Diskussion:Absurd (band)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

arianisme uha uha! Sig mig er dette et nynazistisk bidrag til Wikipedia?

Øh? Jeg forstår din kommentar som en dårlig joke. Som du kan læse ud fra teksten må de synge black metal om arianisme, og hvad der gør artiklen nazistisk fatter jeg ikke. --Masz () 22. okt 2009, 17:26 (CEST)

Ja, hvis arianisme i denne forbindelse slet ikke har noget med nazisternes dyrkelse af "den ariske race", så undskylder jeg meget misforståelsen. Harlekin96 22. okt 2009, 17:30 (CEST) Har du forresten prøvet at slå op på den engelske wikipedia-artikel om gruppen "Absurd"?. Der står i beskrivelsen ud for linket til omtalen af bandet citat: "National Socialist Black Metal Band" Harlekin96 22. okt 2009, 17:36 (CEST)

Hvis linket peger på Arianisme, er dét i sig selv ikke noget, der har med nynazisme at gøre. Linket kan naturligvis have med "ariere" at gøre, men så skal det ikke pege på en af tidlige kristne kættergrupper... --Palnatoke 22. okt 2009, 18:15 (CEST)
Tillad mig lige at opklare: Ja, der er tale om nynazisme og dyrkelse af den ariske race i nazistisk perspektiv. Det er Nationalsocialistisk Black Metal. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 22. okt 2009, 20:09 (CEST)