Diskussion:Borgerkrigen i Syrien

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Borgerkrigen i Syrien har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 47, 2015.

Huskeliste for Borgerkrigen i Syrien: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Idlib-provinsen høsten 2018 og senere[rediger kildetekst]

(på norsk) I skrivende stund (12. september 2018), står det i artikkelen, ingenting om (hva noen kilder kaller), det (nåværende) Slaget om Idlid.
Denne diskussionssiden (eller artikkelen) trenger referencer, om borgerkrigens gang - i Idlib - rundt september (og senere når det blir aktuelt).
(I artikkelen må det skrives på dansk.
Det blir ikke færre som skriver godt i artikkelen - selv om det står en bra reference på diskusjonssiden!)
Jeg har en diskussionside, hvis det er noe som en synes bør diskuteres, og som ikke har noe å gjøre med Idlib-provinsen i 2018. Mvh 178.232.86.130 12. sep 2018, 19:07 (CEST)/ 178.232.86.130 12. sep 2018, 19:08 (CEST)

Neutralitet[rediger kildetekst]

Der er ingen grund til at bruge ord som "styre" og "regime", bare fordi USA ikke kontrollerer landet. Desuden er ordet "borgerkrig" problematisk, CIA har sået splid mellem familier/klaner for at USA's olieindustri kunne stjæle landets olie, hvilket til dels lykkedes ad IS. --Madglad (diskussion) 11. jun 2019, 15:49 (CEST)