Diskussion:Århus Håndbold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Til Malene: Hvorfor har du ændret navnet tilbage til Atletion, når nu navnet officielt er ændret til NRGI Arena i forbindelse med en sponsoraftale? Det står såmænd med store bogstaver uden på hallen. Se også Atletions hjemmeside. Atletion-navnet eksisterer nu kun som det selskab, der driver idrætskomplekset NRGI Park, herunder NRGI Arena. Sponsordrevne ændringer af sportsanlæg er en udvikling, man kan synes om eller det modsatte, men det er et faktum, at de skyller ind over landet i øjeblikket. Det synes jeg, vi må respektere her. Arne 14. apr 2006 kl. 23:28 (CEST)

Om sletning af information[rediger kildetekst]

Følgende afsnit er flyttet fra toppen til bunden aht. kronologien. --Arne (Amjaabc) 20. aug 2011, 16:55 (CEST)
Til Amjaabc: Hvorfor har du fjernet versionen fra 95.166.154.228? Jeg læser godt, at du mener det lyder som ren pressemeddelelse. Jeg er dog ikke ret enig, og informationerne brugeren kom med var rigtige og nyttig information. Jeg vil ikke tolke det som en pressemeddelelse eller nogen form for reklame. Kan du give en lille uddybning af din forklaring/grund? Klaus 20. aug 2011 kl. 13:26 (CEST)

Jeg er på ingen måde uenig i, at det er korrekt information. Jeg kan til nød gå med til at nævne den nye direktør. Men hans CV hører absolut ikke hjemme i en encyklopædisk artikel om klubben. Hvis manden i øvrigt kan tilkomme en selvstændig artikel, hvilket jeg dog tvivler på (se Wikipedia:Kriterier for artikler), så kunne informationerne om hans meriter høre til der.
I almindelighed skal man passe på med at skrive alt for mange aktualitetsinformationer i en encyklopædi. Det kan være svært at vurdere, om disse informationer er relevante om fx 10 år. Der er dog mange artikler, der lider under dette, ikke mindst inden for sport, musik, film etc.
Jeg håber, at du forstår min bevæggrund. Ellers skal jeg gerne prøve at give yderligere forklaringer. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. aug 2011, 16:55 (CEST)

Fjernet Version[rediger kildetekst]

Klubben hedder stadig Århus Håndbold. Dette kan bekræftes ved at besøge deres hjemmeside: http://aarhushaandbold.dk

Klaus 24. Juni 2012 kl. 21:05 (CEST)