Diskussion:Banan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Så banan er ikke frugt med...urt? (Skrev Anayareexer (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er bananplanten, der karakteriseres som urt. At urtartiklen ikke beskriver emnet særligt godt for lægfolk er et andet problem. Selve bananen er plantens frugt. --|EPO| 9. aug 2007, 11:23 (CEST)

radioaktiv[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet følgende: "Bananen er den mest radioaktive frugt, da den indeholder mest kalium. 1% af alt kalium er den radioaktive isotop Kalium-40." Da jeg mener det ikke har større betydning. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. sep 2016, 09:50 (CEST)

Læs evt. her om farligheden. Hvis det skal omtales i artiklen skal det nævnes at det er uden betydning. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. sep 2016, 10:01 (CEST)