Diskussion:Øresundsbanen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvor mange stationer på banen?[rediger kildetekst]

Man kan vælge at tælle således:

  1. København H
  2. Ørestad
  3. Tårnby
  4. Københavns Lufthavn
  5. Hyllie
  6. Triangeln
  7. Malmö C

Ping Bruger:PerV --20. okt 2017, 03:05 (CEST)

Stødte tilfældigt på denne: https://sundogbaelt.dk/station-paa-oeresundsbanen/
I følge den side er der tre stationer på Øresundsbanen. Men det er i følge ejerskabsforhold. Wikipedia skriver ud fra en almindelig opfattelse, hvor man mener København-Malmø, så jeg vil mene at det korrekte antal er 7. --Madglad (diskussion) 20. okt 2017, 08:42 (CEST)
Ingen tvivl om at jeg talte forkert, antallet er syv. Jeg har vist diskvalificeret mig fra at skrive på dansk wikipedia, hvis jeg ikke engang kan tælle til syv. Jeg ruller min egen redigering tilbage! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. okt 2017, 10:10 (CEST)
Burde denne liste af stationer ikke fremgå af artiklen? Den er ret kort, og det er ikke åbenlyst hvilke stationer det drejer sig om eller hvordan man elles skulle finde denne liste. Bare et forslag. --Honymand (diskussion) 30. okt 2017, 06:30 (CET)
@Honymand: Listen er faktisk i artiklen, i infoboksen er der nederst et linjekort, hvis du trykker "Fold ud", kan du se linjekortet. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. okt 2017, 08:34 (CET)
@PerV: Tak, det havde jeg ikke set. Den er måske også lidt svær at læse, men OK. --Honymand (diskussion) 30. okt 2017, 12:31 (CET)