Call of Duty: Black Ops II

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Call of Duty: Black Ops II
Del af Call of Duty-serien
Udvikler(e) Treyarch
Udgiver(e) Activision
Motor Black Ops II motor (modificeret fra Call of Duty: Black Ops
Udgivelsesdato(er) Playstation 3
Xbox 360
Microsoft Windows
13. november 2012 [1]
Wii U
USA Canada 18. november 2012
Den Europæiske Union 30. november 2012
Genre first-person shooter
Spiltype(r) Singleplayer, Multiplayer, Co-op
Platform(e) Wii U
Playstation 3
Xbox 360
Microsoft Windows
Aldersgrænse PEGI: 18 år
Officiel hjemmeside http://www.callofduty.com/blackops2

Call of Duty: Black Ops II er et kommende first-person shooter videospil, udviklet af Treyarch og udgivet af Activision (Square Enix i Japan). Spillet bliver udgivet 13. november 2012 til Playstation 3, Xbox 360 og Microsoft Windows og den 18. november 2012 i Nordamerika og den 30. november 2012 i Europa til Wii U.[1] Black Ops II er den niende titel i Call of Duty-serien, og det er efterfølgeren til Call of Duty: Black Ops.

Black Ops II er den eneste titel i Call of Duty-serien der har fremtids krigsteknologi med. Det er også første gang i serien at historien er påvirket af spillerens valg. Et lignende spil, Call of Duty: Black Ops: Declassified bliver udgivet til Playstation Vita.

Generelt[redigér | redigér wikikode]

Single-player delen af spillet indeholder to forbundne historier, den ene foregår i 1970'erne og 1980'erne, den anden i 2025.[2] Den kæmpende karakter fra Black Ops, Alex Mason vender tilbage i delen med den kolde krig hvor han kæmper som stedfortrædder for sit hjemland USA. Han kæmper blandt andet i Centralamerika, Afghanistan og Angola.[2] I den første del af spillet vil den Nicaraguanske narko-terrorist Raul Menendez skabe sig et ry. Raul Menendez er leder af banden “Cordis Die”.[2] Alex Mason's ven Frank Woods er også med i den første del af spillet og han er fortælleren i 2025, i anden del af spillet.

I anden del af spillet er Alex Mason's søn David hovedpersonen. Da Kina bliver ramt af et cyberangreb der er rettet mod deres børs, stopper de al eksport af sjældne jordmetaller [2] og det medføre til en ny kold krig mellem Kina og USA.[2] I denne æra er det robotter, cyberkrigsførelse og ubemandede fartøjer der bliver brugt i krig.[2] Raul Menendez udnytter denne situation og forsøger at bringe de to parter i regulær krig ved at øge konflikterne mellem dem.[2] I denne del af spillet kommer man til at spille i Los Angeles, Singapore, Socotra og Yemen.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. 1,0 1,1 Neon Kelly http://www.videogamer.com/xbox360/call_of_duty_black_ops_2/news/black_ops_2_officially_confirmed_by_activision.html
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 Call of Duty: Black Ops II – Preview - Spilanmeldelser