Diskussion:Boulevardbanen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Manglende konkrete planer om overdækning "betvivles"[rediger kildetekst]

Sætningen "Der er dog tilsyneladende ikke nogle konkrete planer Pr. 2016" er blevet tagget med "betvivles". Hvis der var konkrete planer, som får redaktøren til at betvivle rigtigheden af påstanden, så håber jeg at vedkommende redaktør vil linke til dem.

Generelt er denne påstand af typen "jeg har kigget i alle kilder, og det er ikke nævnt". Dette er en researched påstand, på linje med alle andre påstande i Wikipedia, så jeg synes ikke at "kilde mangler" tagget er relevant her. For "normale" påstande med kildeangivelse, så hviler rigtigheden jo også på at skribenten har søgt grundigt mellem alle kilder, og ikke bare den har angivet en kilde uden at checke om denne kilde blev modsagt af andre kilder, så påstande af typen "jeg har søgt, og det findes ikke i nogen kilder" er accepterede af Wikipedia. Thue (diskussion) 28. dec 2016, 16:37 (CET)

Jeg har tilføjet en kilde, der omtaler, at der nu er iværksat et forprojekt, men at der ikke foreligger noget konkret, og ikke mindst er der ikke fundet finansiering af dette dyre projekt. Jeg kan i øvrigt ikke finde nogen omtale af den forundersøgelse, som der er blevet bevilget penge til, og som iflg. dette notat skulle have været færdig i sommer. --C960657 (diskussion) 30. dec 2016, 20:33 (CET)

Artikler som kan bruges som kilder[rediger kildetekst]