Diskussion:Ahl al-Bayt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

artiklen er tydeligvis shia propaganda. (Skrev 87.51.211.84 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

nej det er den ikke[rediger kildetekst]

teksten er bare påbegyndt og ikke shia-propoganda...kilderne alene er fra shiabøger ikke andet man kan da ikke gøre noget ved at folk ikke skriver men kun læser herinde

opdateret![rediger kildetekst]

Det er blevet opdateret til at reflektere både shia/sunni synspunkter.

imdk 10. maj 2008, 14:14 (CEST)[svar]

Stasig shia propaganda[rediger kildetekst]

Artiklen refklektere stadig i langt højere grad Shia's synspunkt end Sunni's synspunkt, der er ikke en eneste reference til en sunni kilde, og sunnimuslimernes modargumenter mod de shiitiske argumenter bliver ikke fremstillet. Læs eventuelt www.Husetsfolk.dk for at lære mere om hvem Ahlulbayt er ifølge Sunni Islam og deres argumenter for dette.

Dine rettelser er ikke skrevet med en objektiv tilgang, idet du retter sætningen til at fortælle brugerne hvem ahlul bayt "virkelig" er. Wikipedia er ikke et reklameforum og vær venlig at skriv objektiv når du tilføjer rettelser ikke på anden vis fremføre argumenter. Jeg forslår en roolback, hvis der er ingen indvendiger mod dette vil følge fortage asap. --imdk 27. okt 2008, 14:41 (CET)