musikere.

Dysp (diskussion) 4. apr 2014, 23:25 (CEST)


Forstår ikke din modstand ift. oprettelsen af denne side? - Katrine Greis-Rosenthal[rediger kildetekst]

Katrine er en upcoming skuespiller med en film og en stort anlagt tv-serie på vej. Artiklen er holdt i et neutralt og ikke rosende sprog. Vil mene af din kritik af oprettelsen af denne side ligner nedenstående kritik.


Sletning af "Daniel Thorup"[redigér wikikode] Jeg forstår ikke din beslutning om at slette artiklen om Daniel Thorup grundet manglende notabilitet. Du har måske ikke meget viden om rap-verdenen, undergrundshiphop og rapslam, hvilket kan begrunde din manglende indsigt. Daniel Thorup er ikke en meget kendt musiker, men er uden tvivl et upcoming navn; Daniel har været spillet i radioen, hans musik er blevet brugt på primetime TV3-programmer og nummeret "Klap Forhelvede" havde stor national succes på iTunes, Spotify etc, samt at det var den officielle sang i Sunny Beach sommeren 2013 (tror jeg nok).

Udover det, så er Daniel et kæmpe navn indenfor Rapslam og så videre og så videre og så videre. Personen der skrives om er uden tvivl notabel jvf. reglerne om notabilitet for musikere.

Dysp (diskussion) 4. apr 2014, 23:25 (CEST)

mvh Per (PerV) (diskussion) 6. apr 2014, 20:04 (CEST)

Min mening.[rediger kildetekst]

Jeg ved du ikke går ind for vægelsindet akademikerføleri og foretrækker at tale frit fra leveren, så derfor vil jeg gøre det samme: Jeg syntes du opfører dig som et røvhul.

Jeg er enig med dig i at Salmonsens-artiklerne er et problem og jeg er ikke enig med Nico i at man ikke kan bruge en <uencyklopædisk> på sådanne artikler, jeg har selv påsat denne på de værste eksempler af stort set ulæselige Salmonsens-artikler.

Men din væremåde og din måde at kommunikere på holder ikke mere. Ja, du er frustreret over den retning, dawiki pt. tager. Men dette er, på godt og ondt, et samarbejde, hvad enten du syntes om det eller ej, og du indbyder ærligt talt ikke til nogen seriøs debat, når du slynger om dig med trusler om et en-mands-slettetogt og øgenavne.

Tag en pause, gå væk fra det hele og vær ligeglad. Den anden vej er jeg bange for vil være ødelæggende for sammenholdet her på dawiki.

Du kan tage min mening til dig eller vælge at ignorere den, men jeg syntes jeg skyldte dig at være ærlig. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. apr 2014, 02:25 (CEST)

Og en anden mening[rediger kildetekst]

Jeg er enig i at Pixi Uno er røget op i det røde felt, men den måde Tostarpadius opfører sig på kan også bringe mig op i det røde felt!

Jeg forestiller mig istedet, at foreslå en blokering af Tostarpadius, måske først i 24 timer, og så trappe op hver gang han opretter en artikel, der ikke overholder stilmanualerne på wikipedia, jeg ved ellers ikke hvordan man lærer ham det.

Nu har adskillige brugere på wikipedia henvendt sig til ham, venligt og også mere bestemt for at få ham til at overholde stilmanualen, i mere end 4 år.

Første gang en bruger påpegede det var 11. sep 2009, 17:18 af KLN, nok en gang 10. okt 2009, 23:12, igen 10. jan 2011, 16:37, igen 17. feb 2011, 19:00, igen 26. mar 2011, 09:06, 20. feb 2012, 23:32, 10. apr 2012, 11:39, 7. maj 2012, 08:21, 4. sep 2012, 17:21, 13. nov 2012, 16:22, 25. sep 2013, 20:39, 27. sep 2013, 10:06, 27. sep 2013, 12:12, 7. okt 2013, 14:57, 7. okt 2013, 21:06, 8. okt 2013, 02:40, 17. okt 2013, 23:46, 27. okt 2013, 09:36, 27. okt 2013, 12:47, 30. okt 2013, 23:53, 31. okt 2013, 03:28, 31. okt 2013, 13:06, 19. dec 2013, 10:15, 7. jan 2014, 12:30, 17. feb 2014, 07:38, 18. feb 2014, 16:29, 26. mar 2014, 11:16. Det er de ca. 30 gange adskillige forskellige brugere har påtalt den manglende wikificering af Salmonsens-artikler eller hvor Tostarpadius ellers copy/paster fra.

For at bevise at brugeren sidder alle henvendelser overhørigt, foreslår jeg vi går samtlige artikler i Kategori:Artikler der bør formateres igennem og tæller op hvor mange Tostarpadius fortsat har liggende der. Jeg vil anslå det er adskillige hundrede. Hvornår skal det have konsekvenser? mvh Per (PerV) (diskussion) 14. apr 2014, 02:53 (CEST)

Blokkering dur ikke. Det forhindre oprydning. Men der må gerne være fokus på at få ryddet op. Jeg har lavet en optælling i database-dumps med artikler i Kategori:Artikler der bør formateres og enten Kategori:Salmonsens eller Kategori:Personer i Dansk Biografisk Leksikon:
Antal Dato
  • 11 2010-04-04
  • 16 2010-06-02
  • 16 2010-06-14
  • 15 2010-06-29
  • 17 2010-08-02
  • 24 2010-09-09
  • 36 2010-10-23
  • 38 2010-11-02
  • 55 2011-01-12
  • 57 2011-01-21
  • 64 2011-01-30
  • 78 2011-02-27
  • 102 2011-04-14
  • 119 2011-05-03
  • 120 2011-05-23
  • 121 2011-06-19
  • 125 2011-08-18
  • 129 2011-09-24
  • 178 2011-10-20
  • 190 2011-11-06
  • 191 2011-11-17
  • 191 2011-11-24
  • 194 2011-12-11
  • 194 2011-12-19
  • 194 2011-12-27
  • 194 2012-01-04
  • 230 2012-05-08
  • 229 2012-06-08
  • 232 2012-08-06
  • 245 2012-09-24
  • 261 2012-10-28
  • 313 2013-03-18
  • 311 2013-04-01
  • 312 2013-04-19
  • 311 2013-05-07
  • 329 2013-05-29
  • 333 2013-06-12
  • 330 2013-06-25
  • 339 2013-07-12
  • 336 2013-07-29
  • 335 2013-08-15
  • 349 2013-08-25
  • 355 2013-09-07
  • 354 2013-09-19
  • 344 2013-10-02
  • 344 2013-10-17
  • 322 2013-11-01
  • 317 2013-11-17
  • 320 2013-12-01
  • 321 2013-12-17
  • 318 2014-01-01
  • 314 2014-01-17
  • 314 2014-02-05
  • 312 2014-02-21
  • 311 2014-03-10
  • 309 2014-03-27
Det har toppet og det kan blive bedre... Jeg vil gerne lave en liste med de aktuelle artikler. --Steen Th (diskussion) 14. apr 2014, 11:21 (CEST)
Jeg går nu systematisk igennem de gamle, men er taksam for al hjælp. Tostarpadius (diskussion) 14. apr 2014, 12:58 (CEST)

Mit arbejde her er også blevet belønnet. 13. august 2010 fik jeg "Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar". Tostarpadius (diskussion) 14. apr 2014, 16:35 (CEST)

Og den samme bruger, Urbandweller skrev 27. september 2013 på din diskussionsside, under overskriften Du sænker standarden på Wikipedia:
citat: Gamle? Faktum er jo, at du hele tiden opretter nye uwikificerede artikler (fx Ernst Stemann fra den 19. september eller Jakob Gyllenborg oprettet den 25. august). Omfanget af disse artikler er et halvt hundrede - hvis ikke flere. Det er altså allerede en meget stor og monoton opgave, som andre brugere næppe gider at påtage sig. Hvis ikke artiklerne bliver wikificeret inden for det næste års tid, tror jeg, at jeg vil indstille dem til sletning. Uredigeret Salmonsen-indhold findes allerede på Runeberg.org, og jeg tror, at et rødt link er mere motiverende at arbejde med for nye brugere end uwikificerede artikler. --Urbandweller (diskussion) 27. sep 2013, 12:12 (CEST)
Så på 3 år er du altså røget ned fra "en Utrættelige Bidragsyder" til at "sænke[r] standarden på Wikipedia" i Urbandwellers øjne, prøv at tænke over det, mens du wikificerer dine artikler! mvh Per (PerV) (diskussion) 14. apr 2014, 17:13 (CEST)
Jeg prøvede lige at tage et hurtigt kik på Kategori:Artikler der bør formateres. En af de første artikler er om den finske biskop Mikael Agricola, som Tostarpadius oprettede i 2010, men som ikke rettet til siden. Med det resultat at teksten stadig er med over 80 år gammel retskrivning og uden nævneværdig wikificering. og skal vi tro statistikken ovenfor, er der åbenbart mindst trehundred artikler til af samme slags. Mange af emnerne er givetvis notable ligesom biskoppen, men artiklerne om dem er noget nær ubrugelige. Og problemet bliver bestemt ikke mindre af, at Tostarpadius til stadighed opretter nye artikler af samme slags, mens de gamle bare får lov at ligge.
Havde undertegnet været administrator, så var Tostarpadius for længst blevet blokeret for at få pointen til at trænge ind. En blokering gør selvfølgelig ikke i sig selv artiklerne bedre, men det gør de mange henstillinger tydeligvis heller ikke. Skal det gøres lidt mindre dramatisk, kunne man måske forbyde Tostarpadius at oprette nye artikler, indtil de gamle er blevet formateret. Ikke at jeg bryder mig om den slags regler for enkelte brugere, men jeg har bemærket, at man har haft begrænsninger for enkelte brugere på svensk Wikipedia, der havde svært ved at styre deres aktivitetsniveau. Men det ved Tostarpadius som tidligere administrator der sikkert mere om.
Angående Pixi Unos sprogbrug og opførsel så er det som påpeget af flere andre uacceptabelt. Men hidtil er der åbenbart ingen af dem, der kender proceduren for fratagelse af administratorrettigheder, der har følt sig tilstrækkelig ramt til, at de vil sætte maskineriet i gang. Måske det i stedet vil være en ide at genoplive nu inaktive Byrias forslag fra sidste om periodiske valg for administratorer? Det har man på svensk Wikipedia, og det kostede faktisk Tostarpadius dennes administratorpost der i april sidste år. --Dannebrog Spy (diskussion) 14. apr 2014, 20:27 (CEST)

Min holding er uændret, og hvis ikke Tostarpadius meget snart ændrer attitude, så må jeg anse tildelingen af Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar for en stor fejl. Hvem i alverden gider rydde op i 300+ artikler, som åbenbart kun tjener til at pynte på brugerens liste over bidrag? Modsat de artikler, som bliver til, eller forbedret, i et godt og konstruktivt samarbejde mellem brugere, fx i Wikipedia:WikiProjekt Maleri. --Urbandweller (diskussion) 14. apr 2014, 23:47 (CEST)

Til Pixi Uno om Kiev->Kijev[rediger kildetekst]

Kan du ikke prøve at se på Diskussion:Kijev og gi dit besyv med. Der er ikke enighed om flytningen Kiev->Kijev, som jeg påbegyndte på baggrund af - efter min mening - meget gode argumenter. :( mvh Per (PerV) (diskussion) 17. apr 2014, 01:36 (CEST)