Diskussion:Éowyn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tolkien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tolkien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tolkien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

gider du gå ind på personer i ringens herre og klikke på Eowyn(hun har et mærkeligt e kan ikke lave det!) jeg har skrevet det der står der inde. Der starter vi!cbj 29. jul 2007, 01:29 (CEST)

Éowyn, er det sådan? (jeg kopierede hende fra en wiki). Tegnet (brugt som é på især fransk) findes på tasten lige til venstre for backslash)--Staunited 29. jul 2007, 01:49 (CEST)

Ja, det er hende! Gider du rette det? Hvis man kan, kan du så lave den store overskrift om til Éowyn & Eómer??cbj 29. jul 2007, 12:18 (CEST)

Hvis du mener, at det er artiklen, der skal hedde Éowyn & Eómer i stedet for som nu blot Éowyn, så skal du oprette en helt ny artikel, flytte den gamle til den nye og bede en administrator fjerne den gamle. Sådan har jeg forstået, at det skal gøres.--Staunited 29. jul 2007, 14:26 (CEST)