Denise Richards

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Denise Richards
Denise Richards 2009.jpg
Denise Richards, 2009
Fulde navn Denise Lee Richards
Født 17. februar 1971 (44 år)
Downers Grove, Illinois, USA
Nationalitet USA Amerikansk
Aktive år 1986-nu
Ægtefælle(r) Charlie Sheen (2002-2006, skilt)
Børn To døtre (med Sheen)
En adoptivdatter
Beskæftigelse Skuespiller
Hjemmeside http://deniserichards.com/

Denise Lee Richards (født 17. februar 1971 (1972 ifølge enkelte kilder) i Downers Grove, Illinois i USA) er en amerikansk skuespillerinde. Hun blev kendt i slutningen af 1990'erne efter en række sexede filmoptrædener, inkluderet Wild Things og The World Is Not Enough. Richards er også kendt for sit ægteskab (og senere skilsmisse) med skuespilleren Charlie Sheen.

Biografi[redigér | redigér wikikode]

Tidlig liv[redigér | redigér wikikode]

Richards blev født i Downers Grove i Illinois, en forstad til Chicago. Hun flyttede til Californien med familien da hun var 14 år gammel.

Karriere[redigér | redigér wikikode]

Richards tilbragte størstedelen af 1990'erne med optrædener i lavbudgetsfilm, TV-film og med gæsteroller i TV-serier. Hendes første hovedrolle i en biograffilm var i Starship Troopers fra 1997, som blev stærkt efterfulgt af hendes hovedrolle i den ganske succesrige kultfilm Wild Things fra 1998. I tillæg til sit arbejde inden filmen, har hun gjort regelmæssige optrædener i sitcomne Spin City, Two and a Half Men, Venner og Seinfeld.

Tidligt i 2000'erne optrådte Richards i flere filmroller som parodierede hendes tidligere status som sexsymbol, blandt andet i Scary Movie 3. I december 2004 poserede hun nøgen på forsiden af Playboy.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Interviews[redigér | redigér wikikode]

Netsider[redigér | redigér wikikode]