Diskussion:Barbiturat

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklens titel er barbitur, men dette ord forekommer ikke i teksten. Hvad er forskellen på barbitur og barbiturat? Artiklen bør flyttes, eller der bør på anden måde rettes op på dette misforhold. Byrial 5. maj 2005 kl. 00:44 (CEST)

Jeg gætter på, at artiklen er oprrettet under forkert navn. Barbiturat er nok det rigtige. Artiklen er dømt {{QA}} fordi der bl.a. er henvisninger til flertalsformer, og jeg orker ikke at rette dem nu. --Rune Magnussen 5. maj 2005 kl. 01:18 (CEST)
Endnu mere mystisk bliver det, når man ser på den eneste artikel der henviser til denne, nemlig Marilyn Monroe, der henviser til [[barbitur]]ater. Jeg stemmer for at flytte til barbiturat. -- Bruger:Wegge 5. maj 2005 kl. 01:25 (CEST)