Diskussion:1888

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bør omtalen af verdensudstillingen ikke rykkes ud i en artikel for sig? Så kan den også linkes til fra verdensudstillinger! Lennart Larsen 5. apr 2006 kl. 16:32 (CEST)

Enig - et link til Verdensudstillingen 1888 (eller tilsvarende formulering) bør placeres i begivenheder og resten flyttes hertil. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. apr 2006 kl. 16:43 (CEST)

Det er ikke hensigtmæssigt at flyttte informationen om udstillingen, med den begrundelse, at der så kan linkes fra listen over verdensudstillinger. Det skyldes, at listen grundlæggende er forkert og skal redigeres. Kun et fåtal af de anførte udstillinger var verdensudstillinger. Den nordiske udstilling i 1888 er IKKE registreret som sådan.

Iøvrigt udgør informationen næppe en decideret artikkel. Den er nærmere en kort introduktion til udstillingen. (Jeg er p.t. igang med en artikkel)

Endeligt er det godt, at der på hver historieside er en beskrivelse af årets begivenheder. Ellers bliver historien hurtigt en liste over til- og afgang  :-)