Call of Duty: Modern Warfare 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Denne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencycklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Call of Duty: Modern Warfare 3
ModernWarfare3Logo.svg
Del af Call of Duty-serien
Udvikler(e) Infinity Ward & Sledgehammer Games
Udgiver(e) Activision
Square Enix (Japan)
Motor MW3 Engine (IW Engine 5.0)
Seneste version 1.1 (8. november 2011)
Udgivelsesdato(er) 8. november 2011[1]
Genre Skydespil, Multiplayer
Platform(e) Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows, WiiTreyarch ,
Nintendo DS n-Space
Medie(r) DVD, Blu-Ray, Steam
Officiel hjemmeside http://callofduty.com/mw3

Call of Duty: Modern Warfare 3 (forkortes MW3) er et first-person shooter computerspil til Xbox 360, PlayStation 3 og Microsoft Windows.
Infinity Ward udvikler spillet, med hjælp fra Sledgehammer Games. Spillet udkom den 8. november 2011[1].

Kampagen[redigér | redigér wikikode]

Modern Warfare 3 starter hvor 2'eren slap. Washington D.C. står i flammer og russerne er i gang med invadere USA's østkyst. Udviklerne Infinity Ward og Sledgehammer Games har vist to baner af spillet. Den foregår i New York hvor man skal kæmpe sig vej til børsen. Spillerens jeep vælter og han må kæmpe sig gennem New Yorks gaderne. Anden bane foregår i London. Hvor man kommer ned og kæmper i undergrundsbanen.

Multiplayeren[redigér | redigér wikikode]

MW3's multiplayer bliver udstyret med en ny tjeneste, Call of Duty Elite, som er et slags socialt netværk for CoD spillere. Elite indeholder også en betalings tjeneste, men der er ikke nævnt mange fordele med at betale. Kun at man får DLC'erne gratis, en større "File Share" og mulighed for at uploade længere clips fra "Theater Mode" og desuden kan man spille alle tuneringer gratis (med præmier). På Call of Duty Elite er der er også bedre stats og man kan lave en klan og reservere et "Clan Tag" så andre ikke kan bruge dit clan tag. Call of Duty Elite for en Android og iOS app og et Website. Call of Duty Elite er også Bagudkompatibilitet med Black Ops

Call of Duty XP[redigér | redigér wikikode]

Den 2. og 3. September holdt Activision Call of Duty XP, I L.A.. Det er et arrangement hvor Activision, Infinty Ward og Sledgehammer Games viste MW3 multiplayeren frem ved at lade folk spille en tidlig version af MW3 på Xbox 360 Det var tiladt at filme til arrangementet. Vinderne på Call of Duty XP var OpTic Gaming. Præmien var $100000.

Spec Ops[redigér | redigér wikikode]

Spec Ops vender tilbage med det nye gamemode Survival, hvor spillere kæmper alene eller sammen om at besejre bølger af AI-spillere. Der er dog også missioner som set i Modern Warfare 2.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]