Diskussion:Actun Tunichil Muknal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mellemamerika Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mellemamerika, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mellemamerikarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

åbnet for offentligheden i 1998, dog kun gennem et par certificerede operatører.

Operatører virker som en mærkelig betegnelse. Normalt skal en sådan betjene et apparat, men det er vel næppe tilfældet her? Guider virker umiddelbart som en mere sandsynlig betegnelse, men det er jo svært at vide. Certificerede er vist heller ikke så almindelig en betegnelse på dansk. Autoriserede bruges nok oftere.--Heelgrasper 7. okt 2005 kl. 16:51 (CEST)

Umiddelbart vil jeg sige at ordet guide henviser til en person, mens ordet operatør henviser til et firma. Og i dette tilfælde drejer det sig om to firmaer. Desuden vil jeg da også mene at certificerede er et ok ord, men autoriserede er også fint. --Peter Andersen 7. okt 2005 kl. 17:16 (CEST)

Er der en kilde til den forståelse af ordet operatør? Nudansk Ordbog siger "en person der er uddannet til at betjene et bestemt apparat".--Heelgrasper 7. okt 2005 kl. 18:22 (CEST)