Diskussion:Adam Smith

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Adam Smith har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 23, 2023.

Huskeliste for Adam Smith: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Hvorfor forældet?[rediger kildetekst]

Kan nogen forklare, hvorfor der pludselig står en "forældet"-mærkat øverst på opslagets side, tilsyneladende indsat pr. automatik? Der er ingen forklaring på diskussionssiden, og jeg forstår ikke beskeden i historikken "der forekommer at være bred enighed om markering af problemer ved brug af AWB". Så vidt jeg kan se, er teksten i opslaget rimelig nok, selvom der selvfølgelig altid er plads til forbedring - men sidstnævnte gælder stort set alle wp-opslag.--Økonom (diskussion) 7. nov 2016, 17:17 (CET)

Skabelonen er blevet indsat på alle artikler, der som denne henviser til Salmonsens Konversationsleksikon, da værdien af sådanne århundredgamle opslagsværker er noget diskutabel. For yderligere oplysninger og diskussion, se Wikipedia:Landsbybrønden/Robotpåsatte advarselsbokse. --Dannebrog Spy (diskussion) 7. nov 2016, 17:44 (CET)
Tak for svar. Det er øjensynlig en slags oprydningsaktion med spredehagl. Jeg kan se, at skabelonen igen er blevet fjernet fra dette opslag.--Økonom (diskussion) 8. nov 2016, 17:18 (CET)