Diskussion:Ørering

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklens titel bør ændres til Ørering (ental). Villum Sejersen 6. dec 2003 kl. 09:57 (CET)

Gjort - med 6½ års forsinkelse! --Arne (Amjaabc) 9. jun 2010, 10:31 (CEST)

Kunne overskriften ikke koordineres med Retskrivningsordbogen? Søgeordet er ørenring. Hvem er ansvarlig for dette makværk af en maskinoversættelse?85.83.0.56 23. apr 2017, 04:13 (CEST)

@Madglad: Min fysiske retskrivnings- og betydningsordbog skriver "Ørenring el. ørering", det samme gør Den Danske Ordbog og en søgning på google giver flere hits på ørering. Så der er vel ingen grund til at flytte artiklen til det mindst benyttede. Dem der har bidraget mest til artiklen er brugerne Haabet og Wegge, men står enhver frit for at redigere i teksten. TherasTaneel (diskussion) 23. apr 2017, 08:19 (CEST)
Ja, min fejl. Jeg valgte at stole på ip-brugerens oplysning om Retskrivningsordbogen, da jeg ikke kunne få adgang til RO pga. DSN's dårligt fungerende omlægning i forbindelse med eksamensperioden. Artikelnavnet kan fint ændres tilbage. --Madglad (diskussion) 17. jun 2017, 06:53 (CEST)