Claus Hembo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Claus Hembo
Født 1971 Rediger på Wikidata
Nationalitet Danmark Dansk
Ægtefælle Christina Hembo Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Forretningsperson Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Claus Hembo (født 1971) optaget i Kraks Blå Bog 2018, er direktør for Christina Hembo ApS, Christina Properties ApS og var direktør for Christina Design London til firmaet blev solgt 3. oktober 2023 (2003 - 2023) og var formand for og medejer af cykelholdet Christina Watches Onfone 2010 - 2015. Hembo er gift med designer Christina Hembo, der i 2010 deltog i TV 2-programmet Vild med dans, med den professionelle danser Thomas Evers Poulsen. Claus Hembo er uddannet markedsøkonom fra Herning Handelsskole (1996), BA-E (hons) London Southbank University (2001), MBA, London South bank Iniversity (2003), MScIM, London South Bank University (2005).

Hembo stiftede sammen med hustruen Christina Hembo design-huset Christina Design London i London 2002. Firmaet er primært kendt for design og produktion af diamantbesatte schweizerure, håndlavede smykker og for stiftelsen af cykelholdet Christina Watches Onfone, der i følge en brugerafstemning på danmarks største cykelsports-internet portal www.feltet.dk i oktober 2011 – var Danmarks bedste cykelhold. Cykelholdet blev skabt for og om den kendte danske cykelrytter Michael Rasmussen, som ifølge Hembo-parret var uretfærdigt behandlet.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

FirmaSpire
Denne biografi om en erhvervsleder er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi