Diskussion:Boxer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der findes også firmaet Boxer det står for det digitale sendenet i DK og har som opgave at markedsføre, distribuere og administrere kanalpakkerne, som sendes kodet via det digitale jordbaserede net. (se her) --rlp 4. mar 2009, 17:23 (CET)

Korrekt, men er jeg tilbøjelig til at sige, at betegnelsen for hunden er hovedbetydning. Evt. kan man indsætte {{Harflertydig3|en hunderace|Boxer TV}} for at gøre opmærksom på den anden artikel med næsten samme titel. --Allano (Skriv til mig her...) 4. mar 2009, 17:30 (CET)

Uencyklopædisk[rediger kildetekst]

Store dele af artiklen er ikke encyklopædisk, men ville høre bedre hjemme i en bog om hundehold, for eksempel på wikibooks. Byrial 4. mar 2009, 18:00 (CET)

Det vil ikke gøre mig noget, såfremt artiklens indhold blev flyttet til wikibooks. Skønnes det, at artiklens indhold i sin nuværende udformning kan flyttes, stemmer jeg for dette. --PublicLibrarian 10. mar 2009, 16:07 (CET)

Har slettet skabelonen: 'uencyklopædisk' eftersom indholdet er blevet radikalt ændret. Hvad siger mine med-Wiki-brugere til dette?--PublicLibrarian 12. mar 2009, 16:18 (CET)

Artiklen er på en række punkter mere en praktisk anvisning til bokserhold end en encyklopædisk artikel. --Palnatoke 3. apr 2009, 20:43 (CEST)

a. "et vidunderligt væsen": Forklaring er tilføjet.
b. "Derfor bør ejeren havde hundeerfaring": Håber at forklaringen er mere tydelig nu med den seneste ændring.
c. "Tilmelding i en af landets boxerkluber er derfor en fornuftig disposition": Sætningen hænger sammen med forklaringen om, at hundeejeren bør have erfaring med hund, ellers kan boxeren være en vanskelig hund at håndtere for førstegangs ejeren.
Punkterne b. og c. er til orientering beskrevet i litteraturen, og ejere af boxere (inkl. undertegnede) kan genkende denne karakteristik --PublicLibrarian 4. apr 2009, 17:13 (CEST)