Diskussion:Amish

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg var enig vedr. den dårlige oversættelse/sproglige kvalitet. Jeg var netop i gang med en sproglig forbedring af artiklen, da Heelgrasper indsatte QA. Jeg gennemførte den planlagte forbedring + lidt småting, så nu fjerner jeg QA. Hvis nogen er uenig i dette, kan vedkommende indsætte det igen. --Brams 27. nov 2005 kl. 12:42 (CET)

I følge den engelske version (http://en.wikipedia.org/wiki/Amish) skulle der kun være 227.000 Amish, dog ser referencen (http://en.wikipedia.org/wiki/Amish#cite_note-Scolford-0) ud til at være taget ned Zpon 20. jan 2009, 14:45 (CET)

"Dutch betyder som German oprindeligt tysk" -kan man få nogen reference til dette? Jeg mener ikke Dutch nogensinde har betydet tysk.

Se Pennsylvania Dutch - der er forklaringen omkring det lidt bøvlede Dutch... --Phpgeek 22. okt 2010, 14:57 (CEST)