Diskussion:Antikythera-mekanismen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Forkert ord[rediger kildetekst]

Jeg har erstattet ordet replikation med replika. Replikation er i følge Den Danske Ordbog et verbum og betegner kopieringen af en DNA-streng. Det er også et meget usædvanligt ord. Ikke at replika er meget bedre, men det bruges dog (om falske ure). Ditlev Petersen (diskussion) 3. maj 2013, 21:54 (CEST)[svar]

Dødt weblink[rediger kildetekst]

Efter gentagne automatiske botbesøg kunne de nedenstående links ikke nås. Check venligst om de virkelig er nede og ret dem i så fald.

--Broadbot 12. feb 2007 kl. 20:22 (CET)