Diskussion:AgustaWestland AW101

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen AgustaWestland AW101

Artikel-regler
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg syntes at formuleringen aldrende om S-61 er misvisende da flyvevåbnets S-61 kun har fløjet a 16000 t pr stel . dette er under halvdelen af hvad andre operatøre fex grøndlandsfly har opnået og langt under hvad systemet kan under forudsætning af at vedligeholdelsen udføres korrekt. Der er ikke nogle alders problemer med flyene ud over hvad der er forventeligt og allerede erkendt af fabrikken. Ligeledes er der andre systemer i operativ tjeneste rundt om i verden der er ældre i kalænder år men som heller ikke umidelbart kan erstattes med nye da nye med tilsvarende kapaciteter ikke er udviklet. Potentialet for opgradering af S-61 er desuden meget stort. (Skrev 80.161.20.119 (diskussion • bidrag) 3. apr 2008, 11:56. Husk at signere dine indlæg.)

AugustaWestland AW101 var mange år undervejs. De forskellige lande havde forskellige ønsker. Helikopteren kaldes i mange lande AW101 og med efterfølgende modelnummer. I Danmark hedder helikopteren EH-101.

Med venlig hilsen Bjørnen

Hej Bjørn. Jeg sløjfede din ændring igen af flere grunde: Først og fremmest fordi du ændrede en lille oplysning til det modsatte af, hvad der stod i forvejen - uden at skrive et ord om hvorfor i opsummeringsfeltet, hvorfor jeg troede, at det var hærværk. Dette blev understøttet af, at dette IP-nummer kun havde to redigeringer, og den anden så også underlig ud. Da samtidig de to ændringer gik imod, hvad der står på engelsk wiki, var jeg faktisk ret sikker på, at det var hærværk. Min konklusion er derfor følgende i forhold til dine ændringer:
  • Tag og få et brugernavn, så du ikke gang på gang bliver mistænkt for at være hærværksmand
  • Uanset om du gør det eller ej, så skriv i opsummeringsfeltet nedenunder, hvad din ændring går ud på og hvorfor
  • Og allerbedst: Find en kilde til dine oplysninger.
Mvh. Arne (Amjaabc) 31. jul 2010, 18:15 (CEST)
Da Flyvevåbnet købte helikopteren, hed den EH-101 - så de er lovligt undskyldt i at de stadig kalder den EH-101. Wikipedia er ikke Flyvevåbnets webside, så vi følger den officielle navngivning "AW101". Artiklen oplyser fyldestgørende om EH-101/AW101 navngivningen, og at skrive "AW101 (nu EH-101)" er decideret vrøvl, da AW101 er fra juni 2007 og EH-101 er ældre. --Med venlig hilsen Necessary Evil 1. aug 2010, 02:36 (CEST)