Diskussion:Øresundsforbindelsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvis man søger på Øresundsbron burde man automatisk blive sendt videre til artiklen Øresundsbroen. Det sker imidlertid ikke. Hvordan kan det være, denne redirect ikke virker? Jeg har været ude for flere eksempler på dette "udfald" i den seneste tid... Jens Winther 14. okt 2004 kl. 18:43 (CEST)

Det virker fint for mig. Hvad sker der når det ikke virker - får du præsenteret en side, der fortæller at artiklen ikke er oprettet endnu, får du et søgeresultat med artikler hvori søgeordet forekommer eller noget helt tredje? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. okt 2004 kl. 18:48 (CEST)

Hm. Jeg får at vide, at siden ikke er oprettet og "Du kan anvende følgende link til at forfatte en artikel om dette emne: Øresundsbron" Linket er blåt og der ér en redirect-kode på siden. Det er muligvis et browser-glitch, for redirectet virker også for mig i IE (startede den undtagelsesvist op i den gode sags tjeneste). Redirectet virker ikke i mit førstevalg, Firefox 1.0PR, eller andenvalget Opera 7.50. Jens Winther 14. okt 2004 kl. 20:42 (CEST)

Det virker fint i Mozilla på Linux. Det virker lidt mærkeligt hvis det er browserafhængigt, for omdirigering er en server-side-ting. Byrial 14. okt 2004 kl. 20:59 (CEST)

Ok. Lidt systematiske eksperimenter med forskellen på "Gå til" og "Søg" afslører, at redirectet virker fint nok ved "Gå til", og at det er ved "Søg" jeg bliver tilbudt at oprette en allerede oprettet artikel. Det går i den forbindelse op for mig, at forskellen på "Gå til" og "Søg" aldrig rigtig er sevet igennem til mig. Så præmissen jeg stiller op oppe i det oprindelige nødråb holder ikke (hvis, altså, jeg forstår forskellen ret nu): Når jeg taster Øresundsbron og klikker på "Søg" (og søgefunktionen ikke er suspenderet, som den er nu), så skal jeg vel strengt taget ikke redirectes, men have vist et søgeresultat med et link til redirect-siden? Dvs. redirectet skal reelt kun redirecte, hvis jeg klikker "Gå til" (?) Men 1) hvis jeg tager fejl, vil jeg meget gerne belæres. Og 2) det er under alle omstændigheder stadig underligt, synes jeg, at få tilbudt at oprette en allerede oprettet artikel. Jens Winther 14. okt 2004 kl. 22:10 (CEST)

Nu står der jo ikke i Retskrivningsordbogen hvad Øresundsbroen er den rette stavemåde for, men jeg går da ud fra der er tale om en bro, nemlig den der forbinder Peberholmen med Lernacken. --Lcl 16. jun 2007, 22:47 (CEST)