Brugerdiskussion:SejHing

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, SejHing!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 8. nov 2010, 10:51 (CET)

Samme tilføjelse til div[rediger kildetekst]

Du skulle hellere skrive noget på siderne, istedet for at gøre opmærksom på hvor mange artikler, som har samme ordvalg. TherasTaneel (diskussion) 11. okt 2013, 19:04 (CEST)

Hvad er der i vejen med at gøre opmærksom på ubrugeligt indhold, kommer beskeden ikke frem til forfatteren? Jeg kan ikke rette ret mange af de dårlige dateringer, men jeg retter hvis jeg kan. Der burde være en robot der kunne klare at gøre opmærksom på det. Nå, jeg ved slet ikke om du ser det her. /SejHing

Det ville kræve der er kilder først, så man med sikkerhed kunne finde årstallet, hvilket desværre langtfra altid er tilfældet. Men ellers er det en lille ting at nævne, foruden alle de andre ting der normalt mangler på de danske sider, så jeg ser ikke det gør nogen forskel i øjeblikket, men hver sin lyst. TherasTaneel (diskussion) 11. okt 2013, 19:18 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Det hører med til god skik på Wikipedia at underskrive sine beskederdiskussionssiderne, da det hjælper andre med at forstå, hvordan en diskussion har udviklet sig. For at underskrive et indlæg automatisk skal man blot klikke på signaturknappen ovenover redigeringsfeltet:
Enten eller

Alternativt kan man tilføje fire tilder (~~~~) i slutningen af indlæg. På forhånd tak, TherasTaneel (diskussion) 11. okt 2013, 19:36 (CEST)


pc'ere vs pc'er[rediger kildetekst]

Hvorfor har du rettet "pc'ere" rettet til "pc'er" i sætninger, hvor der er tale om flertal? TherasTaneel (diskussion) 11. okt 2013, 19:41 (CEST)

For at rette det til korrekt dansk. SejHing

... Alright, hvornår vil du så benytte pc'ere? Ah, fandt selv svaret - tak. Det er dog en almindelig fejl, hvis man ser medierne. TherasTaneel (diskussion) 11. okt 2013, 19:48 (CEST)

Aldrig. Det hedder en pc, flere pc'er, alle pc'erne. SejHing (diskussion) 11. okt 2013, 19:49 (CEST)

Ja, jeg tjekkede min ordbog ;) TherasTaneel (diskussion) 11. okt 2013, 19:52 (CEST)

Antal solgte eksemplarer - "Jeg er jo lige her"[rediger kildetekst]

Der må kunne anvendes en mere sikker kilde end en avisartikel, når det anføres, at der er solgt over 500.000 eksemplarer af et dansk musikalbum i Danmark. Det er ikke korrekt - jeg tænker Wikipedia skal være lidt bedre viden end tilfældige opslag i avisartikler. (Skrev Jesper Bøtker Mortensen (diskussion • bidrag) 14. maj 2015, 17:37‎. Husk at signere dine indlæg.)

Mit bidrag til Anne Linnet-artiklen bestod alene i at rette op på en anonym brugers ændring som betød, at wikisiden ikke længere stemte overens med den opgivne kilde. Om der findes andre mere pålidelige kilder ved jeg ikke, men at skrive noget i uoverensstemmelse med kilden er i hvert fald noget rod. Er det ikke helt almindeligt og alment anerkendt at referere til avisartikler på WP? - og hvad mener du med "tilfældige" - hvornår er en avisartikel "tilfældig" og hvornår ikke - der er dog opgivet en kilde så enhver der måtte ønske det kan tjekke det i dybden? SejHing (diskussion) 19. maj 2015, 11:04 (CEST)[svar]