Diskussion:Albert Küchler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Guldalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Guldalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af guldalder-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Anledning: Har i dag hørt at en albansk TV-instruktør har lavet en TV-film om affæren der vil gå i luften om kort tid på TV-stationen Teuta. Da filmen muligvis dukker op på den ene eller anden måde i DK, tænkte jeg det var bedst at Wiki var forberedt.

I filmen refereres forskellige opfattelser, både den albanske - at hun var albaner (kunstprofessor Hudri er fx af denne opfattelse) og min (der - véd jeg, for jeg har spurgt - deles af et par kyndige danske skribenter), at den kønne dame med størst sandsynlighed stammede fra Albanerbjergene uden for Rom.

Hvad der er rigtigt kan man - pga omstændighederne - ikke afgøre endeligt.

Hvis det skal afklares endeligt, må man se om man kan spore den unge dame og hendes familie, men det er nok næsten umuligt; på den anden side - måske ligger der et sted et papir om den vigne, Christian Winther skal have foræret hende? Det er en lille vingård. Vh --Bjoerna 23. jan 2006 kl. 23:19 (CET)