Diskussion:1. division (fodbold)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg synes det er rigtigt dumt, at kalde artiklen for "Danmarks 1. division", for det er ikke navnet. Navnet er "1. division", og det bør afspejles i titlen. Det samme gælder for 2. division. Desuden vil jeg mene, at når man søger på 1. division inden for fodbold, så vil man 99,9 % af tilfældene lede efter den danske. --‎‎‎‎CThure 16. jul 2008, 19:20 (CEST)

Var nok lidt for hurtig i morges... Jeg flyttede den for at gøre mere plads til de andre landes 1. divisioner. Men kan godt forstå dine kritikpunkter. Vi flytter dem da bare tilbage. Så kan der evt. sættes en flertydig-skabelon (lige som 1. Fußball-Bundesliga). --DSS 16. jul 2008, 19:41 (CEST)

Ang. hold og placeringer[rediger kildetekst]

Evighedstabellen med klubber/hold der har deltaget i 1. division giver et rigtig godt billede og overblik i artiklen, omkring hvor mange klubber i DK der ligesom har været toneangivende i de senere år. Jeg vil gerne høre hvor man har kilderne fra? For det ville da pynte hvis det var muligt med samme evighedstabel til 2. division. --Sine Cera, Infobesity 7. okt 2011, 14:33 (CEST)

1. division eller Betsafe Liga(en)[rediger kildetekst]

Bør denne artikel omdøbes/flyttes til "Betsafe Ligaen" (eller "Betsafe Liga") efter der er kommet en ny navnesponsor til 1. division? Ændringen (og et nyt logo) trådte officielt i kraft den 1. januar 2012 (dvs. fra og med forårssæsonen) og benyttes blandt andet under divisionens officielle hjemmeside. Efter min mening bør der ikke foretages nogen ændringer, eftersom et (navne)sponsorat er midlertidigt og der refereres stadig til divisionen som "1. division" i Dansk Boldspil-Unions turneringsproportioner for Danmarksturneringen i fodbold. Men jeg kunne godt tænke mig at høre jeres andres mening ... — Froztbyte 4. feb 2012, 10:46 (CET)