Brugerdiskussion:Sorenhk/arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Sorenhk.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Sorenhk! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 3. sep 2011, 20:21 (CEST)

Du skal ikke blive ved med at fjerne først {{kilder}} og dernæst {{km}} fra Møldrup (Mariagerfjord Kommune) uden kommentarer. Du bedes give en begrundelse eller en kilde, der dokumenterer, at byen kun har seks indbyggere.
- Sarrus (db) d. 3. sep 2011, 20:34 (CEST)


Reklame skabelon[rediger kildetekst]

Hvis du vil fjerne Reklame skabelonen på Hadsund Centrum, så begrund hvorfor på diskussionssiden. Du kan ikke bare slette den. --NivlekDa 4. sep 2011, 18:14 (CEST)

Det samme gælder {{notabilitet}}-skabelonen på Møldrup (Mariagerfjord Kommune). Man bør i det hele taget ikke fjerne denne skabelon fra artikler, man selv har oprettet.
- Sarrus (db) d. 4. sep 2011, 19:00 (CEST)
Det gælder stadig! Du kan deltage i sletningsdiskussionen her: Wikipedia:Sletningsforslag/Møldrup (Mariagerfjord Kommune).
- Sarrus (db) d. 4. sep 2011, 21:57 (CEST)


Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hej Søren! Vil du ikke nok benytte funktionen forhåndsvisning; på den måde kan du kontrollere hvordan dine ændringer ser ud i den færdige artikel uden at fylde op i loggen når du gemmer så tit som du gør. Bare et godt råd der giver os andre et bedre overblik. Mvh --Jørgen 5. sep 2011, 19:33 (CEST)

Alternativt kan du eksperimentere lige så tosset du vil, hvis du bare gør det under dig selv, fx på Bruger:Søren1997/sandkasse (bare tryk på den og skriv løs! - du kan også kopiere en eksisterende artikel hertil og så lege med den, indtil du synes, den er blevet bedre, og så kopiere den tilbage).
Bemærk dog venligst, at ikke alle små emner skal have egen artikel. Hvis du kun kan skrive en linje om fx Hadsund centrum, så er det bedre at skrive videre i Hadsund - eller en kopi af den hos dig selv. Det er faktisk derfor, vi har slettet artiklen nogle gange. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. sep 2011, 19:43 (CEST)
Vær venlig at se, hvad vi skriver til dig, og prøv at gøre, som vi beder dig om! Hvis du er i tvivl om noget, må du gerne spørge her; vi skal nok se det og hjælpe dig. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. sep 2011, 20:01 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pelle Hansen 5. sep 2011, 21:00 (CEST)
Læs gerne den her Hjælp:Forhåndsvisning. --Pelle Hansen 5. sep 2011, 21:00 (CEST)
Det gælder stadigvæk!! --Pixi Uno 7. sep 2011, 16:42 (CEST)
Sig endelig til hvis du ikke forstår eller vil forstå ovenstående. --Pixi Uno 20. sep 2011, 19:13 (CEST)
IGEN!!! --Pixi Uno 18. dec 2011, 18:51 (CET)


Der er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 7. sep 2011, 16:35 (CEST)
PS: Præcis samme er gældende for Fil:Hadsund-logo.jpg. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 7. sep 2011, 16:35 (CEST)


Hej Søren. Vær venligst opmærksom på at du ikke må kopiere billeder og grafik, som du finder på nettet. Du kan læse mere om det i det nedenstående.

Respekter ophavsretten
Hej Sorenhk. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 7. sep 2011, 16:40 (CEST)


Hej Sorenhk. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 7. sep 2011, 16:47 (CEST)

Det bliver ikke mere lovligt af at du lægger Fil:Hadsund-logo.jpg op når jeg lige har slettet det. Det er stadigvæk ophavsretsligt beskyttet! --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 7. sep 2011, 16:46 (CEST)

Du er blevet blokeret i 2 timer på grund af brud på ophavsretten.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. --Pixi Uno 7. sep 2011, 16:51 (CEST)
Hej Sorenhk. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Trade 7. sep 2011, 19:36 (CEST)


Blokeret igen[rediger kildetekst]

Hej Søren. Jeg har blokeret dig for atter at lægge Hadsunds byvåben op. Som du har fået at vide adskillige gange før, så må du ikke kopiere ting du finder på nettet.

Ligeledes har du fået en del gode tips, som du har ignoreret. Jeg ser gerne at du her, på denne side, kommer med en eller ande for tilkendegivelse af at du har læst og forstået det der bliver skrevet til sig. Mvh Knud Winckelmann 11. sep 2011, 16:16 (CEST)

Hej igen. Kunne jeg lige bede dig om lige at tage stilling til det ovenstående? Læser du med her? Mvh Knud Winckelmann 20. sep 2011, 19:40 (CEST)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Pixi Uno 16. okt 2011, 16:02 (CEST)


Endnu et Tip[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Algiz 16. okt 2011, 16:08 (CEST)


Redigeringer[rediger kildetekst]

Hej. Du skal ikke ændre i korrekte data. Hadsund Syd hedder Hadsund Syd og ikke andet. Derudover er vi i 2011, og derfor skal du ikke rette data der passer med 2009. --Pixi Uno 16. okt 2011, 16:40 (CEST)


Blokeret igen[rediger kildetekst]

Du har nu igen igen lagt billedmateriale som er underlagt ophavsret op på artiklen om Hadsund. --Pixi Uno 16. okt 2011, 22:55 (CEST)

Du er blevet blokeret i 1 uge på grund af brud på ophavsretten.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.



Eget arbejde?[rediger kildetekst]

Hvordan kan billedet på Hadsund Nord Station være eget arbejde, når stationen er nedrevet for mange mange år siden? --Pixi Uno 18. dec 2011, 18:56 (CET)

Du er igen igen igen blev blokeret, da du tilsyneladende ikke forstår noget som helst af hvad der bliver skrevet og fortalt dig. Du har nu igen indsat kopieret materiale. Det drejer sig om billeder på Hadsund Nord Station og Hadsund Syd Station, som du har stjålet fra andre hjemmesider. --Pixi Uno 18. dec 2011, 19:02 (CET)
og et logo for kommunen og nogle etiketter og logo for et bryggeri. --Pixi Uno 18. dec 2011, 19:18 (CET)
Du er blevet blokeret i 1 måned på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.



Hej Søren. Læs venligst her. -> Brugerdiskussion:62.44.135.115. --Pixi Uno (diskussion) 11. maj 2012, 09:40 (CEST)[svar]


Sidste chance![rediger kildetekst]

Hej Søren.

Det er vigtigt at du læser og forstår dette. Alle dine andre brugerkonti er nu blokeret for evigt. Denne konto, "Søren1997", har fået ophævet sin evige blokering, og er blevet erstattet med en tidsbegrænset på 3 måneder. Det vil sige at du igen kan redigere på Wikipedia den 15. august 2012. MEN det kræver at du overholder det du selv har fortalt mig via email, "jeg vil sørge for at det ikke sker igen", og ikke bare fortsætter som du gør lige nu. Hvis jeg finder ud af at du ikke overholder vores aftale, om at du først begynder at redigere på Wikipedia fra den 15. august 2012, vil jeg ikke udelukke at der kan komme til at gå år inden vi igen kan åbne din brugerkonto. Dette betyder at du fuldstændig skal holde dig væk, og heller ikke bruge bibliotekets, skolens, eller andre computere til redigering i 3 måneder..

Håber du får en god sommerferie, og du vil bruge lidt af tiden på at læse om hvad Wikipedia er for en størrelse. For du trænger til at sætte dig ordentligt ind i sagerne. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 15. maj 2012, 12:03 (CEST)[svar]


Byer / overkategori[rediger kildetekst]

Hej Søren. Jeg kan du til fx Farsø har Kategori:Byer i Vesthimmerlands Kommune. Men artiklen Farsø er med i kategori Kategori:Farsø og den kategori er med i Kategori:Byer i Vesthimmerlands Kommune. Så Kategori:Byer i Vesthimmerlands Kommune er unødvendig for artiklen for Farsø, da Kategori:Byer i Vesthimmerlands Kommune allerede er en overkategori som artiklen Farsø indirekte var medlem af. --Steen Th (diskussion) 29. okt 2012, 10:27 (CET)

Hej Steen. Jeg kan ikke rigtig forstå hvad du mener med "Jeg kan du til fx Farsø har Kategori:Byer i Vesthimmerlands Kommune." Kan du ikke lige forklare det lidt bedre. Mvh --Søren1997 (diskussion) 29. okt 2012, 15:06 (CET)
Steen skal jeg fjerne det fra Farsø og de andre byer, er det det du mener --Søren1997 i (Diskussion, Projekter og Billedeopslag) 1. nov 2012, 16:01 (CET)
Kunne du ikke lave indryk - det gør det lettere at overskue. Du må godt på et tidspunkt rulle dine ændringer tilbage. --Steen Th (diskussion) 1. nov 2012, 20:02 (CET)


Husk kildehenvisninger[rediger kildetekst]

Ser at du har gang i at oprette lister med byers indbyggertal. Husk i den forbindelse at der altid skal være angivet kilder på lister som på alt muligt andet. Overvej også om det er relevant at angive indbyggertal for hvert enkelt år. I de tabeller jeg har lavet med indbyggertal, der har jeg kun opgivet for hvert andet eller fjerde år, for at begrænse mængden af informationer og fordi Wikipedia har en politik om at artikler ikke skal være på liste-form. --Patchfinder (diskussion) 5. dec 2012, 12:25 (CET)

Hej Patchfinder. Jeg skal nok huske at tilføjede kilder men det bliver ikke lige i dag. Jeg syntes at det er relevant at man kan se byens indbyggertal for hvert år så længe det ikke bare ikke er gennem 10 år fordi så bliver det for meget :). Håber du havde en god ferie :D. MVH --Søren1997 i (Diskussion, Projekter og Billedeopslag) 5. dec 2012, 12:51 (CET)
Godt at du husker kilderne. Det er fint nok, at man kan se de seneste 2-3 år, men hvis man eksempelvis udarbejder en detaljeret oversigt, der går mange år tilbage, så får man for mange informationer, hvis ikke man springer noget over. Tak, jeg jeg en rigtig god ferie :-) --Patchfinder (diskussion) 5. dec 2012, 13:17 (CET)

Okay jeg tilføjer nok nogle af kilderne i morgen. --. Se årets julequiz her Bruger:Søren1997/Julequiz 2012 og svar på de 5 spørgsmål om julen. God Jul. Søren1997 i (Diskussion) 6. dec 2012, 17:25 (CET)


Husk stavekontrol[rediger kildetekst]

Hej Søren, jeg synes at du laver en del stavefejl som en almindelig stavekontrol burde fange. Har du problemer med at få den til at fungere? eller glemmer du at bruge den? Selv har jeg installeret et plug-in til Firefox, så jeg kan udføre stavekontrol direkte i Wikipedia. --Patchfinder (diskussion) 9. dec 2012, 00:25 (CET)

Jeg har ikke noget stavekontrol program hvor finder man da det henne. --Søren1997 i (Diskussion) 9. dec 2012, 00:33 (CET)
Jeg har installeret Mozilla Firefox i en en dansk udgave. Når jeg højreklikker på musen så kommer stavekontrollen frem, jeg mener at det danske sprog er forudinstalleret, men ellers kan jeg også vælge at installere en ordbog i et andet sprog, når jeg højreklikker med musen. --Patchfinder (diskussion) 9. dec 2012, 00:52 (CET)

mon det virker til Internet Explorer. MVH --Søren1997 i (Diskussion) 9. dec 2012, 09:18 (CET)

Det har jeg ingen erfaringer med, men Word har også en ganske udmærket stavekontrol, længere artikler skriver jeg altid i Word først. --Patchfinder (diskussion) 9. dec 2012, 10:22 (CET)
Okay det var da en god ide det vil jeg gøre næste gang jeg skal skrive en ny artikel. Lige en lille ting om Hadsund artiklen. Jeg har tilføjet det kort over Hadsund området, jeg syntes selv det er blevet godt. MVH --Søren1997 i (Diskussion) 9. dec 2012, 10:28 (CET)


Hejsa!

Hadsund-skiltet i din signatur er ret mørkt, så som regel ser jeg bare en sort firkant (det afhænger af browser og skærmindstillinger). Prøv at gøre billedet lysere og/eller give det større kontrast. --Palnatoke (diskussion) 9. dec 2012, 11:18 (CET)


Testskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Søren1997. Hvorfor giver du test-skabeloner til brugere, der enten ikke har bidraget med noget endnu eller som har foretaget gode redigeringer? mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. dec 2012, 14:50 (CET)

Bruger:Mycigcom har 4 bidrag. så jeg kan ikke forstå den er blevet slettet. MVH --Søren1997 i (Diskussion) 14. dec 2012, 14:54 (CET)

Men er der nogen af dem, der er hærværk eller nonsens? Vedkommendes brugerside var rigtigt nok noget reklamerende, men så kan man byde velkommen og lige påpege at man ikke skal skrive om sig selv. Knud Winckelmann (diskussion) 14. dec 2012, 14:58 (CET)
Okay så forstår jeg. Jeg syntes disse brugerside bør slettes Bruger:Billigpowerbalance, Bruger:8aHRJ, Bruger:Janusrnielsen, Bruger:Dragon Vance, Bruger:Ahle, Bruger:MasterOfEU1, Bruger:Mott Mottovic, Bruger:Sophie Österberg (WMSE) og Bruger:Hovelol. MVH --Søren1997 i (Diskussion) 14. dec 2012, 15:01 (CET)

Hvorfor opretter du siden Brugerdiskussion:Mycigcom igen når han ikke har lavet flere ændreinger siden jeg indsatte den?. MVH --Søren1997 i (Diskussion) 14. dec 2012, 15:15 (CET)

Jeg oprettede den, for det tilfælde at han ikke havde set din test-side. Der er ingen grund til at skræmme folk væk, hvis de kan bidrage med noget positivt.
Jeg ser ikke umiddelbart nogen grund til at slette de fleste af de brugerside, folk må skrive hvad de har lyst til, sålænge det overholder Wikipedia:Normer for brugersider. Mvh. Knud Winckelmann (diskussion) 14. dec 2012, 15:22 (CET)

Okay. God jul MVH --Søren1997 i (Diskussion) 14. dec 2012, 15:26 (CET)


Promovering[rediger kildetekst]

Hej Søren. Kan du ikke lade være med konstant at prøve at få folk til at skrive om Hadsund? Det er fint, at du er ivrig, men folk arbejder, på det de har lyst til, og det skal de også have lov til – alt arbejde på Wikipedia er jo frivilligt. Redigeringsbeskrivelser skal ikke bruges til at hverve folk til et projekt, de skal bruges, til at beskrive ændringen du foretager og ikke andet. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 15. dec 2012, 13:41 (CET)

Okay :)--Søren1997 i (Diskussion) 15. dec 2012, 13:51 (CET)


Lidt mere om Hadsund...[rediger kildetekst]

Hej Søren - tak for din hilsen, jeg har bestemt ikke noget imod at du henvender dig.

Som du gætter, er jeg vokset op i Als og har interesseret mig for trafik, såvel på landevej som til søs og i tog hele mit liv. I dag bor jeg i Mariager.

Jeg er også lokalhistorisk interesseret, derfor har jeg bl.a. tilføjet lidt om den gamle Hadsundbro, til dels ting jeg har fundet på Landsarkivet i Viborg. Fra 1988 til 2000 arbejdede jeg som journalist på Randers Amtsavis her i området, med base i Mariager, men til tider også i Hadsund og Hobro.

Jeg har lige kikket et par af Hadsund-/Hadsundbroteksterne efter, så stavning m.v. er korrekt. Jeg var i øvrigt selv med ved indvielsen af den nuv. Hadsundbro i november 1976. Alle skoleelever i kommunen var i busser kørt til Hadsund for at stå med Dannebrogsflag i hænderne og hilse på Dronning Margrethe, da hun skulle klippe snoren.

Jeg synes som du, at Hadsund-artiklen fortjener at blive udbygget, men det svinger meget, hvor meget tid jeg har til at gøre noget ved det.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har noget du særligt vil spørge om.

Med din interesse for tog og jernbaner, kender du så Dansk Jernbane-Klub? - www.jernbaneklub.dk -? Jeg redigerede medlemsbladet Jernbanen fra 1986 til 1997.

venlig hilsen, Anders / Omtanke (diskussion) 15. dec 2012, 22:47 (CET)

Det er helt fint. Jeg bor i Hadsund og ved en hel del om byen :). Rigtig godt du vil hjælpe :D. --Søren1997 i (Diskussion) 15. dec 2012, 23:56 (CET)


Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Hej, Søren jeg er rigtig glad for at du deltager i sletningsdebatterne, men det ville være bedre at du ville begrunde det i stedet for bare at indsætte, en skabelon. Det, gør bl.a at andre kan forholde sig bedre, til hvad der sker i debatten. Mvh, --Trade (diskussion) 19. dec 2012, 15:37 (CET)

Det gør jeg også de fleste gange :D. Mvh --Søren1997 i (Diskussion) 19. dec 2012, 15:47 (CET)


Kategori:Ikke købstad[rediger kildetekst]

Hej Søren. Sletter du ikke lige selv dine handlinger vedrørende -> Kategori:Ikke købstad? Der er mange ting som "ikke er"... --Pixi Uno (diskussion) 30. dec 2012, 23:14 (CET)

Glemte helt at svare dig men det er gjort nu :D --Søren1997 i (Diskussion, Projekter) 2. jan 2013, 09:40 (CET)



Peter Rosenmeier[rediger kildetekst]

Jeg, kan se at du skriver han er handikappet/paralympisk atlet. Det, ville være rart hvis man kunne få specificeret havd det handikap så gik ud på. --Trade (diskussion) 17. aug 2012, 20:50 (CEST)



Incentive A/S[rediger kildetekst]

Hele verden drejer sig ikke om Hadsund! Når en virksomhed har ligget 33 år i København og fire år i Hadsund (før den gik konkurs), så er København nok noget mere relevant som adresse. Prøv at udvide din synsvinkel til lokaliteter uden for Hadsund. --KLN (diskussion) 19. aug 2012, 01:30 (CEST)

Det kan du jo have ret i :D Bruger:Søren1997 19. aug 2012, 17:34 (CEST)




Havnø Mølle[rediger kildetekst]

Hej!

Det er tydeligt at teksten i artiklen Havnø Mølle oprindelig er forfattet på et andet sprog end dansk. Når du oversætter, må du gerne gøre dig mere umage med at få tilrettet grammatikken. Men det er fint at få en artikel om møllen! --Palnatoke (diskussion) 19. aug 2012, 09:59 (CEST)

Jo det er en artikl på tysk som jeg har over sat til dansk. Beklager meget fejlen jeg havde ikke lige set at den ikke havde oversat det korrekt MVH Bruger:Søren1997 19. aug 2012, 17:32



Stop med Hadsund![rediger kildetekst]

Din ændringer i artiklen om Hadsund er ikke forbedringer, tværtimod! Der er blevet ryddet op én gang efter dit misk-mask, og så skal du ikke starte forfra. Find en anden artikel at bruge tiden på, da det ville være bedst. --Pixi Uno (diskussion) 21. aug 2012, 18:59 (CEST)

Hej Pixi Uno

angående bydel Hadsund Huse må jeg tilføje: Hadsund Huse ligger i den nordvestlige del af Hadsund ud til hovedevej 507

Mhv Bruger:Søren1997 den 21. august 2012 kl. 19:07

Det har jeg lige gjort. Noget andet er, at når du får henvendelse her, så skal du også svare her. - eller bliver det noget rod. --Pixi Uno (diskussion) 21. aug 2012, 19:15 (CEST)
Nu skal du stoppe! Du har igen igen igen, og efter forgående besked, igen rodet rundt i det. Sæt dig ind i sagerne, eller hold fingerne væk! --Pixi Uno (diskussion) 21. aug 2012, 19:52 (CEST)

Okay Pixi Uno Mvh Bruger:Søren1997 20:00



Hej! I stedet for at lave en side med billeder fra Hadsund kan du indsætte {{Commonskat|Hadsund}} på et passende sted nederst. Så kan folk selv kigge løs. Jeg tror det er første by, der har fået en galleriside - det tror jeg vi prøver at undgå på Wikipedia. I øvrigt tror jeg at du har fået størstedelen af byen med - lige pånær min morfars og min oldefars huse:-) Mvh --Jørgen (diskussion) 24. aug 2012, 20:30 (CEST)

Jeg har nu oprettet en Commons-side med de samme billeder, slettet siden her, og rettet linket i navboksen. Billedgallerisider passer meget bedre ind i konceptet på Commons. --Palnatoke (diskussion) 24. aug 2012, 21:08 (CEST)

Det er bare i orden --Søren1997 (diskussion) 1. sep 2012, 15:23 (CEST)




Godaften.

Vil blot meddelde dig, at jeg har oprettet to sletningsforslag på artikler du har oprettet; Vestergade og Østergade. --Pelle Hansen 30. aug 2012, 23:08 (CEST) Okay Pelle Hansen --Søren1997 (diskussion) 1. sep 2012, 15:22 (CEST)




Folketal Esbjerg[rediger kildetekst]

Hvorfor bliver du ved med at indsætte den tabel med folketal som helt åbenlyst er fyldt med fejl og uden kildeangivelse!--Lcl (diskussion) 3. sep 2012, 20:52 (CEST) Forklar mig hvad fejlen er --Søren1997 (diskussion) 3. sep 2012, 20:56 (CEST)

Det er vel ikke særligt sandsynligt at folketallet i 1955 er 2.484 eller i 5.526 i 2006? Det er også lidt mystisk at folketallet falder markant efter 2005. Har du en forklaring her? Hvis du nu angav din kilde kunne vi selv checke og evt rette tallene.--Lcl (diskussion) 3. sep 2012, 21:21 (CEST)

Det må så være en stavefejl Hilsen --Søren1997 (diskussion) 3. sep 2012, 21:36 (CEST) Må jeg rette fejlen og indsætte den på Esbjerg artiklen igen. Mvh --Søren1997 (diskussion) 3. sep 2012, 21:39 (CEST)

Jeg har lagt et link til en kilde på diskussionssiden, som du evt kan bruge til at checke tallene og angive som kilde.--Lcl (diskussion) 3. sep 2012, 21:48 (CEST)

Jo tak Mvh --Søren1997 (diskussion) 3. sep 2012, 21:49 (CEST)

Send en venlig tanke til Rmir2, der fik rettet folketallet og indsat kilder.--Lcl (diskussion) 5. sep 2012, 02:12 (CEST)



Til inspiration[rediger kildetekst]

Hej!

Hvis du læser svensk, så kig på sv:Elektricitet i Hakarps socken (nåja, kig på den uanset hvad) - den viser at man godt kan skrive dybt om små samfund, men det kræver en del arbejde, herunder en del fremfinding af gode kilder. --Palnatoke (diskussion) 3. sep 2012, 21:54 (CEST)

Jo jeg kan godt læse svensk jeg skal nok kikke meget på den. Ps tak for hjælpen. Hilsen --Søren1997 (diskussion) 3. sep 2012, 22:02 (CEST)



Stop igen...[rediger kildetekst]

Når der er opnået konsensus om sletning eller sammenskrivning af en artikel, så skal du ikke oprette den igen, bare fordi du syntes!! --Pixi Uno (diskussion) 3. sep 2012, 22:22 (CEST)



Diskussionsider[rediger kildetekst]

Hey, Søren det er altså en god ide hvis, du prøver at spørge an på diskussionsiden, før du kommer med markante ændringer på en/flere artikler, så alle kan nå at give sit besøg med før du retter i artiklen. Mvh. --Trade (diskussion) 4. sep 2012, 20:23 (CEST)

Jo det skal jeg nok gøre Trade MVH --Søren1997 (diskussion) 4. sep 2012, 20:24 (CEST)



Husk beskrivelse[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen --Pixi Uno (diskussion) 4. sep 2012, 21:33 (CEST)

Det gør jeg også næsten hver gang --Søren1997 (diskussion) 4. sep 2012, 21:34 (CEST)

Nej, det gør du aldrig!! Du skriver altid "rettede fejl", selvom det oftest er dig der laver en fejl! Beskriv hvad du laver i stedet for. --Pixi Uno (diskussion) 4. sep 2012, 21:37 (CEST)

Okay --Søren1997 (diskussion) 4. sep 2012, 21:39 (CEST)



Husk forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pelle Hansen 4. sep 2012, 23:10 (CEST)

Jerg ved det godt men nogle gange over ser man bare noget. --Søren1997 (diskussion) 4. sep 2012, 23:11 (CEST) Jeg har kommenterede på Diskussion:Søndergårde (Hadsund Sogn)--Søren1997 (diskussion) 4. sep 2012, 23:12 (CEST)



Sprøgsmål. :)[rediger kildetekst]

Hejsa Søren. Kan se du sætter, "Denne side må ikke slettes" ind på en del af dine sider. Ville bare lige sige at dine sider vil ikke blive slettet af en administrator :) --Simeondahl (diskussion) 5. sep 2012, 20:49 (CEST)

Okay det er bare i orden. Mvh--Søren1997 (diskussion) 5. sep 2012, 20:50 (CEST)

Ja det skal jeg nok :) :D Mvh--Søren1997 (diskussion) 5. sep 2012, 20:52 (CEST)



Ingen kilder[rediger kildetekst]

dav. Du skal huske ikke at sætte {{ingen kilder}} på ale uden kilder. Den beuges for det meste kun når noget lyder underligt og man gerne vil have det bekræftet. Fordi der er en masse uden et afsnit kaldt "kilder". Så husk at brug den med omtanke :) --Simeondahl (diskussion) 5. sep 2012, 23:48 (CEST)

Ja :D --Søren1997 (diskussion) 5. sep 2012, 23:51 (CEST)
Tip ang "nonsens" skabelon, så er {{nonsens}} det samme som {{hurtigslet}}, og omvendt :) --Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 07:32 (CEST)

Ja det skal jeg nok gøre. Mvh--Søren1997 (diskussion) 6. sep 2012, 22:09 (CEST)



Skabeloner[rediger kildetekst]

Hjsa Igen :) Kan se du gemmer skabeloner, så her er en side med en del af de skabeloner som der bruges Wikipedia:Skabeloner. Forsat god aften :)--Simeondahl (diskussion) 6. sep 2012, 23:15 (CEST)



Brug af skabeloner[rediger kildetekst]

Hej Søren,

Jeg kan se, at du indsætter en masse skabeloner på flere artikler, særlig {{Ingen kilder}}. Det er korrekt, at artiklerne ikke har nogle kilder, hvilket selvfølgelig er et problem, men problemet er nu til at overskue, hvis der er tale om ukontroversielle artikler. I eksemplet med Monica Niculescu kan det konstateres, at der er knap 20 iw'ere, der alle understøtter det noget ukontroversielle udsagn om, at hun er tennisspiller fra Rumænien. Der er også et billede i artiklen, hvor hun står på en tennisbane med en tennisketcher, så det er en rimelig antagelse, at hun er kendt for at være tennisspiller. Ja --Søren1997 (diskussion) 7. sep 2012, 16:40 (CEST)

Det kan nogen gange være mere konstruktivt at bruge et par minutter på at finde en kilde og sætte den på frem for at bruge tiden på at give artiklen et negativt kvalitetsstempel. Så har du tiden, vil det være super, hvis du finder lidt, der kun understøtte artiklernes oplysninger. På den måde forbedres artiklerne, og på sigt kommer der måske en eller flere forbi, der kan udvide artiklen.

Ovennævnte er ikke et surt opstød, men ment positivt :-) Pugilist (diskussion) 7. sep 2012, 09:00 (CEST)


Og så kan jeg se, at du har samlet et par skabeloner i en sandkasse. Det er fint, at du lægger dem "på lager", så du hurtigt kan finde frem til dem, men det givet blot det problem, at din sandkasseside kommer op på listerne over {{hurtigslet}}, {{notabilitet}} m.v. Kan du eventuelt skrive et link til skabelonerne i stedet for, eller eventuelt en "no-wiki" vil det være fint. Pugilist (diskussion) 7. sep 2012, 13:28 (CEST)

jo det skal jeg nok jeg skal fjerne dem med det samme. Mvh --Søren1997 (diskussion) 7. sep 2012, 16:40 (CEST)



konklusioner på sletningsforslag[rediger kildetekst]

konklusioner på sletningsforslag foretages af administratorer - så lad venligst være med at drage konklusioner om sletningsforslag. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. sep 2012, 17:03 (CEST) Okay det vidste jeg ikke før nu --Søren1997 (diskussion) 7. sep 2012, 17:06 (CEST)



Lidt om kilde-mangel[rediger kildetekst]

Hej Søren,

Du behøver ikke indsætte Ingen kilder på hver evig eneste artikel, der mangler kilder. I stedet for at indsætte den ene skabelon efter den anden - så brug evt. et par minutter på, at finde nogle kilder... (Bare et tip).

God weekende herfra --Pelle Hansen 7. sep 2012, 17:25 (CEST)

Okay tak det vil jeg gøre, også god weekende fra mig --Søren1997 (diskussion) 7. sep 2012, 17:27 (CEST)



Det er dejligt at du gerne vil hjælpe her på Wikipedia, du mangler bare at lære reglerene, så bare prøv så godt du kan at se hvad folk gør og læse rundt omkring :) Det er den eneste vej til at blive en wikipedianer :P GOd arbejdslyst! --Simeondahl (diskussion) 7. sep 2012, 17:34 (CEST)






Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Artikler på Wikipedia, også på andre sprog, kan ikke bruges som kilde på Wikipedia. Prøv at finde de eksterne kilder, Wikipedia-artiklen henviser til. Med venlig hilsen Cgtdk (diskussion) 9. sep 2012, 00:04 (CEST)