Brugerdiskussion:Sarrus/Arkiv 4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Sarrus.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Angående bandet Jizzmixers[rediger kildetekst]

Kæreste Sarrus.


Jeg har i dag prøvet, at lave en artikel om bandet "Jizzmixers". Men har oplevet, at du har prøvet at nedlægge den gang på gang. Det er jeg lidt ked af, og har prøvet at ændre den til at være mere neutral, og har prøvet at slette links og så videre. Jeg vil meget gerne vide, hvad jeg gør galt og hvad jeg kan gøre for at min artikel kan godkendes på Wikipedia. Så, jeg ville sætte pris på at få et svar på, hvad jeg kan ændre.

På forhånd tak

Med de venligste hilsener Mastheimba3. Mastheimba3 3. apr 2010, 02:31 (CEST)

Hej Sarrus. Vi har lige haft en debat om dette på brugerens diskussionside. Og jeg har nu oprettet et sletningsforslag. --Mathiaskh 3. apr 2010, 05:20 (CEST)
Til Mastheimba3:Jeg slettede den ikke pga. manglende neutralitet, men, som jeg også skrev til dig, pga. manglende notabilitet, hvilket Mathiaskh har beskrevet for dig på Brugerdiskussion:Mastheimba3. Og på Mathiaskhs brugerdiskussionsside skriver du, at du har skrevet til mig, men ikke fået noget svar; til det må jeg sige, at jeg altså ikke sidder klar til at svare på henvender i døgndrift :-). Og så skriver du endvidere ovenfor, at jeg har slettet den gang på gang, men det må siges at være en overdrivelse, for som du kan se på sidens sletningslog, har jeg kun slettet den én gang. Artiklen er senere blevet slettet af Bruger:Fredelige. Den er således kun slettet to gange i alt. Men du må endelig ikke lade dig slå ud af dette "intermezzo", du er velkommen til at bidrage med andre ting her på Wikipedia :-).
- Sarrus (db) d. 3. apr 2010, 10:51 (CEST)

Hærværk på Jehovas Vidner![rediger kildetekst]

Hej!

Nu håber jeg jeg har postet dette korrekt ! Håber jeg ikke laver nogle fejl ;P! Men i siden [1](Jehovas Vidner), er der lavet hærværk til sidst i afsnittet "Ændringer af doktriner"

Håber jeg har gjort det rigtigt

-Galle (Skrev Galle (diskussion • bidrag) 5. apr 2010, 13:42. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg bryder lige ind her...
Galle du har såmænd gjort tingene korrekt... :-) Og hvis det var dette du henviser til, så er hærværket imellemtiden blevet fjernet. --Harthacnut 5. apr 2010, 13:47 (CEST)

[redigeringskonflikt

Hvis du tænker på dette her, så har Bruger:Harthacnut fjernet det, men til en anden gang, skal du være velkommen til selv at fjerne det. Handler det om mere en én redigering, kan du gå ind i historikken og åbne den seneste version, der er i orden, klikke redigér, skrive en passende redigeringsbeskrivelse og trykke på "gem", er det blot en enkelt redigering, kan du bruge "fjern redigering". Og det er helt i orden at skrive til mig, men, hvis du en anden gang får brug for hjælp fra en administrator, bør du benytte Anmodning om administratorassistance.
- Sarrus (db) d. 5. apr 2010, 13:51 (CEST)


Okay (: Men var ikke helt klar over hvad der skulle stå istedet for det (;


Peter Freuchen - billeder fra tyske Wikipedia.[rediger kildetekst]

Hej Sarrus Hvordan flytter man billeder fra tyske wikepedia til danske wikipedia. Jeg har med held taget billeder fra engelske wikipedia men det virker ikke med tysk??? Hvis du ser på den tyske version af Peter Freuchen så er der et pasfoto af ham som jeg syntes vi også skulle have i den danske. Men hvordan? mvh Lena (Skrev Lena Dyrdal Andersen (diskussion • bidrag) 5. april 2010, 21:54. Husk at signere dine indlæg.)

Nu ved jeg ikke, hvordan det er med licensen, men teknisk set kan du downloade det fra tysk Wikipedia og derefter uploade det til dansk Wikipedia - eller Commons.
- Sarrus (db) d. 5. apr 2010, 21:59 (CEST)
Det kan gøres automatisk (fx med http://toolserver.org/~magnus/commonshelper.php?). Jeg tillod mig at fixe det File:Peter Freuchen.jpg. --MGA73 5. apr 2010, 22:09 (CEST)
Hej igen: nå nu fik jeg da sat et over og fik sat det ind. Men det var lidt kringlet. 1000 tak.--Lena Dyrdal Andersen 6. apr 2010, 10:33 (CEST)

Et semibeskyttet Emne[rediger kildetekst]

Hej Sarrus

Der er en side der er semi beskyttet, men har fundet en "fejl" i teksten. Hvad skal man gøre i sådan en situation ?

Galle 7. apr 2010, 22:13 (CEST)

Så kan du skrive på artikelens diskussionsside, hvad der er forkert. Se evt. Masz' svar herunder.
- Sarrus (db) d. 16. apr 2010, 21:45 (CEST)


hej! jeg har set din brugerprofil og hvor finder du det skabeloner(eller babeller) som fx:denne bruger er dansker og hvor længe du har redigert på wikipedia --Trade 16. apr 2010, 16:46 (CEST) p.s. undskyld at jeg oprettede det i ens andet afsnit men kunne ikke lige pt se hvor jeg lavede et nyt afsnit. hvad skal man gøre for at få lov til at rediger en semibeskyttet side?--Trade 16. apr 2010, 16:47 (CEST)

Hejsa. Jeg har lige lavet et afsnit for dig. Desuden kan jeg lige svare hurtigt for Sarrus, at skabelonen dansker indsætter du ved at følge vejledningen på Bruger:Sarrus/skabeloner/dansker (boks), og skabelonen om hvor lang tid man har været på Wikipedia, kan du finde på Skabelon:Bruger Wikipedia For - der er der også en vejledning. Hvis du vil redigere en semibeskyttet side, skal du opfylde krav, som du finder på Wikipedia:Beskyttelser. --Masz 16. apr 2010, 17:06 (CEST)

ja men når der står at man er dansker er begge ens biologiske forældre født i danmark er man selv født der eller skal man bare være opvokset der?--Trade 16. apr 2010, 17:17 (CEST)

Jeg vil som udgangspunkt sige, at man er dansker, når man føler at man er det (kulturelt osv). Jeg vil også sige, at forældrene ikke har så meget med det at gøre, da man jo sagtens kan opføre sig som en dansker uden at ligne en, og opføre sig som en. Dog kender jeg mange der er af en anden holdning, men så må man selv afgøre :-) --Masz 16. apr 2010, 17:34 (CEST)

hvor mange billeder[rediger kildetekst]

jeg er lidt i en paradoks:der er en artikel på 1.495 og 1.820 bit (det der i overvågningslisten hvor der er markeret emd fed mørkegrøn tror nok at det er bit) hvormange billeder synes at jeg skal tilføje til hver af det 2 artikler før at det bliver for meget?(billederne fylder 170 pixel i selve artiklerne) --elsker youtube og sims 3 (-: 17. apr 2010, 19:17 (CEST)

Hmm, er der tale om to artikler, siden du angiver to størrelser? Det tal, der står i overvågningslisten, er det antal bytes den pågældende ændring tilføjer eller fjerner fra artiklen; og jeg forstår ikke helt, hvad du spørger om :-).
- Sarrus (db) d. 17. apr 2010, 21:48 (CEST)
Jeg tror Trade mener hvor mange billeder man kan fylde på, før artiklen bliver for stor. Her vil jeg så sige, at billederne ikke tælles med i antallet af bytes du ser på listen. Det er alene kildekoden der tæller med der. Det vil altså sige, at du kan lave en tom side med 3 billeder a 4 megabyte, uden de fylder 12 mb. Det er alene kildeteksten der tælles med i artikelstørrelsen der står på listen, og vil så meget usandsynligt overskride et par hundrede bytes. Desuden er det ligemeget hvor meget en artikel fylder, da Wikipedia-serverne har så meget kapacitet, at det ikke er nødvendigt at tænke over. --Masz 17. apr 2010, 23:22 (CEST)

det er ligemeget nu.det billeder jeg ville sætte op måtte jeg ikke alligvel.(og jeg mente hvor mange billeder før den begyndte at se overfyldt og dum ud)--elsker youtube og sims 3 (-: 17. apr 2010, 23:57 (CEST)

Link til landsbygrupper på Facebook fjernet?[rediger kildetekst]

Hej Sarrus: :-) du må lige forklare mig hvorfor du har fjernet de link jeg har sat til facebookgrupper for nogle sydfynske landsbyer... jeg har sat...?

Jeg mener : mange landsbysamfund, som fx Lundeborg har et lille levende community på Facebook Lundeborg - på facebook- og de har ikke nødvendigvis en kommunal side at linke til?

"Gudbjerg Forsamlingshus" - på fb - er simpelthen den side hvor borgene i Gudbjerg samles etc.. er det bare fordi den ikke har sin egen site som fx www.gudbjegrforsamling.dk at den ikke kan bruges???

Jeg synes det er relevant at henvise til disse aktive beboergrupper, da fx www.Lundeborg.dk ikke er byen - men blot en lokal campingplads... hvorfor i al verden kan jeg ikke henvise til de grupper?

det drejer sig desuden om Hesselager (altså : hesselager på facebook og ikke www.hesselager.dk

Jeg er med på at man ikke generelt skal henvise til flygtige youtube sider og ligenende myspace eller personer fx på sociale medier . men her er der talv i afsnittet ovenforv u e om lokalsamfundets aktive debat og og info gruppe!?!?

jvnf ; Eksterne_henvisninger#Henvisning_til_YouTube.2C_Google_Video_og_lignende_steder


tak -på forhånd- for afklaring... mvh Henning Unforgettable 31. mar 2010, 22:38 (CEST)

Kalder du ikke Facebook for et socialt medie? Det må man da sige det er. Men som jeg skrev i afnittet ovenfor, er Wikipedia ikke beregnet til, at man skal lægge links til alle mulige sider på artikler. Links bør ikke blot have relevans til artiklen, men enten være emnets officielle hjemmeside eller fungere som en kildehenvisning - og jeg kalder ikke Facebooksider, der har som formål at samle en (lands)bys indbyggere til social sammenkomst på nettet som værende relevant i en Wikipediaartikel. Wikipedia er ikke en linksamling, men et opslagsværk, man kan finde informationer på - med tilbørlig kildeangivelse og evt. med angivelse af emnets officielle hjemmeside. Jeg kan ligeledes foreslå dig at tage et kig på, hvad Wikipedia ikke er samt læse noget om eksterne henvisninger i Wikipediaartikler. Og lige på falderebet: Hvad skal jeg bruge den næstsidste linje, du skrev,til? Altså det med Eksterne henvisninger.
- Sarrus (db) d. 1. apr 2010, 10:47 (CEST)


OK, facebook er jo ikke kildehenvisning, men er dog mere end tant og fjas og det du skriver - facebook er jo under stadig udvikling...
- men er wikipedia ikke mere end et traditionelt lexikon? og under udvikling ??
Jeg vil ikke "reklamere" for noget - og slet ikke i commercielt øjemed (!) - men min tanke er den enkle:
Citat Hvad er det man forventer at finde, når man slår et ord op på Wikipedia ??? Citat
det er vel både FACTS men osse AKTUELT og her og nu? det ku fx osse være Vejret lige nu???
... Hvis man vil vide mere om fx Gudbjerg, Lundeborg, eller Hesselager (som jo er Sydøstfynske landsbyer) udover befolkning, statistik handelstal, info om skolen etc, som findes på den almindelige www.korsbæk.dk - så vil man vel osse gerne vide lidt om hvordan livet er i sådan et "udkants-område" (Ja det hedder udkant, selv om det ligger midt i Danmark, på det smukkeste Fyn -kun 17km fra Nyborg -som jo unægtelig ligger centralt trafikalt i Danmark...) -og i den sammenhæng er der kun Forsamlingshuset, Brugsen eller Kroen tilbage... og så er de byer endda heldige!! - Sådanne henvisninger er derfor ment som fremtidsrettede, dynamiske steder med opdateret info, lidt som den lokale avis, eller måske AOK.dk-agtigt ??
Bedste hilsner og tak for dialog :-)) Henning Unforgettable 18. apr 2010, 20:43 (CEST)
Ovenstående er vist mere eller mindre det samme, som du har skrevet på Brugerdiskussion:Kaare :-). Men lige en kommentar til det med vejret; det forventer du vel ikke at finde på Wikipedia? Det har man andre hjemmesider til, f. eks. www.dmi.dk. Og så er Wikipedia jo netop ikke AOK :-).
- Sarrus (db) d. 18. apr 2010, 20:47 (CEST)

Ikaros press[rediger kildetekst]

Kære Sarrus, jeg har forsøgt at oprette et emne, ikaros press, hvor jeg har lænet med helt op ad andre tilsvarende forlags beskrivelsesmåde (eksempelvis Forlaget Vandkunsten, Bogværket og KLIM). Hvad er der galt, siden du synes at netop denne version ikke kan godtages? Jeg er oprigtig nysgerrig. mvh 87.57.131.20 25. apr 2010, 19:41 (CEST)

Hvis du vil vide, hvorfor der er sat {{reklame}} på Ikaros Press, må jeg bede dig spørge på Brugerdiskussion:Nikolaj, da det var Bruger:Nikolaj, der satte skabelonen på. Jeg satte den kun på igen, fordi du som artikelopretter ikke selv bør fjerne den.
- Sarrus (db) d. 26. apr 2010, 21:25 (CEST)

Oversættelse af sprognavne i iw[rediger kildetekst]

Hejsa igen - faldt tilfældigvis over hvad du har søgt - en sprogoversætter af iw sprogene - den er her en:User:Tra/sidebartranslate.js (der er også en tysk udgave) -- jeg har testet den og den virker. Mvh. --Christian75 3. maj 2010, 21:53 (CEST)[svar]

Nu virker det også her. Hvad mon der er galt med sv:MediaWiki:Gadget-iwsort.js, som jeg tog den anden fra?
- Sarrus (db) d. 7. maj 2010, 20:37 (CEST)[svar]

Fra Systradk[rediger kildetekst]

Kære Sarrus

jeg tiligere anmode om lidt hjælp Det bliver jeg nød til igen.

Jeg har lagt et af mine billeder på wiki .DK men kan ikke finde denne igen. det blev gjort i dag ca kl 22.25

titel skulle være SYSTRAhovedkontor det skal bruges til siden SYSTRA som jeg er ved at lave i sandkassen.

jeg synes jeg har fulgt reglerne og formular for upload men - billedet er væk.

Kan du hjælpe

Mange tak. (Skrev SYSTRADK (diskussion • bidrag) 27. apr 2010, 22:29. Husk at signere dine indlæg.)

Du er velkommen til at stille mig spørgsmål. Er det dette billede, du tænker på: commons:File:SYSTRA hovedkontor.jpg? Ved du, hvordan du sætter det ind på en side?
- Sarrus (db) d. 29. apr 2010, 20:29 (CEST)

Ja . og det er faktisk lykkes. Nu har jeg igen 2 ? - på den franske sider anvendes små flag, i DK er det kaldt skabeloner. jeg har også fundet feks skabelon for _Sydkorea, men programmering mæssig slev ommjeg kopiere og verificere syntaksten kommer det ikke frem - havd er den korrekte WIKI programmering for at få et skabelon frem?

Mange tak.SYSTRADK 30. apr 2010, 17:04 (CEST)

For at bruge en skabelon skal man omklamre skabelonens navn med {{ og }}, f. eks. {{nonsens}}.
- Sarrus (db) d. 30. apr 2010, 17:06 (CEST)

Fra tidligere

For at bruge en skabelon skal man omklamre skabelonens navn med {{ og }}, f. eks. {{nonsens}}.
- Sarrus (db) d. 30. apr 2010, 17:06 (CEST)

jeg har nu lavet en side til wiki. den ligger nu under Bruger:systradk.

Hvordan bliver denne side loaded på wiki dk

Mange tak.SYSTRADK 30. apr 2010, 17:04 (CEST)

Du kan lægge den ud på Wikipedia ved at søge på det navn, du vil oprette artiklen under og derefter klikke på den røde link i sætningen "Du kan oprette artiklen "det du skrev", men kontrollér venligst søgeresultaterne nedenfor, for at se om der allerede findes en artikel om emnet.". Hvis du har yderligere spørgsmål, må du gerne spørge, men du bedes undlade at slette tidligere diskussioner - ligesom du anbefales at oprette et nyt enme via "Nyt afsnit" øverst på siden, når du vil skrive om noget nyt.
- Sarrus (db) d. 21. maj 2010, 20:13 (CEST)[svar]

Hej. Jeg skal blot beklage, at jeg stemte uden tilladelse. Selv har jeg ingen ambitioner om at blive patruljant, men jeg er fuld af respekt over for de, der påtager sig dette slidsomme arbejde.--Rmir2 29. maj 2010, 20:01 (CEST)[svar]

Det er bare i orden. Du kan læse reglerne her. Og så slidsomt er det vel heller ikke. Man kan jo nøjes med at tage dem, man lige støder på :-).
- Sarrus (db) d. 29. maj 2010, 20:05 (CEST)[svar]

Naturligvis retter jeg, hvis jeg finder anledning til det. Men det er nu mere givende (for mig) at lave skabende arbejde (det kan du se på min brugerside). Jeg kontrollerede faktisk reglerne men først efter din påpegning, og jeg ville bare lige sikre mig, at der er rene linier.--Rmir2 29. maj 2010, 21:10 (CEST)[svar]

Det er så i orden :-). Hvad er det for nogle "rene linjer", du tænker på?
- Sarrus (db) d. 29. maj 2010, 21:13 (CEST)[svar]

Med hensyn til overholdelse af reglerne.--Rmir2 29. maj 2010, 22:09 (CEST)[svar]

Takk for hjelpen[rediger kildetekst]

Jeg bor i Landskrona (og har bott i Taastrup en gang) og har lert mig det Danske sprog via fjernsyn og besøg - for lang tid siden. Men stavning har jeg kun fået lere på svensk. En anden bruger Per_V tillbød mig at hjelpe til med min dårlige danske stavning, og jeg kontaktede ham straks jeg var klar. Men jeg skal også skaffe mig en ordbog. (Dog fanns ingen dansk-sv/sv-dansk ordbog i den eneste boghandler i Landskrona sist jeg var der) Igen mange tkk for hjelpen AviatorPontus 30. maj 2010, 11:59 (CEST)[svar]

Hvad har jeg hjulpet med :-)?
- Sarrus (db) d. 30. maj 2010, 12:01 (CEST)[svar]

Kære abonnent.

Wikipediajournalen udleveres først nu af forskellige grunde, som du kan læse om i det nu udleverede nyhedsbrev.

Med venlig hilsen Masz 6. jul 2010, 18:32 (CEST)

Jeg er forholdsvis ny bruger herinde, men har forfattet teksten "Guldpladerne". Til min glædelige overraskelse så jeg, at du havde lagt et billede på. Det var noget jeg ikke kunne finde ud af, og derfor var det fedt at se dine forbedringer.

Men jeg er bare nysgerrig. Hvordan fandt du min artikel? (Skrev 95.154.44.142 (diskussion • bidrag) 7. jul 2010, 01:02. Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du tænker på Guldpladerne, er det ikke mig, der har lagt et billede på. Det er Bruger:Pugilist. Med hensyn til, hvor jeg fandt artiklen, kunne jeg forestille mig, at jeg så den på oversigten over de seneste ændringer, men jeg ved det ikke.
- Sarrus (db) d. 16. jul 2010, 20:24 (CEST)


Flertydighed[rediger kildetekst]

Tak for hjælpen til Christian Eriksen kunne du ikke kigge på Foss om det skal rettes? --Villy Fink Isaksen 3. aug 2010, 09:44 (CEST)

Hmm, hvad tænker du, der skal lavet der? Med hensyn til ovenstående, kunne/kan jeg ikke se nogen grund til, at flertydigsiden skulle ligge på en side med "(flertydig)" og så at den uden ()'er skulle slettes. Men hvis du har behov for sådan noget hjælp en anden gang, kan du bare smide en forespørgsel på WP:AOA.
- Sarrus (db) d. 3. aug 2010, 09:50 (CEST)
Ok - det er så sikkert iorden. --Villy Fink Isaksen 3. aug 2010, 10:14 (CEST)
PS: Når jeg skriver "ovenstående" taler jeg om Christian Eriksen :-).
- Sarrus (db) d. 3. aug 2010, 10:17 (CEST)

hvordan indsætter man kilder[rediger kildetekst]

så at du indsatte kilden for mig i artiklen om forest whitaker.hvordan gører du det? jeg prøvede at klikke på den blå knap REF og indsætte linket der hvor der stod KILDE. MVH. --trade 5. aug 2010, 16:38 (CEST)

Man skriver <ref>Notens indhold </ref>, der hvor den skal stå (se Stilmanualen. Nederst i artiklen skriver man så en overskrift, der f. eks. hedder == Noter == . Derefter skriver man {{Reflist}}, hvis den ikke er der i forvejen. Du kan se et eksempel her i sandkassen, men spørg bare igen, hvis der er noget, du er i tvivl om.
- Sarrus (db) d. 5. aug 2010, 17:24 (CEST)

Translation request[rediger kildetekst]

Could you please translate en:2010 Pichilemu earthquake, or a piece of it to Danish? It was the second earthquake to hit Chile in 2010. Thank you :-) – Diego Grez 5. sep 2010, 17:46 (CEST)

Did you see this edit? In fact I didn't translate it. I didn't find the English article until I had written the Danish one with Danish sources. Don't expect me to translate it right now :-). Can't promise I do it at all, however.
- Sarrus (db) d. 5. sep 2010, 17:52 (CEST)
Okay :) --Diego Grez 5. sep 2010, 18:03 (CEST)

20th century boy from mars[rediger kildetekst]

I forgot the password. But I'll prove soon--DKH2010 18. sep 2010, 16:17 (CEST)

I logged out now, but I'm sorry, I forgot password. But the prove is:

I will write the prove that DKH2010 and 20th is the same user, by writing in the languages that I am still remember the password (French, German, Indonesian, Swedish) but I'm from Vietnam.--118.172.193.128 18. sep 2010, 16:19 (CEST)

Okay, I'm waiting :-).
- Sarrus (db) d. 18. sep 2010, 16:23 (CEST)
ITS HERE!

I guess only two is OK.--118.172.193.128 18. sep 2010, 16:57 (CEST)

Well, I don't know if it's an evidence. It's two different user names and a third and fourth if you include the two in dawiki. I just removed the edits to protect the user's user page from vandalism :-).
- Sarrus (db) d. 18. sep 2010, 17:05 (CEST)
It's my fault for having different names, but if you see their contribs, you'll see the same work. That is adding link of thwiki's SVT article, to other languages. And how can I prove that I'm 20th? And why don't you read what in svwiki and dewiki said?--118.172.193.128 18. sep 2010, 17:19 (CEST)
I have seen the links. It may be proven by a checkuser if that's necessary, provided that you use the same ip with both user names.
- Sarrus (db) d. 18. sep 2010, 17:31 (CEST)
What's a checkuser? And you can see contributions. All of them edit at Svedish TV article to add Thai link on the same day. Here's more
A checkuser is a user who can see registered users' ip adress(es) and whether they have send emails. You may read about it at m:Checkuser or en:Wikipedia:Checkuser.
- Sarrus (db) d. 18. sep 2010, 17:46 (CEST)

You don't need to check. I guess these are enough.--118.172.193.128 18. sep 2010, 17:47 (CEST)

I can't check it. I'm not checkuser.
- Sarrus (db) d. 18. sep 2010, 17:47 (CEST)

But why don't you believe me that I'm him?--118.172.193.128 18. sep 2010, 17:48 (CEST)

On most wikipedias allow registered users to edit their old user pages. And why not here? I guess these are enough proves. I can remember my password on German and Swedish Wikipedia, and I gave you prove, and another prove is in these 3 languages (de, sv, da) I did the same work within 10 minutes.--118.172.193.128 18. sep 2010, 17:52 (CEST) [redigeringskonflikt

Please relax now. It's you who continue this discussion. Not me :-). But when I removed the edits I did it to protect the particular user from user page vandalism. But let's stop this discussion now. Okay? And let's see if an other admin or patroller mark the recent changed of Bruger:20th century boy from mars as patrolled or if it is rolled back.
- Sarrus (db) d. 18. sep 2010, 17:57 (CEST)
OK. And I recommend to remove this whole thread. If no one finds out - no revert. I'll let you remove. And please, don't do anything with my userpage anymore.
I don't delete this discussion. It's not allowed in dawiki.
- Sarrus (db) d. 18. sep 2010, 19:21 (CEST)

Wow this is amazing. I never seen a user like this who chooses different names on every wiki :-) No wonder that Sarrus reverted first time.

Well I think we can trust the user on this one. User has shown that he uses different names on other wikis and that the accounts there links to the one on dawiki. --MGA73 19. sep 2010, 20:14 (CEST)

Mange tak for at byde mig velkommen :) TherasTaneel 23. okt 2010, 21:16 (CEST)