Diskussion:Asie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Asieagurk bør nok ikke linke til almindelig agurk. (Skrev 87.54.59.222 (diskussion • bidrag) 18. feb 2014, 23:18‎ . Husk at signere dine indlæg.)

ikke eneste vitamin-kilde om vinteren[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har fjernet noget forkert (og selvfølgelig også udokuenteret) info fra siden:

"I vinterhalvåret var asier og andre syltede grøntsager den eneste kilde til vitaminer og andre nødvendige næringsstoffer før fremkomst af frosne grøntsager og transport af friske grøntsager blev almindelig året rundt."

Kål er typiske vintergrønstsager. Ikke mindst i Skandinavien. Kål indeholder masser af vitaminer, mineraler og phyto-næringsstoffet og har i århundreder (hvis ikke årtusinder) været den vgtigste kilde til disse i vinterhalvåret.

RhinoMind (diskussion) 9. jul 2014, 23:05 (CEST)