Diskussion:Bernard Madoff

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nu er der blevet gendannet, efter at jeg har brugt ½ time på at opdatere beløbene i dollar for 4 af de 22 poster[rediger kildetekst]

Siden 18. december har The Wall Street Journal, justeret 4 af de 22 største tab, og jeg gjorde tilsvarende igår. Der er tale om estimater af tabene, ligesom tallene 18. december var estimater. Men estimatet pr. 15 januar er i sagens natur mere nøjagtigt end det 18. december. Således troede jeg at jeg gjorde dansk wikipedia en service ved at føre estimatet af tabene up-to-date, men blev --igen,igen - belært af en administrator, at det gør vi ikke her, for vi bruger kun den dollarkurs som var gældende på det tidspunkt tabet fandt sted. Well, tabet har ikke fundet sted endnu, idet der som nævnt er tale om estimater - estimater som læsere af dansk wikipedia har krav på at få oplyst så nåjagtigt som muligt.

Jeg var da selv i tvivl om jeg skulle vedblive med at bruge kursen fra 18.december, men endte med at gøre den bedømmelse, at eftersom hele sagen brød løs 8. december, og tabene ikke er endelig opgjort endnu, så er kursen 15.januar 2009 ligeså korrekt som den kurs der gjaldt 18. december - ja efter min mening den mest korrekte. Men det vil jeg da gerne høre andre editorers mening om. I mellemtiden påberåber jeg mig nøjagtig samme ret til nu at gendanne til hvad jeg har brugt ½ time på at føre up-to-date med den eneste motivation at bibringe wikipedias læsere et så nojagtigt indtryk af skandalens omfang som muligt - som vedkommede havde til blot at gendanne (en operation som vel har taget max. 30 sekunder - uden nogen forudgående editering eller konstruktiv proces.John Peters 17. jan 2009, 09:50 (CET)

Hvis du kunne vænne dig til at skrive nogle redigeringsbeskrivelser der både var retvisende og forståelige, ville sandsynligheden blive reduceret ret betydeligt. -- Bruger:Wegge 17. jan 2009, 11:03 (CET)