Brugerdiskussion:Sarrus/Arkiv 6

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Sarrus.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Tak for dine "aa"-rettelser[rediger kildetekst]

Hej Sarrus. Synes du skal have et varmt tak, fordi du hjælper til med at holde fast i den nu autoriserede "aa"-stavning for Aarhus-relaterede emner. Det er næppe sidste gang at anarkistiske lokalpatrioter fra min hjemby søger at rulle stavningen tilbage til "å", men wikipedianere som dig er med til at fastholde den danske wikipedias objektive troværdighed og saglighed. God vind og endnu engang tak for din indsats. :-) De bedste hilsner, -- Hubertus 20. feb 2011, 14:19 (CET)

Jeg flyttede da bare noget indhold fra brødteksten over i noten :-).
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 14:22 (CET)
Ja, men brødteksten er sandsynligvis bevidst placeret af denne bruger Magamma for at markere bolle-å'ets fortsatte dominans. Det ser i hvert fald ikke ud som om denne bruger har en speciel stor agtelse for wikipedia (se hans brugerside). Desværre tror jeg ikke vi har set det sidste til disse ørkesløse bolle-å´s-hævdelser. Derfor en tak fordi du med dit bidrag er med til at bekæmpe denne tendens, sammen med en række andre saglige brugere. :-) -- Hubertus 20. feb 2011, 14:34 (CET)
Altså brugeren har jo ret, men det skal ikke stå på denne måde :-). Vedkommende har også "hærget" andre Å/Aa-artikler på samme måde.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 14:39 (CET)
Ja, den danske retskrivningsbog gør ikke tingene lettere. Teknisk set kan man også skrive "Ålborg", "Åbenrå", "Grenå" osv. Det er selvfølgelig fair nok at gå ind for en bevarelse af et bolle-å´et. Det må bare aldrig udmønte sig i at man underkender en autoriseret beslutning foretaget af et folkevalgt byråd. Kan huske, da man i forbindelse med kommunalreformen (2007) skulle navngive kommunen syd for Norddjurs Kommune. Der var flere forslag i spil, f.eks. Kalø Kommune, Mols Kommune, Ebeltoft Kommune, Kaløvig Kommune og Syddjurs Kommune. Sidstnævnte forslag var ikke "folkeflertallet"s kop te, men den daværende indenrigsminister skar til sidst igennem og valgte Syddjurs. Jeg tør slet ikke gisne om omfanget af ørkesløse redigeringer på wikipedia, hvis de andre forslag havde samme lokalpatriotiske kraft som "Århus med bolle-å-gruppen". På mange beslutningsområder er det godt at have borgerdeltagelse, men her er der efter min mening tale om "for mange kokke fordærver maden". Det bør være det repræsentatives demokratis beslutninger der afgør en stavemåde. -- Hubertus 20. feb 2011, 15:06 (CET)
Og for et års tid siden var der også noget ballade om Aarup, der endte med en redigerings- og blokeringskrig blandt to administratorer :-(. Men lad os nu ikke rippe op i det mere.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 15:10 (CET)


Bolle-å i Århus[rediger kildetekst]

Til Sarrus!

Det er sidste gang du går ind og fjerner noget jeg har skrevet, uden at diskutere det først. Det drejer sig om artiklen om Aarhus/Århus. Du er ikke objektiv og har end ikke gjort dig den umage at sætte dig objektivt ind i emnet. Min tilfejelse var objektiv og brugbar. Så sidste gang du bærer dig så tåbeligt ad! Ok?

Magamma

Som skrevet ovenfor flyttede jeg bare mere ind i noten. Det skal ikke stå i den løbende brødtekst. Og så må jeg bede dig tale ordentligt.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 17:37 (CET)


Til Sarrus!

For det første taler jeg ikke - jeg skriver. Og jeg skriver ganske ordentligt! Så du behøver ikke irettesætte mig. Jeg skrev det i den løbende tekst da der samtidig står uddybende information om i parantes efter navnet. Dette mener jeg, kræver en uddybende forklaring.

Desuden skriver du jeg terroriserer andre artikler med bolle-å-tilføjelser. Besynderlig holdning må jeg sige. Jeg tilføjer blot korrekt og relevant information.

Venlig hilsen

Magamma

Du har ret i, at man altid kan stave det med bolle-Å, men sådanne kommentarer hører ikke hjemme i brødteksten. Og så skrev jeg "hærget", ikke terroriseret. Og tale/skrive er same/same i dette medie. Og du taler/skriver ikke ordentligt, når du skriver at jeg opfører mig tåbeligt og man må gerne ændre det du skriver, uden at skulle spørge dig om lov først.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 17:58 (CET)
Jeg gider ikke kommentere dette mere. Jeg vil blot gøre opmærksom på at præciseringen i parates efter navnet er fejlagtig. Derfor sletter jeg den. Aarhus/Århus hedder stadig også Århus. Et byråd kan ikke ændre på dette faktum, men har iflg. retskrivningloven mulighed for at ansøge om muligheden for at benytte aa-staveformen lokalt. Andre myndigheder behøver ikke følge dette ønske, men har ligedes mulighed for at gøre det - såfremt byen eller kommunen er optaget på Stednavneudvalgets liste over lokale aa-stavemåder.


Så stopper legen[rediger kildetekst]

Til Sarrus

Så, nu hører min tålmodighed op. Jeg anmelder dig for chikane. Jeg advarede dig før, men typer som dig forstår det åbenbart ikke.

Venlig hilsen

Magamma

Jeg forholder mig til, at det blev stavet sådan og sådan er det uanset, hvad du siger eller ej.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 18:28 (CET)
Du har tilsyneladende ikke læst hvad jeg har skrevet. Det blev ikke skrevet sådan. Det skrives fortat sådan. Lokalt har man mulighed for at benytte alternativ stavemåde. Jeg forholder mig blot til fakta - måske du burde gøre det samme?
Byens officielle stavemåde er Aarhus, men kan også staves med Å. Og det er det, jeg forholder mig til.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 18:32 (CET)
Nej, det er ukorrekt. Det er alene Dansk Sprognævn via undervisningsministeriet og kulturministeriet der i henhold til retskrivningloven kan definere korrekte stavemåder. Alle offentlige myndigheder i Danmark, såvel kommunale, regionale som statslige, er forpligtet til at overholde dansk retskrivning. Derudover er visse private ligeledes forpligtet såfremt de modtager en vis procentdel statstilskud. Derfor er den officielle stavemåde stadig Århus og Aarhus, da disse to lokalt er sidestillede. Dog behøver andre, ud over Århus' kommunale administration, ikke benytte aa-stavemåden - men de må gerne.
Vi kan diskutere fra nu af og i al evighed om dette emne uden at komme nogen som helst steder, lyder det til.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 18:47 (CET)
Det er korrekt at du ikke kommer længere uden at komme med saglige argumenter. Dem har jeg ikke læst nogen af indtil videre. Jeg vil anbefale dig at efterfølge de henvisninger jeg er kommet med. Der vil du finde at mine argumenter er korrekte.
Tilføjelse: For yderligere debat om dette emne, bedes du benytte Diskussion:Aarhus i stedet for at spamme denne side mere ang. det emne, der nu strækker sig over tre afsnit.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 18:50 (CET)
Det er korrekt at du ikke kommer længere uden at komme med saglige argumenter. Dem har jeg ikke læst nogen af indtil videre. Jeg vil anbefale dig at efterfølge de henvisninger jeg er kommet med. Der vil du finde at mine argumenter er korrekte.
Jeg har argumenteret med, at et demokratisk valgt byråd i et repræsentativt demokrati har valgt, at byen skal staves med Aa. Videre diskussion bedes foregå på diskussion:Aarhus.
- Sarrus (db) d. 20. feb 2011, 19:00 (CET)

Der ingen grund til at lave en ny overskrift hver gang man skriver og der er eller ingen grund til at lave personlige angreb på Sarrus. Jeg er desuden enig med Sarrus i, at diskussionen bør ske på Diskussion:Aarhus. Til sidst blot en påmindelse om, at det eneste man opnår ved at lave en "redigeringskrig" at blive blokeret. --MGA73 20. feb 2011, 19:05 (CET)

Jeg har fået mail...[rediger kildetekst]

fra en bandlyst bruger, der ikke kan lide at bandlysningen nævnes i Wikipediajournalen. Jeg ser ingen grund til at brugeren skulle få noget ud af sin elegi, men nu er du orienteret. --Palnatoke 31. mar 2011, 18:32 (CEST)

Nyheder for april 2011[rediger kildetekst]

Hvorfor bliver mine ting slettet? har i et arkiv så jeg kan få det jeg har arbejdet med? Jeg skrev på Ravnenes Saga og har rettigheder til det - jeg har vel i det mindste ret til at få det jeg skrev?

Hvad er det, der er blevet slettet? Hvis det har noget med ophavsret at gøre, kan du læse mere om det på Wikipedia:Ophavsret.
- Sarrus (db) d. 16. apr 2011, 13:46 (CEST)


Der findes ikke dumme spørgsmål..[rediger kildetekst]

men mon ikke der er en sammenhæng mellem min antagelse her og den handling, du spørger til her? Med andre ord: Mon ikke grunden til sletningen er at Ole Fogh Kirkeby har skrevet om sit eget begreb? --Palnatoke 16. apr 2011, 21:19 (CEST)

Det ved jeg ikke, men det kan brugeren jo så svare på :-). Det var jo også for at forklare, hvorfor jeg tilbagerullede tømningen.
- Sarrus (db) d. 16. apr 2011, 21:23 (CEST)
Fair nok :-) --Palnatoke 16. apr 2011, 21:45 (CEST)

UP Langreo‎[rediger kildetekst]

Hej Sarrus, jeg vil lig gøre opmærksom på at jeg har oprettet UP Langreo. Jeg var i fuld gang med at redigére den, da en var blevet oprettet af Bruger:85.82.221.174., men du havde desværre slettet den. -- Pacx 25. apr 2011, 19:30 (CEST)

Du vil vel ikke sige, at artiklen ikke skulle slettes, sådan som den så ud :-)? Og jeg behøver vel ikke gendanne hærværksrevisionen :-)? Og det er helt i orden, at du opretter den igen med et reelt indhold :-).
- Sarrus (db) d. 25. apr 2011, 19:38 (CEST)
I dette tilfælde synes jeg siden blev slettes for hurtigt, hellere bruge 2 min. på at fx. skrive at det er et spansk fodboldhold, og arbejd videre på artiklen senere. -- Pacx 25. apr 2011, 19:43 (CEST)
Det er normal praksis at slette sådan noget nonsens straks man ser det, og der er ikke noget brugbart i historikken at hale frem til dig.
- Sarrus (db) d. 25. apr 2011, 19:48 (CEST)
Fair pointe -- Pacx 25. apr 2011, 19:50 (CEST)
Og desuden kan man jo risikere, at den kommer til at stå med hærværk på i flere år, inden der kommer nogen forbi, der ved, hvad det er :-).
- Sarrus (db) d. 25. apr 2011, 19:53 (CEST)
Okay. Som sagt er jeg jo kun nybegynder, men forsat god aften. -- Pacx 25. apr 2011, 19:57 (CEST)

Kendo efter Meiji...[rediger kildetekst]

Kære Sarrus,

Håber du er opmærksom på debatten under "Kendo efter Meiji..."

Bedste hilsener--Sund Fornuft 28. apr 2011, 12:27 (CEST)

Jeg involverer mig ikke i artiklens indhold, det må de involverede brugere diskutere igennem på diskussionssiden. I øvrigt udløber beskyttelsen i aften.
- Sarrus (db) d. 29. apr 2011, 16:51 (CEST)

Spesialtegn i defaultsort[rediger kildetekst]

Hei,

Skal man ikke benytte bokstaver som ö/ø i defaultsort? Jeg spør pga. http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Karl_Wilhelm_von_L%C3%B6wental&action=historysubmit&diff=8781832&oldid=8731947Hattrem 16. maj 2011, 12:35 (CEST)[svar]

Hvis man har "ø" i sit alfabet (hvilket norsk jo har), er det ikke noget problem, men du har nok ret i, at "ö" bør laves om til "ø".
- Sarrus (db) d. 16. maj 2011, 12:40 (CEST)[svar]

Nyheder for juli 2011[rediger kildetekst]

Tilføjelse til Nyheder for Juli 2011[rediger kildetekst]

Da jeg blev overasket at der er et annonce for at stemme på Hønsedesign i Nyhederne, så syntes jeg at det ikke er helt ærlig overfor det nye design. Derfor tilføjer jeg dette nyhed:--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 19:35 (CEST)


Stem på det nye design!

Afstemningen, om hvordan brugerdiskussionsskabelonerne skal se ud, er stadig i gang. Hvis du også bliver glad af at se på det nye design og dens rolige udseende, så er det nu, du skal bruge din stemme, idet vi ikke har kunnet nå til enighed via diskussion.

Tænk på alle fordelene:

  • Skabelonen virker tiltalende til at læse hvad det handler om.
  • Den har god blikfang og øjner stille og roligt
  • Den skræmmer ikke nye brugere væk
  • Den er overskuelig
  • Den passer fint med de øvrige skabeloner, der anvendes på da:WP og adskiller sig som informative skabeloner.
  • Der er grund til at vise hensyn ved ikke at bruge skrigende farver.


pinligt!!![rediger kildetekst]

(personlige angreb fra  Multicirkus fjernet den 2. jul 2011, 11:11) skod wikipedia (Skrev Multicirkus (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Som jeg skrev, slettede jeg multicirkus, fordi den ikke var på dansk.
- Sarrus (db) d. 2. jul 2011, 11:22 (CEST)

Sitenotice[rediger kildetekst]

Når disse er ændret --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 9. jul 2011, 23:22 (CEST)

Jeg har nu kopieret indholdet fra diskussoonssiden over på Mediawikisiden.
- Sarrus (db) d. 9. jul 2011, 23:52 (CEST)

Kunne du også flytte følgende?

Hermed Gjort.
- Sarrus (db) d. 10. jul 2011, 13:10 (CEST)


sletnig af profil[rediger kildetekst]

Hej Sarrus. nu er det ikke tilfællet, men hvis nu jeg ikke gider mere og have en bruger på Wikipeida, er det så muligt at få den slettet, eller er den en man vil have for evigt ?

MVH

Michael-hoffmann-hansen (Skrev Michael-hoffmann-hansen (diskussion • bidrag) 10. juli, kl. 00:56. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Michael. Man kan ikke slette sin profil og alle redigeringer vil stå "for evigt". Men man kan lave sit brugernavn om hvis man ønsker dette, men redigeringer, diskussionsside etc. følger med. Mvh. --Pixi Uno 10. jul 2011, 00:59 (CEST)

Infoboks håndboldlandshold[rediger kildetekst]

Hej Sarrus, jeg har udvidet artiklen Danmarks håndboldlandshold (damer) samt indsat infoboks håndboldlandshold men under deltagelser i verdensmesterskab linkes der til:1957, hvilket fjernes hvis jeg lader vær med at udfylde parameteren World cup first. Vil du hjælpe mig hvad jeg har gjort galt med indsættelsen af infoboksen. Mvh. --Trade 2. aug 2011, 15:52 (CEST)

Hej Trade. Jeg har rettet på skabelonen, så den nu giver normalt dansk format af navne på mesterskaberne. Det virker i hvert fald for din artikel. Det andet problem var, at skabelonen brugte typerne W/M i stedet for K/M - det har jeg rettet (interessant nok gælder det, at hvis man vælger en anden type end K - W inden min ændring - så går skabelonen ud fra, at det er M - derfor blev det mænd i dit eksempel). Jeg håber, at det er ok.
Bortset fra det, burde man nok lige justere skabelonen og oversætte den til dansk helt generelt. Men den bruges allerede i omkring 10 artikler, så der skal lidt arbejde til. Mvh. Arne (Amjaabc) 2. aug 2011, 18:16 (CEST)
PS. Men Danmark vandt da ikke guld i 1957?? --Arne (Amjaabc) 2. aug 2011, 18:17 (CEST)

De har du ret i Amjaabc, jeg har ændret skabelonen så der står at de vandt guld i 1997. jeg kom til at bytte om på hvornår de første gang deltog og hvornår de første gang vandt guld. Mvh. Trade 2. aug 2011, 18:47 (CEST)

Håndboldforbund[rediger kildetekst]

Hej Sarrus hvordan finder du navnet på landenes håndforbund på deres originalsprog som du gjorde i artiklen Chiles håndboldlandshold (damer). Mvh --Trade 8. aug 2011, 08:41 (CEST)

Jeg ved ikke lige, hvor jeg fandt dén, men du kan finde en oversigt på http://ihf.info/TheIHF/ContinentalFederations/tabid/83/Default.aspx, hvorefter man så klikker på det relevante kontinentalforbund. Derinde klikker man så på "List of federations". En liste over panamerikanske håndboldforbund kan f. eks. findes på http://ihf.info/TheIHF/ContinentalFederations/PanAmericanTeamHandballFederationPATHF/ListofFederations/tabid/1992/Default.aspx.
- Sarrus (db) d. 8. aug 2011, 09:00 (CEST)

Blokering af bruger[rediger kildetekst]

Hey Sarrus

Flere gange har bruger:Nik have nu slettet sin diskussionsside, hvilket brugeren har fået at vide denne skal lade være med. Senest afstedkom dette en blokering tidligere på aftenen. Denne blokering er nu udløbet og brugeren har som det første fortsat sit forsøg på at slette sin diskussionsside. Derfor anmoder jeg dig om at sætte endnu en blokring på brugeren, med længere udløbstid, da jeg endnu ikke selv har disse redskaber til rådigheder.

Mvh Tøndemageren 19. aug 2011, 22:29 (CEST)

Nu har brugeren fået et døgn mere.
- Sarrus (db) d. 19. aug 2011, 22:35 (CEST)
Så må vi håbe at han falder til ro det næste døgns tid. Tak for hjælpen. mvh Tøndemageren 19. aug 2011, 22:37 (CEST)

Nyheder for september 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2011[rediger kildetekst]

Fra Bruger:Undeviginti[rediger kildetekst]

Sorry there a different between the club and the Bundesliga team. The club is called "Turn- und Polizeisportgemeinschaft Frisch Auf Göppingen". The Bundesliga team is organized from the "FRISCH AUF! Göppingen Management & Marketing GmbH" since 2001. But the club is famous as Frisch Auf Göppingen, wihout the "!". So either "Frisch Auf" or "FRISCH AUF!", but never "Frisch Auf!" --Undeviginti 22. okt 2011, 15:35 (CEST)

Then I must say, that the article is about the handball Bundesliga team only.
- Sarrus (db) d. 22. okt 2011, 15:36 (CEST)

Sorry, my mistake FRISCH AUF! Göppingen Management & Marketing GmbH was founded in 1993. Before the club TPSG Frisch Auf Göppingen e.V. organised the Bundesliga team. And so everywhere the team is famous as Frisch Auf Göppingen. You can read the different names on the club homepage fagp.de and on the men's bundesliga team homepage frischauf-gp.de.

My references are, that I'm doing a work experience at FRISCH AUF! Göppingen Management & Marketing GmbH at the moment. --Undeviginti 22. okt 2011, 22:02 (CEST)

So when the article is about the handball Bundesliga team and the homepage (http://www.frischauf-gp.de/) spells it with the "!" sign isn't it then correct to spell it with the "!" sign" then?
- Sarrus (db) d. 22. okt 2011, 22:13 (CEST)

No, because the article isn't just about the men's bundesliga team, you also can see something about the women's bundesliga team (Frisch Auf Frauen). And if you want you can write something about the club. You can get the information from other language versions of Wikipedia. I can't speak or write whole sentences in Danish. I just work with online translators to give the right data. And again: Before 1993 the team was organised by the club and so is famous as Frisch Auf Göppingen. --Undeviginti 23. okt 2011, 10:15 (CEST)

Hej Sarrus, vil du også flytte Blixen (adelsslægt), nu hvor Blixen-Finecke er flyttet? Der er nemlig ingen flertydighed. På forhånd tak, --KLN 31. okt 2011, 05:37 (CET)

Hermed Gjort.
- Sarrus (db) d. 31. okt 2011, 07:45 (CET)

Velkomst-skabelon.[rediger kildetekst]

Godaften, Sarrus. Jeg kan se, at på min diskussion side har jeg en velkomst-skabelon fra dig. Er det egentlig tilladt at fjerne den, siden det nu er så lang tid siden, jeg fik den (snart et halvt år)? :-)

Med venlig hilsen - Greasysweet 12. nov 2011, 20:04 (CET) -

Velkomster er dækket af sammen samme retningslinjer som resten af brugerdiskussionssiden, hvilket vil sige, at det bedes du lade være med, men du skal være velkommen til at arkivere siden. Se mere på Hjælp:Arkivering. Du kan evt. også se, hvordan jeg har gjort det. Kig i givet fald under #Arkiverede diskussioner
- Sarrus (db) d. 12. nov 2011, 20:12 (CET)
Okay, tak for hjælpen. Det var lige det, jeg havde brug for af information :-). Mvh - Greasysweet 12. nov 2011, 22:17 (CET) -

Nyheder for november 2011[rediger kildetekst]

Angående 212.37.157.71[rediger kildetekst]

Goddag, Sarrus. Jeg kunne godt tænke mig at få blokeret denne vandal: 212.37.157.71. Du kan se han/huns problematiske redigeringer på seneste ændringer. Jeg håber at du vil hjælpe :-) - Greasysweet 11. dec 2011, 13:02 (CET) -

Det er 21 minutter siden, vedkommende har lavet noget. Lad os vente til en evt. næste gang, vedkommende laver hærværk, ellers kan blokeringen måske være udløbet, når/hvis vedkommende kommer igen. Kan jeg forøvrigt til en evt. anden gang bede dig om at lægge indlæg nederst på siden?
- Sarrus (db) d. 11. dec 2011, 13:22 (CET)
Ja, det kan du sagtens, men jeg troede at det med Wikipedia-journalen var noget der skulle være nederst. Jeg skal nok huske det til en anden gang :-) Tak for hjælpen, og lad os håbe, at vandalen ikke vender tilbage med ondt i sinde. --Greasysweet 11. dec 2011, 13:28 (CET) -


Lille bøn[rediger kildetekst]

Hej Sarrus. Tak for veludført administratorarbejde. Vil du venligst også konkludere på denne: Kategori:Børne-musikere? venlig hilsen --Rmir2 11. dec 2011, 20:05 (CET)

Hermed Gjort.
- Sarrus (db) d. 11. dec 2011, 20:30 (CET)

Nyheder for januar 2012[rediger kildetekst]

Korrekt skrivemåde for danske plantenavne[rediger kildetekst]

Hej Sarrus, kan jeg få dig til at kigge på Skovfyrdiskussionen, á propos dit indlæg dér fra 2010? Mvh.--Sten Porse (diskussion) 5. mar 2012, 15:02 (CET)

Jeg har nu skrevet en kommentar.
- Sarrus (db) d. 5. mar 2012, 16:00 (CET)
For at være en god hjælp på Wikipeda-chatten. Mvh Simeondahl (diskussion) 7. apr 2012, 01:55 (CEST)


Og håber du vil blive ved med det :) --Simeondahl (diskussion) 7. apr 2012, 03:12 (CEST)

Hej. Jeg ved du er "patruliant" og jeg er ved at lave en skabelon, så hvis du vil være sød at underskrive dette afsnit med Skabelon:Iao --Simeondahl (diskussion) 30. apr 2012, 11:59 (CEST)

For det første er jeg ikke patruljant, men administrator. For det andet: Hvad er formålet med ovennævnte indlæg?
- Sarrus (db) d. 4. maj 2012, 16:52 (CEST)[svar]

Nyttesløs diskussion[rediger kildetekst]

Hej, Sarrus jeg har et problem, med at jeg nogle gange under diskussioner, ikke kan klare at deltage i den mere, enten fordi at jeg føler, at den ene af de ikke lytter, til hvad jeg skriver, eller at det kommer med de samme argumenter, som ikke holder i praksis. Jeg, plejer så bare, at lade når jeg føler at diskussionen, aldrig vil rykke sig en meter, med de nuværende stilling, at give lade modparten få ret, uden at ville tage stilling, tilbageføre artiklen til før også bare lade, modparten bestemme hvad han så ellers vil gøre med artiklen, og holder mig væk fra, dne for at undgå flere lignende af den slags disussioner (blandt, andet fordi at det tager næsten alt min tid). Men, jeg vil godt høre hvad du synes: Er det fejt, eller er der en mulighed for at undgå sådanne situationer?Ønsker dig en god, weekend herfra. --Trade (diskussion) 18. maj 2012, 21:20 (CEST)[svar]

Er du sikker på, du har skrevet på den rigtige diskussionsside?
- Sarrus (db) d. 18. maj 2012, 21:24 (CEST)[svar]
Ja jeg er sikker, jeg forvekslede bare navnet. Trade (diskussion) 18. maj 2012, 21:29 (CEST)[svar]
Okay, skulle bare være sikker på, du skrev det rigtige sted :-). Ang. spørgsmålet: I diskussioner må man jo fremføre sine synspunkter, og så må man, som tiden går, se, hvilken konklusion, der kan drages. Bliver der ikke konsensus eller til nøds tilstrækkeligt overvældende flertal, forbliver situationen status quo. Tænker du på nogen bestemt diskussion?
- Sarrus (db) d. 18. maj 2012, 21:38 (CEST)[svar]
Ja, bl.a den af min diskussionside. Jeg, fjerner det, informerer det på brugerens diskussionside, så han evt. kan svare, hvis han vil diskutere det, videre. Men alligvel, mener en af de andre, brugere at jeg har handlet forkert, selvom jeg ikke engang har nået, at svare i diskussionen. Jeg, kan ikke finde frem til, i hans svar hvad han mener jeg har gjort forkert forindne diskussionen? -_- Trade (diskussion) 18. maj 2012, 21:45 (CEST)[svar]
1: Jeg går ud fra, du tænker på dette og dette. 2: Altså, det fører jo ingen steder hen, hvis man tilbageruller hinandens redigeringer i én uendelighed, men hvis Bruger:Lcl, Bruger:Robertmossing eller andre for den sags skyld, er uenige med dig, kan de (eller du) jo evt. starte en diskussion på artiklens diskussionsside. Men der er ingen grund til, at I hidser hinanden op. Det fører ikke til noget konstruktivt :-).
- Sarrus (db) d. 18. maj 2012, 21:59 (CEST)[svar]

Tak for de efter-rettelser du foretager efter mig, sætter pris på dem - og endnu vigtiger, lære af dem. Alt godt --Xhmee 26. maj 2012, 20:39 (CEST)

Det er blandt andet den måde, man lærer Wikipedia at kende på :-).
- Sarrus (db) d. 26. maj 2012, 20:52 (CEST)[svar]

Kan du ikke bloker Brugerdiskussion:Dickslapper101, da han har et uaccepteret navn? --Simeondahl (diskussion) 1. jun 2012, 12:38 (CEST)

Nu kan man jo ret beset hedde Dick. Det behøver jo ikke være et skældsord.
- Sarrus (db) d. 1. jun 2012, 12:51 (CEST)
Ok. --Simeondahl (diskussion) 1. jun 2012, 12:53 (CEST)

One Direction[rediger kildetekst]

Hej, bruger TheaRoedSørensen bliver ved med at indsætte halvorsat engelsk materiale ind i artiklen (dåsedansk). Jeg, har prøvet at fjerne det men hun genindsætter det bare. Kan du hjælpe? --109.232.72.49 18. jun 2012, 20:39 (CEST)

Det ser ud til, at andre har været i gang. Er problemet så ikke løst?
- Sarrus (db) d. 22. jun 2012, 16:06 (CEST)

Nazisme - tak[rediger kildetekst]

Hej Sarrus, Jeg kan se, at du har stoppet redigeringskrigen på denne side. Tak for det! venlig hilsen --Rmir2 (diskussion) 30. jun 2012, 19:36 (CEST)

Det fører jo ikke noget konstruktivt med sig, når man tilbageruller hinandens redigeringer i ét væk. :-).
- Sarrus (db) d. 30. jun 2012, 19:41 (CEST)

User talk page on dawiktonary[rediger kildetekst]

Hi Sarrus. Please see the message I posted on wikt:da:User talk:Sarrus. Kind regards, Trijnstel (diskussion) 6. aug 2012, 14:12 (CEST)

English Wiktionary[rediger kildetekst]

Hi, if there's a word that may be real but is not known for sure, please use{{rfv}} instead of {{delete}}. Thanks! Metaknowledge (diskussion) 17. sep 2012, 08:49 (CEST)

The word does not exist. There is no doubt. Have you seen the link I wrote in the edit summary?
- Sarrus (db) d. 17. sep 2012, 08:59 (CEST)

Hej! Tak for jeres varme velkomst, og jeg er meget glad for at møde dig! Jeg kommer fra den italienske Wikipedia, hvor jeg trådte mange bidrag, og jeg håber at gøre det godt i den danske version! Jeg håber at høre fra dig snart! Hilsner! Nicholas Gemini (diskussion) 14. okt 2012, 22:15 (CEST)

Oh, you don't speak Danish?
- Sarrus (db) d. 14. okt 2012, 22:22 (CEST)
Admin-Barnstar
Da du i mine 9 måneder her på Wikipedia, har hjulpet mig både på selve Wikipedia, og så på chatten. Så derfor syntes jeg du skal have denne barnstar. --Simeondahl (diskussion) 21. okt 2012, 23:11 (CEST)