Diskussion:Ørestad

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg finder begrebet "bydel" problematisk i denne sammenhæng: Ørestad ligger i den københavnske (administrative) bydel Vestamager. Jeg ved godt at Ørestad er et stort og imponerende projekt, men mener dog at der stadig kun er tale om et 4-delt kvarter i bydelen Vestamager.

--Jesper Haagensen 25. jul 2007, 21:42 (CEST)

Delvis enig. orestad.dk (http://www.orestad.dk/index/erhverv/fakta.htm) o.a. benævner dog konsekvent Ørestad som en bydel i København og de fire kvarterer; Ørestad City, Ørestad Nord, Amager Fælled kvarteret og Ørestad Syd som bykvarterer i Ørestad. Måske man kunne ændre formuleringen til et område i bydelen Vestamager i stil med Islands Brygge (område) eller et byområde i bydelen Vestamager som bl.a. anvendes i http://www.sadolin-albaek.dk/dk/newsletter/31.2553/newsletter_juni_2003.pdf og http://www3.kk.dk/upload/VejPark/byenstrafik/cyklernesby/groenne_cykelruter/resume.pdf. --Froztbyte 26. jul 2007, 21:32 (CEST)

Ørestadsselskabet nedlagt - drives nu af Arealudviklingsselskabet[rediger kildetekst]

Artiklen bør opdateres så den afspejler udviklingen i selskabsformen bag Ørestadsprojektet. Ørestadsselskabet er pr. oktober 2007 nedlagt til fordel for Arealudviklingsselskabet I/S, jf. fx. www.arealudvikling.dk.

Det forekommer mig desuden at artiklen bør inddrage en længere bearbejdning af Ørestadens konfliktfyldte historie. Det fremstår her som en påfaldende tavshed helt at udelade. (skrev Baas (disk. • bidrag) 12. dec 2007, 11:25. Husk at signére dine indlæg.)

Fjernet afsnit[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet sidst halvdel af en sætning ",som ventes at være fuldt udbygget i 2010." da jeg ikke kunne finde nogen kilde til at ON: House skulle blive færdig i 2010 og at området hvor Rigsarkivet skulle har været bygget bliver bebygget inden 2010. Santac 26. jan 2008, 07:50 (CET)