Dennis Otto Hansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Dennis Otto Hansen.

Dennis Otto Hansen (født 6. maj 1958 i Højby Sj.) er en dansk skuespiller/speaker og studievært på Radio 10FM (Halsnæs Lokalradio). Hansen er autodidakt, men har i 33 år primært fungeret som speaker af fakta- og reklamespeak.

Hansen har i perioden 1979-1989 primært spillet børneteater. Han spillede Politimester Bastian i Folk og Røvere samt medvirket i musicalen CabaretAalborg Teater i sæsonen 1989-1990.

Han fik sin tv-debut som Slagteren i TV-Teatrets Ka' du li' ål i karry, Harry? i 1988. Samme år spillede han Kokken i filmen Mord i Paradis af Sune Lund-Sørensen. Han blev siden brugt i flere film af bl.a. Nils Malmros, Århus by Night (1989) og Kærlighedens smerte (1992).

Som stemmeskuespiller har Hansen lagt stemme til Snurre Snup og Pelle Gris fra Warner Bros. serien Looney Tunes. Han er også stemmen bag både Joe og Apocalymon i Digimon, og har lagt stemme til hovedfiguren i Inspector Gadget.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om skuespilleren Dennis Otto Hansen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.