Diskussion:Østeuropa

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der bør indsættes en kilde på oplysningen om, at Polen skulle være et Østeuropæisk land og ikke et Centraleuropæisk land. Se eksempelvis artiklen på en wiki, der helt korrekt fremhæver, at langt de fleste polakker ser sig som centraleuropæere og ikke østeuropæere. Som artiklen er nu ser det lidt tvivlsomt ud, og det er lidt pudsigt, at kortet ikke stemmer overens med artiklens (hjemmestrikkede?) postulat. --Pugilist 2. apr 2008, 22:26 (CEST)

Svar: kan det ikke skyldes at Europa ligesom er blevet slået sammen, Før var der to Europaer. Nu er der et hvor Polen er kommet til at ligge mere i midten. mvh Kinna 12-07-23.
Pointen er, at vi ikke gætte på hvorfor mon det ene og det andet. Vi bør fremskaffe valide kilder på artiklens postulater. --Pugilist (diskussion) 12. jul. 2023, 22:42 (CEST)[svar]


Ærgerligt:
Det er ærgerligt at kortet "European sub-regions according to EuroVoc." endnu ikke er lagt på commons, så kunne vi sætte det ind som yderligere fortydeligende af EU's opfattelse af hvad der er Østeuropa. mvh Per (PerV) (diskussion) 12. jul 2014, 01:54 (CEST)

Se på kortet. Hvis Tjekkiet er i Østeuropa, så er Sverige, Finland og Grækenland også i Østeuropa.(Skrev 84.210.159.149 (diskussion • bidrag) 25. maj 2019, 07:26‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Er dette en artikel eller en definition[rediger kildetekst]

Jeg kan se at der ikke er noget rigtigt indhold her men bare et forsøg på at finde ud af hvad ordet Østeuropa kan betyde.

Det er da måske også rimeligt at det bliver til en artikel. Måske en god fremtidig aritkel da den ikke ser ud til at findes andre steder på internettet. Kinna (diskussion) 12. jul. 2023, 10:51 (CEST)[svar]

@Kinna Vær venligst meget opmærksom på Wikipedia:Ingen førstehåndsforskning. Hjart (diskussion) 12. jul. 2023, 11:16 (CEST)[svar]