Diskussion:Beredskabet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Diskussion flyttet fra Bruger diskussion:Smølf

Jeg slettede den redirect af Beredskab du oprettede. For det er decideret forkert at sætte lighedstegn mellem Beredskabsstyrelsen og ordet "beredskab". Der er tale om et begreb, der omfatter bl.a. omfatter politi, ambulancetjeneste, redningsberedskab/brandvæsen/civilforsvar, samt dele af militæret. Beredskabsstyrelsen er blot en enkelt af disse mange aktører. --|EPO| 4. sep 2006 kl. 16:31 (CEST)

Nu har du oprettet et lidt bedre opslag om emnet. Men synes stadigvæk ikke særligt godt om det. En artikel om emnet kan højst få en kort defination og efterfølges af en hulens masse links - og Wikipedia er ikke en linksamling. I stedet mener jeg, at ordet hører hjemme på Wiktionary, hvor det formentlig bedre hører hjemme.
Jeg vil ikke slette artiklen uden videre, så jeg nøjes med at sætte {{slet}} på den. Så vil jeg kigge tilbage til denne diskussion og artiklen lidt senere. --|EPO| 4. sep 2006 kl. 17:03 (CEST)

@Nico: Det ville ukorrekt at sammenskrive Beredskabet med Redningsberedskabet idet Redningsberedksabet udgør dele af det samlede Beredskab. Skulle der endelig ske en sammenskrivning skulle det være den anden vej, men det er jeg også personligt modstander af. (Skrev Smølf (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej EPO, Jeg synes artiklen er udmærket, og ikke behøver sletning. Den er ikke værre end så mange andre wikipedia-artikler :-/ Artiklen kan fint virke som "frø" for en større artikel. F.eks. kunne de aktuelle planer om et fælles radiosystem omtales. Jeg tillod mig at fjerne {{slet}}, håber du ikke finder det for drastisk. --Martin Manscher 10. sep 2006 kl. 01:03 (CEST)
Jeg finder det skam ikke for drastisk. Men min bekymring omkring artiklen gik mere på, at den hurtigt kunne udvikle sig til en linksamling (se enwiki). Ikke dermed sagt, at den ikke kan blive god. For personligt er jeg lidt i vildrede mht. hvad der bør stå i artiklen - bl.a. pg.a. at der er tale om et uofficielt begreb. --|EPO| 10. sep 2006 kl. 12:13 (CEST)