Diskussion:Almas

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

En artikel om en mytologisk dyreart som "kentaur" el.lign. bør indeholde oplysninger om, at arten er et fiktivt begreb, hvis eksistens ikke kan verificeres. Artiklen ville her skulle skrives helt om. Så længe den ikke er længere end her, kan den passende nedlægges, og arten kan omtales under "Kryptozoologi" el.lign. --Thathánka Íyotake 1. jul 2008, 02:24 (CEST)

Jeg har som foreslået skrevet i artiklen at der er tale om et dyr, hvis eksistens ikke er bevist. Mht. længden af artiklen, så kan det samme siges om de fleste andre artiklen om kryptider. Jeg synes ikke det gør noget, at en artikel er kort - bare det der står er rigtigt. Sæt hellere en passende stub på end sletteforslaget. --MGA73 12. sep 2008, 21:41 (CEST)
Jeg er enig i, at artikler gerne må være korte. Det er dog kombinationen af korthed og yderst tvivlsomt indhold, der her forekommer mig for langt ude. Men jeg er med på at lade den stå, hvis artens mytologiske status fremgår hurtigst muligt. Jeg tilføjer derfor ordet "påstået" i indledningen. --Thathánka Íyotake 23. okt 2008, 00:47 (CEST)